Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
ritterkrisz
üzenetére
Ja, én is azért rendeztem be úgy a nappalit a boxokkal, pc-vel, tv-vel, monitorral, mindenből mindenhova max 3-4 méter, de inkább 1-2, mert egyszer nekem is volt olyan nappali, hogy 6-8 méteres kábellel tudtam monitorra vinni a box képét, ha foglalt volt a tv, és voltak kihívások.
Jelerősítővel meg nem akartam még pluszban vesződni, de vmi ilyesmi fog kelleni neked is 10 méterre, de az meg lagban nem tudom mit okoz, ha egyáltalán van ilyesmi, ami működik is. 
-
laerdridam
csendes tag
válasz
ritterkrisz
üzenetére
Miért kell neked 10m??
-
kovacszk
senior tag
válasz
ritterkrisz
üzenetére
Már az 5m-es is csak úgy hogy a hang optikán megy, létezik 10m környéke de az vetekszik a gép árával.
-
ritterkrisz
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Valóban
Olyan kábelt keresek, ami 10 méter és minőségromlás nélkül teszi a dolgát. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
ritterkrisz
üzenetére
De ez 10feet. Az csak 3 méter valamennyi.
-
ritterkrisz
tag
Használ valaki series X-hez olyan hdmi 2.1 káblet, ami 10 méteres és viszi a 4k-t és 120hz-et?
Pl. -
laerdridam
csendes tag
Gears 5 - Hivebusterst tolom épp.bitang ahogy kinez es a jatek is remek.ajánlom mindenkinek aki még nem próbálta.
-
30z.Samu
titán
Nézegetem most a Store-t, vannak jó akciók, szemezek is 1-2 játékkal. De szerintem a GP miatt ezt most kihagyom, rengetek játék van benne, amit végig szeretnék majd játszani.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
laerdridam
üzenetére
Igen, jó lett.

-
belan
addikt
válasz
laerdridam
üzenetére
Értem.
majd még nézem azt is. -
belan
addikt
Tegnap ki próbáltam forza 7 gyönyörű játék nem tudom már xbox x iylen szép volt. Eddig forza horizon 4 játszottam xbox x en.
-
marel09
csendes tag
Üdv!
Tanácsot szeretnék kérni headset beállításhoz. Steelseries Siberia 800 vezeték nélküli fülesem van, ami eddig Xbox One-on tökéletesen működött. Optikai kábel vezérlőből Xboxba, vezeték nélküli csatlakozás, kész. A Series X-en nincs optikai kimenet...a tévémen van, csatlakoztattam, működik is, de a surround hatás nem jó. Próbálgattam mindenféle beállítást tévén, xboxon, de nagyon belekavarodtam. Kérdésem az, hogy hogy kellene beállítani az Xboxon, hogy jól működjön?
Köszi előre is, ha van valakinek ötlete.
-
l.skywalker
Topikgazda
Akinek van BC 360 Halo verziója:
2021 Decemberében a Halo minden szolgáltatása véget ér 360-on link
Phase One – Fall 2019
One-time migration of over 6M pieces of Halo Xbox 360 Legacy UGC data to Halo: The Master Chief Collection
Phase Two – December 2020 (WE ARE HERE)Initial notification to players
Digital sales of Halo Xbox 360 titles are halted
*Halo Xbox 360 DLC can still be acquired at no cost
Phase Three – 2021Continued messaging and reminders throughout the year across Halo channels
Phase Four – December 2021 *(TBD, no sooner than 1 year from the date of today’s blog)
Halo Xbox 360 legacy services are turned off
-
Edgar2621
őstag
válasz
coolmpi
üzenetére
Nem ez a legjobb és legolcsóbb megoldás. Jelenleg működik az, hogy valaki vesz Xbox Live Gold előfizetést és azt 1:1-ben konvertálja Game Pass Ultimate előfizetésre. A Game Pass Ultimate-ben minden földi jó benne van (Xbox Live Gold, Game Pass, EA Play, Cloud Gaming). Érdemes felkeresni itt a Hardverapro-n bevált eladókat, akik árulnak Xbox Live Gold-ot, ők segítenek mindenben és olcsóbbak mint bárhol (pl.: musztii). Azt gondold még végig hogy maximum 3 évet lehet venni előfizetésből (GPU), viszont ez a kedvezményes átváltósdi lehet hogy már nem lesz sokáig elérhető, úgyhogy érdemes 3 évet venni.
-
pzstm
titán
Mai Cyberpunk patch egybehangzo kommentjei:
Framerate is totally messed up now on' Xbox Series X and PS5.

-
Edgar2621
őstag
-
zotyi8
tag
FH4-ben, /csak nemrég kezdtem/ el tudom érni valahogy, hogy a gyerekemmel egy térképen csapassuk? xs és one s home-olva.
-
coolmpi
aktív tag
válasz
Bogyi007
üzenetére
Fiamnak vennék karácsonyra Xbox-ot (ha sikerül
) Viszont régen volt nekem xbox-om, akkor még csak 1 fajta előfizetés volt. Most már ha jól látom és tudom elég sok van. Ár-érték alapján melyik éri meg? (ahol játékok és online játék is van) Gamepass ultimate 6 hónap? Ez megbízható oldal? -
Bogyi007
veterán
Kedves vásárlóközösségünk!
Így karácsony környékén ez hasznos infó lehet az Önök számára!
Jó utat és vásárlást kívánunk!

-
craftsman01
senior tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Gyerekek én ezt nem értem,játék közbe kikapcsol a kontroller,most filmet nézek így meg nem.

-
Zoleee83
addikt
Azoktól kérdezném akik játszottak a Control kiegészítőivel, hogy megéri az akciós 6k-t a két említett kieg, vagy elég az alapjáték? (A nextgen verzió annyira nem érdekes számomra.)
Kicsit elbizonytalanodtam , eddig azt gondoltam kell a fullos a teljes élményhez, de van aki szerint így is teljes az alapjáték. -
Zsol90
csendes tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sajnálom
Én reggel kezdtem el nézegetni az árukeresőn, de akkor még nem volt, majd most este vettem észre ahogy újra ránéztem, hogy Emag raktáron van. Pont jól jött ki, mert előtte kérdeztem, hogy mi a reális ára és gondoltam gyorsan megrendelem, de utána egyből ki is írtam ide, szóval ez az egész történet nagyon gyorsan lezajlott.
-
DaveHutt
őstag
No, immár két hete én is büszke tulaja vagyok (ismét) egy Series X-nek. Az előző megdöglése után előrendeltem mindenhol, ahol csak tudtam. Végül a BestBytetól jött meg leghamarabb. Utána két napra lett a konzolvilágnál és az MM-nél is egy napon készlet.
Végre ez a gép úgy működik, ahogy kell, most már le merem írni két hét után. -
Zoleee83
addikt
válasz
vendingo
üzenetére
Sőt, ez már a gusztustalan kategória nálam, esetleg a gyanútlan vevő megtévesztése.
Valamelyik nap egy fórumtársnak kerestem XSX konzolt, hátha tudok segíteni, álltam a polc előtt és csóváltam a fejem.
Egymás mellett volt a One S és a Series S, megtévesztésig hasonló egymás mellett a két doboz egy átlagos (ebben nem jártas) vásárlónak.
One S 109k az SS 114k volt...
Tudom mindent el lehet adni, de én biztosan nem vennék egy hardveresen rég elavult konzolt szinte ugyanolyan árban, a boltok meg próbálják nagy haszonnal kiszórni,és volt is akit láttam kosárba tenni. Gáz. -
válasz
szimszonos
üzenetére
Hát milyen kapitalizmus ez? De teljesen jogos.
-
szimszonos
őstag
Egyesült Királyságban megelégelték a konzol és hardware neppereket

[link] -
kiki22
senior tag
sziasztok ! hasznal valaki discordot a csoportban ?
-
Akcios most storeban az immortals fenyx rising. Behuztam es nem bantam meg
Aki meg nem probalta es meger neki ennyit ajanlom... -
Zsol90
csendes tag
Köszönöm a válaszokat !
Rendeltem is és vissza is igazolták, ha minden igaz 22-én hozzák, most van raktáron az Emag-on 199,990 ft-ért. Akinek kell még az most rendeljen

-
AMD Power
titán
Gears Tactics tolta már végig valaki?
Lassan a második chapter végén vagyok. Szerintem nagyon hangulatos lett.
-
törölt tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Szerintem engedd el. Engem pl rohadtúl nem érdekel hogy ki mit mennyiért miért àrul. Magànügy.
-
szimszonos
őstag
-
Zsol90
csendes tag
Sziasztok!
Mi a reális ár az Xbox Series X-ért? Annyiféle árat látni.
Valahol 199 ezer, de láttam 249-ért is.
Gondolom ez a karácsonyi hip miatt van. A kishúgom szeretne egyet, ezért érdeklődök, de nem fontos a karácsonyra. (persze szépen mutatna a fa alatt.) Esetleg várható, hogy január, februárban lejjebb megy az ára 160 - 170 közé? Vagy stagnálni fog ilyen 185 - 200 között még jó ideig? -
Steve1207
veterán
Itt a Control twitteres videó jó minőségben, ha még nem volt (nem láttam/találtam a fórumban még).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Akksival sem.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
craftsman01
üzenetére
Béta ringes vagyok, nekem már nem kapcsol ki.
-
kovacszk
senior tag
válasz
craftsman01
üzenetére
De miért?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszi.
Oh, ott a vezető hír, hogy Xboxon is elindult a Cyberpunk digitális refund... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
TrueAchievements esetleg
-
craftsman01
senior tag
Hali,kontrollert telefontöltőbe nyugodtan bedughatom ugye?
-
ProEvoFan
nagyúr
Xbox oldalon van olyan profil összefoglaló oldal, mint Playstationra a psnprofils[link] ?
-
iammatt77
csendes tag
Sziasztok,
Olyan problémám lenne, hogy két xbox felhasználó között szeretném megosztani a megvásárolt játékokat. A neten találtam is rá tutorialt, minden jól van beállítva, de nem működik dolog. A következő a helyzet:
Felhasználó 1 (aki megvette a játékokat) bejelentkezve Xbox 1-en és Xbox 1 beállítva otthoni konzolnak. Felhasználó 2 bejelentkezve Xbox 1-en. Felhasználó 1 bejelentkezve Xbox 2-n.
Xbox 1-en amikor Felhasználó 2 játszani akar Felhasználó 1 játékával, akkor Felhasználó 1-nek be kell jelentkezve lennie Xbox 1-en, különben azt írja, hogy be kell jelentkezni azzal a felhasználóval, amelyik megvásárolta a játékot. Viszont ha bejelentkezik Xbox 1-en Felhasználó 1 is, akkor Xbox 2-n nem enged Felhasználó 1-el játszani, mivel Xbox 1-en már bejelentkezett.
Van akinek működik ez a dolog? Lehet egyáltalán játszani párhuzamosan így két gépen, vagy ez csak egy gépen belül működik de párhuzamos játékra nem alkalmas? Létezik, hogy a legutolsó november végi - december elejei update rontotta ezt el és előtte működött?
Előre is köszi, ha valaki elolvasta és van valami tanácsa ezzel kapcsolatban!
-
DJosef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- VR topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jelerősítővel meg nem akartam még pluszban vesződni, de vmi ilyesmi fog kelleni neked is 10 méterre, de az meg lagban nem tudom mit okoz, ha egyáltalán van ilyesmi, ami működik is.
.
Olyan kábelt keresek, ami 10 méter és minőségromlás nélkül teszi a dolgát.

majd még nézem azt is.