- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
-
Norb79
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
S e t h
nagyúr
-
törölt tag
-
Forraszto
tag
Üdv! Megnéztem Series S-en ezt a játékot, Fidelity beállítással így megy: [link]
Nekem teljesen gördülékeny volt, nem vettem észre zavaró lassulást vagy bármit. Persze, itt kevés dolog van még a képernyőn, csak a tutorialt csináltam meg egy darabon.Jópofa kis játék, de azért érezhetően nem kontrollerre van kitalálva ez az építkezés.
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
One X-et borzalmasan visszafogja a kevés ram, meg a hdd.
Mai szemmel kb használhatatlan már az a generáció. Már fejleszteni sem szabadna rá. 6 éves hardver a One X is, és ha nem kimodottan arra van optimalizálva valami, hanem csak a One generációra, akkor ugyanazt tudja csak, mint a One S (vagy a 10 éves Fat One).
p
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
AMD Power
titán
-
törölt tag
Szerintem vedd meg, ha meg mellécsapod a török SP-t (gondolom megeszi), annál olcsóbb valószínűleg sose nem lesz.
-
törölt tag
-
Steve1207
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
törölt tag
Nincs itt semmi szégyen. Pont most láthattuk hogy mire lehet képes ez a generáció, ha hozzáértő fejlesztők elkezdik használni az Unreal 5.1-et. Most az hogy más motorral mit hoznak ki a fejlesztők, az megint csak nem a konzol hibája.
Szerk.
Meg már maga az hogy ugyanúgy, vagy jobban kinézve 60fps-sel futnak a játékok, igen is előrelépés.
Nem is értem egyébként hogy mit szeretnétek. Itt már nincsenek 10x előrelépések erőben a generációk között. -
törölt tag
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
-
stewe780
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
homerhamm
veterán
-
tudi13
aktív tag
-
H.Kornél81
tag
-
tretyak
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
beyruth82
veterán
Nekem tegnap járt le a gpu-m.Anno kv-től vettem 3 hónapot amire kaptam ajándékba még 1-et. Most 4190ft-ért tudnám felújítani, de ha valahogy lehetne olcsóbban annak nagyon örülnék.A 300-as megoldást nekem már ugrott ha jól tudom, mert már volt gpu-m de olvastam itt olyanról is hogy valaki 3 évet megvett előre potom áron meg még ezer lehetőséget, de nem tudom ezeket hogy lehet érvényesíteni, igénybe venni? Tudna valaki segíteni hogy olcsóbban megússzam én is? Ha ide nem lehet leírni a pontos menetét mert fórum szabalyzatba ütközik vagy ilyesmi akkor privátban leírná nekem valaki? Előre is köszönöm!

-
ρσгτσ
addikt
Fektetve vagy állítva?
Én 3x ekkora helyet hagytam neki (állítva), mert olyan kis távolságnál azért tolja a meleget a tetején rá a TV -re. Aktív használatnál...illetve az oldalán is távozik a hő.
Szerk.:
Valamint azt is érdemes megnézni, hogy a TV hol megeszik. Már ha olyan a TV. Mert annak a közelébe sem tenném, ott ugyanis semmit nem ér a 3 centi. -
zsozsa74
őstag
-
parandroid
félisten
-
Baltazár123
őstag
Az EA átváltásról hol lehet értekezni tartalmasabban? Ha jól számom 4:1-ben váltják, akkor 22e / év (4x5500 / 4). Az annyira talán nem barátságos, mint a másik okosság, de talán még belefér. A kérdés csak az, hogy van maximuma az EA előfizetésnek, mennyi év, illetve az átváltásnak?
-
mike1334
veterán
-
Janusz001
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Autós topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Gitáros topic
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Crimson Desert
- BestBuy topik
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4916, 100% Akksi
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7