- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Jól értelmeztem a rosszul megírt kérdésedet...
Azt írtad:"Nem lényeges, hogy én mit érzek és mit nem."
előtte meg:"
Valaki kifejtené ezt a jelerősség dolgot, hogy műszakilag hogy is van ez?
Nekem kínai routerem van és nem érzek különbséget a legerősebb és a leggyengébb jelerősség között. (Illetve bizonyos körülmények között még jobb is a kisebb jelerősségen.)
Szóval én azt gondolnám, hogy mivel itt két eszköz közti oda-vissza kapcsolatról van szó, ezért ideális esetben mindkét oldalnak egyforma jelerősséggel és hasonlóan jó antennával kellene rendelkeznie. Ha valamelyik oldal gyengébb, akkor az lesz a szűk keresztmetszet és ezt nem kellene befolyásolja, ha másik oldalon jelerősséget emelünk. A mobil eszközök antennája és adóteljesítménye is elmarad a routerétől, ezért hiába kapná az adatokat, ha amit ő küld, az már nem jut el a routerig. Rosszul gondolom? És itt jön be amit írtam, hogy nekem néha még jobbnak is tűnik a routeren beállított kisebb adóteljesítmény: Amikor maximumra van állítva, akkor két szobával arrébb is 5 GHz-en csatlakozik a telefonom és 2-3 Mbitet mérek, ráadásul állandóan szakadozik a hálózat. Az adóteljesítményt kicsire állítva viszont már kénytelen 2,4 GHz-en csatlakozni a telefon, és máris stabil és használható sebességű a kapcsolat."És ebben ott a félreértés, hogy leredukáltad a folyamatot antennaméretre, sugárzási értékre, holott a telítettebb frekin, telítettebb csatornán ugyanaz a sebességcsökkenés sokkal hamarabb következik be, szóval nem csak hogy arra nem emlékszel, mi volt a fontos, még visszaolvasni se voltál hajlandó, hogy mit jelöltél meg, de ezek szerint még leírni se tudtad, mit akarsz, és csodálkozol, hogy az erre adott logikailag hibátlan válaszokat sem érted.
Nincs több kérdésem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- EAFC 25
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest