- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Lalikiraly: Derail Valley
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- Yézi: 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
jano_77 #1383 üzenetére
Hát ami azt illeti, már kezdem megszokni, de ha lehetne választani, én a Samsungot választanám. Számomra egyértelműbb, átláthatóbb az egész. A Xiaomin még mindig vannak dolgok, amiket nem találok, nem értek, teljesen máshogy vannak vagy csak hiányoznak. Számomra sokkal jobban kezelhető, szerethető a Samsung rendszere. De mint telefon, nem bántam meg a vételt, elégedett vagyok vele, minden szempontból, a rendszer meg olyan, amilyen.
-
duvi
nagyúr
válasz
jano_77 #1383 üzenetére
Ha samu perifériákat használsz, szerentem maradj a Samsungnál. Én is S10+ ról váltottam 13T-re és két hónap elteltével még mindig hiányzik pár funkció, amiket samun megszoktam. Nem rossz telo a 13T és a Pro, csak 10+ év Samsung használat után számomra nehéz átállni a Xiaomi rendszerére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mortal Kombat 1 (2023)
- Amatőr csillagászat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest