Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
10 év PS3 után a mai napon csatlakoztam én is egy Series X-el a falkához. Gamepass Ultimate előfizetés is pipa.
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Játékkal kapcsolatban lenne egy kérdésem: HALO sorozat
Korábban még sosem játszottam egyik résszel sem (PS3-ról jöttem).
Melyik résszel érdemes kezdeni ha nem kronológiai sorrend szerint szeretnék feltétlenül haladni. Előre is köszönöm.Illetve milyen must have Xbox játékok vannak amiket mindenféleképpen érdemes kipróbálni?
Gamepass tartalom előnyben.
Előre is köszönöm!
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Venom VS2880 töltőállomást szeretnék venni XSX kontrollerhez de ez ugye nem kompatibilis a One X kontrollerel. Létezik olyan ami mindkettőhöz jó?
Előre is köszönöm!
Forget about it
-
DJosef
őstag
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Először is boldog 🎄mindenkinek!
Tudnátok segíteni abban,hogy hogyan tudok parositani egy Bluetooth fejhallgatót egy Series X-hez?
Előre is köszönöm!
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz Scarletiel #31267 üzenetére
Hmm ez ciki, anno még a PS3-ban is volt.☺️
Sebaj a TV tudja szerencsére.🤗
Köszönöm a gyors választ.Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Lehet csak nekem újdonság:
Ismert probléma:
Ha 4K @ 120Hz-es tévét használ, amely támogatja a VRR-t is, előfordulhat, hogy nem jelenik meg jel vagy sérült kép, amikor az Xbox 4K120 + VRR-re van konfigurálva. Ez a probléma az LG, a Samsung vagy a Vizio különböző tévéinél jelentkezik.Én nemrég vettem egy LG 49NANO863NA TV-T a Series X mellé aminél jelentkezik ez a hiba.
Három megoldás van rá:
4K 120Hz VRR❌
4K 60Hz VRR☑️
1080p/1440p 120Hz VRR☑️Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Van egy kezdeményezésem ami remélem nem sérti a topik szabályzatát.
Telegram csevegő alkalmazásban csináltam egy csoportot XBOX COMMUNITY néven [link]
Nem akarom az itteni embereket elszívni egész egyszerűen csak jó ötletnek tartom ha minden magyar Xbox felhasználó egy helyen tudna egymással eszmét,élményt cserélni,megosztani egy kötetlenebb és gyorsabb formában.
Ha mégis sértettem ezzel a szabályzatot törölje az admin és mégegyszer bocsi.
🎮
Forget about it
-
DJosef
őstag
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Még amikor benne volt a Gamepassba a Tekken7 leszedtem. Miután kivették a kínálatból még akkor is tudtam játszani vele. Tegnap volt egy kis időm és mondom akkor csapatok pár menetet de jött a fekete leves. Nem indult el hanem kérte,hogy vegyem meg. Volt egy másik játékom is ami ugyanúgy Gamepassos volt de már rég kivették de működött az Untitled Goose Game, na most már az sem megy. Ezt a featuret mikor vették el tőlünk?
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Tudja az XSX az AMD FreeSync Prémiumot?
A TV-men van ilyen lehetőség azért kérdezem.Előre is köszönöm!
Igazából van értelme bekapcsolni ha a TV-m tudja a VRR-t alapból?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Mai napon megjelent ugye az Xbox Wireless Headset ami Bluetooth-on keresztül csatlakozik a konzolhoz.
Decemberben vásároltam még egy SONY Bluetooth fejhallgatót amit szerettem volna a Series X-hez csatlakoztatni és miután nem sikerült itt próbáltam segítséget kérni. A válasz az volt,hogy Bluetooth-on keresztül nem lehet csatlakoztatni fülest csak adapter segítségével. Na most ez az új Xbox füles adapter nélkül csatlakozik a konzolhoz. Most akkor,hogy van ez?
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Flight Simulatoral kapcsolatban lenne egy problémám.
Hiába állítom át az időpontot tetszőlegesre jelen esetben nappali időszakra pár másodperc után visszaugrik éjszakára és ami még furább a dátum is tegnapra módosul. Ugyanez a helyzet ha mindent Live-ra állítok.
Más tapasztalt ilyesmit?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz Steelheart2 #58148 üzenetére
Atmos amennyiben támogatja a játék is.
A DTS erőssége a hangminőség a magasabb bitsebesség miatt. Az Atmos-nál a kodekek hatékonyabbak ezért alacsonyabb bitsebesség mellett is képesek elvileg ugyanarra a hangminőségre.
Igazából nem nagyon fogod hallani a különbséget. Az Atmost jobban tolják most mindenhol pl Netflixen is Atmos van.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
válasz IntelKiller7 #59861 üzenetére
Üdv Urak!
Ha veszek egy DLC-t a The hunter call of the wild-hoz de a játék valamikor a későbbiekben kikerül a Gamepassból akkor buktam a dolgot gondolom.
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv Urak!
Halo infinite multit tegnap kipróbáltam felhő alapon majd utánna telepítettem rendesen de multizni már nem tudtam mert nem talált játékosokat. Ötlet?
Előre is köszönöm!Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Jól tudom ha Xbox wireless fülest Dolby Atmos hangzással szeretném hasznahhoz megkell venni a Dolby Access alkalmazást?
Aki megvette megtudná mondani mennyibe került a licensz?
Előre is köszönöm!
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Srácok tudtok megoldást a következő problémára:
iOS GAMEPASS alkalmazáson keresztül szeretnék távtelepíteni egy játékot egy Series X-re (jelen esetben a Minecraft Dungeons) de a telepítés elindítása után nem jut tovább a várakozás a konzolra feliratnál.
Régebben gond nélkül ment.
Publikus IP címem van. (85-el kezdődik)
Előre is köszönöm!
Boldog 🎄
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Adott két Series X konzol Gamepass Ultimate előfizetéssel.
Mindkettőre levan töltve a Store-ból a Lego Indiana Jones 2 X360 verzió és ezt szeretnénk multiba játszani. Kivitelezhető ez?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
DJosef
őstag
Üdv!
Xbox Wireless Headset tulajokhoz lenne egy kérdésem.
Nektek megy az Atmos rendesen úgy értem ha elindítok egy játékot pl Halo Infinite akkor nálam a TV (LG C1) csak a Dolby Vision logót teszi ki az Atmost nem. Próbáltam újra párosítani a fülest de ugyanúgy nem megy. Ha TV-n hallgatom úgy megy rendesen az Atmos.
Dolby Acess megvan vásárolva.
Füles vezérlőprogram verzió: 0.0.9.2411.-én jött rendszerfrissítés legutóbb a konzolra: 10.0.22000.4558
[ Szerkesztve ]
Forget about it
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest