Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Na itt is kevés lesz az egy darab, nagyon sokat levesz a vasbeton födém ennél is, úgyhogy rendelem majd a következőt a mesh-hez
Az adóteljesítmény ugyanaz, mint a kínai ax3 pronál, viszont sebességben kicsivel jobb. Illetve nekem is alapból van rejtett hálózat mióta beállítottam, tuti a backhaul miatt. -
winbox
senior tag
Van egy kis gondom. bdata módosítva, majd pedig feltettem a kínai patchelt verziót: 1.1.19+SSH+MI+txpwr. Minden sikeresen lefutott, sehol nem volt hiba. Kireseteltem a routert, mikor végeztem. És mikor állítanám be, ez fogad: [kép]
Alapból ez van benne wifi névnél. Itt már sejthető, hogy valami nem jó. Beírom a wifi nevet, jelszót, amit akarok. Cache-t töröltem a böngészőből, de másik böngészőnél is ez van. Telefon nem lát semmit wifit (Nem tudom, hogy kell-e lennie alap wifinek rajta, gondolom igen). Ha belépek a router admin felületére 2.4G és 5G-nél sincs beírva semmi. Ott át sem tudom nevezni őket. Kábelen van rajta net, mondjuk az internet led nem világít. Lehet valami nem sikerült neki bdata módosításnál? Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi a fene amúgy ez a backhaul és hogy lehetne megszüntetni?
Az adóteljesítmény ugyanaz, mint a kínai ax3 pronál, viszont sebességben kicsivel jobb. Illetve nekem is alapból van rejtett hálózat mióta beállítottam, tuti a backhaul miatt.
trance89