- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
jano_77 #1383 üzenetére
Hát ami azt illeti, már kezdem megszokni, de ha lehetne választani, én a Samsungot választanám. Számomra egyértelműbb, átláthatóbb az egész. A Xiaomin még mindig vannak dolgok, amiket nem találok, nem értek, teljesen máshogy vannak vagy csak hiányoznak. Számomra sokkal jobban kezelhető, szerethető a Samsung rendszere. De mint telefon, nem bántam meg a vételt, elégedett vagyok vele, minden szempontból, a rendszer meg olyan, amilyen.
-
duvi
nagyúr
válasz
jano_77 #1383 üzenetére
Ha samu perifériákat használsz, szerentem maradj a Samsungnál. Én is S10+ ról váltottam 13T-re és két hónap elteltével még mindig hiányzik pár funkció, amiket samun megszoktam. Nem rossz telo a 13T és a Pro, csak 10+ év Samsung használat után számomra nehéz átállni a Xiaomi rendszerére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Talán most először nem a kamerán spórol a Xiaomi T-sorozata, ráadásul a hazai árakat is jól lőtték be.
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Boncasztalon a Keychron K3 Max és Q10 Max billentyűzete
- Bluetooth hangszórók
- Opel topik
- Nintendo Switch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest