Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Cybertruck Taipeiben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz WhiteWalker #1385 üzenetére
Tényleg nagyon erős túlzás. Minden platformon megfordultam már, legutóbb OnePlusról váltottam a 13T Pro-ra. fél nap alatt megszoktam. A hajam rendben. Meg tényleg nincs is már MIUI, meg semmi logikátlanság nincs a menüjében. Régen volt ez, mikor még minden telógyártó magának csinált szoftvert, hogy mondjuk egy panasonic telónak bonyolult volt a menüje. De ez mind android alapú. Kicsit lehet, hogy máshogy néz ki, illetve ezt-azt nem ott találsz, mint egy másik UI-n, de erről nem a sziamiaú tehet. Vagy most fordítva is ezt mondanád? Ha eddig Xiaomi-d volt, akkor "semmiképpen se válts , a hajad fog az EMUI-tól hullani."
Meg amúgy is mi a bánatot kell a menükben annyit mászkálni? Egyszer beállít egyesével mindent az ember, aztán az ikonokat, meg a redőnyt használja. Nem értem ezt a nagy UI-k közti különbségen nyígást. Egykutya mind.
-
Ferenczi Áko
addikt
Én sem értek ezzel egyet.. Nekem volt Samsung One ui-val, Huawei Emuival, Oneplus 10 Pro Oxygen os-sel, Google Pixel 6 Pro stock androiddal.. Kb 2 nap volt megszokni az összeset, és egyiknél sem volt semmi olyan amihez ne lehetne hozzászokni ennyi idő alatt.. Az más, hogy vannak dolgok amik nem a megszokott helyen vannak, keresni kell őket, de mondom, max 2 nap volt..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
FJC
aktív tag
Nagyon erősen szórod a saját elképzeléseidet a (HyperOS topikban is)...
Hat éve használok Xiaomi telefonokat, mellette pár éve Samsungot is.
Az égvilágon semmi nehézség nincs a MIUI -bam...
A Samung egyébbként jobban idegesít... De, nem nagy dolog.[ Szerkesztve ]
"A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
jano_77
nagyúr
Ha jól olvastam már nem is MIUI van, hanem HyperOS!?
Annyira vállalhatatlan? Nem vagyok már 20-on éves, de mindig szerettem az új dolgokat. Anno régen még a R
OM-okkal is mókoltam a ZTE Blade idején, de ebből azért már kinőttem.
Jobban szeretem a stabil, alapból is jól működő rendszert, amit nem kell mókolgatni ehhez. De azért mert más a HyperOS mint a One UI, nem ijedek meg, szeretem megtanulni....csak működjön és legyen minden megtalálható.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Magisk
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest