Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Van egy kis gondom. bdata módosítva, majd pedig feltettem a kínai patchelt verziót: 1.1.19+SSH+MI+txpwr. Minden sikeresen lefutott, sehol nem volt hiba. Kireseteltem a routert, mikor végeztem. És mikor állítanám be, ez fogad: [kép]
Alapból ez van benne wifi névnél. Itt már sejthető, hogy valami nem jó. Beírom a wifi nevet, jelszót, amit akarok. Cache-t töröltem a böngészőből, de másik böngészőnél is ez van. Telefon nem lát semmit wifit (Nem tudom, hogy kell-e lennie alap wifinek rajta, gondolom igen). Ha belépek a router admin felületére 2.4G és 5G-nél sincs beírva semmi. Ott át sem tudom nevezni őket. Kábelen van rajta net, mondjuk az internet led nem világít. Lehet valami nem sikerült neki bdata módosításnál? Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest