Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz r.levente75 #182694 üzenetére
Nekem ez az egy játék nem akar ft-ban megjelenni.6.59$ ír ki akcióban.
Csak sikerült annyiért behúzni,a microsoft oldalán.Ez a majornelson nem akarta az igazat ☺.[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz r.levente75 #182972 üzenetére
Nekem sosem volt ilyen gondom 120+ óra alatt. Kilépés előtt biztos, ami tuti alapon nyomj egy térkép/felfelé gombot.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
pzstm
titán
válasz r.levente75 #182972 üzenetére
100ora korul vagyok, egyszer nem volt ilyen problem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
senior tag
válasz r.levente75 #183147 üzenetére
Nem voltam bent megnézni.
-
- = Zk = -
félisten
válasz r.levente75 #183157 üzenetére
október elején megyek haza 2,5 hétre. .tervezem, hoyg beújítok egy OneX-re... igaz még bőven garis a One S, de... ha már itt a 4K TV.... kiv vagyok, menynire szembetűnő a diffi a kettő között...
bagy használtan, vagy újonnan gondoltam... kiderül addig...más.
játékaim 98%-a lemezes... használtan veszegettem őket ugye... max a kódos, papíros FH4 az ami... a többi second hand...
a kérdésem az volna, hogy lehetséges-e lemezek hiányában az accounthoz már (kemezről) hozzádott gémet leszedni digitálisan bármikor, bármilyen általam bejelentkezett xboxra, vagy ez csak a digitálisokra vonatkozik?!" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
veterán
válasz r.levente75 #183356 üzenetére
Na vagy az, már ha van...
-
F_Peter
őstag
válasz r.levente75 #183405 üzenetére
Mi a célja?
-
Ernesto78
aktív tag
Hát erre én is szeretném tudni a megoldást, mert szoktam használni a TV-hez vagy a mobilhoz a kontrollert és elég zavaró, hogy a xbox is bekapcsol amikor párosítva szeretnék játszani rajtuk.
-
Beniii06
addikt
Nem biztos, hogy jól emlékszem, mintha lett volna korábban válasz erre(pc hez is használt kontroller esetében), korábban a megoldás talán usb kábel volt. Úgy is bekapcsol az xbox vajon?
Viszont hamár bugoknál tartunk én is "találtam" egyet. Ha az xbox bekapcsolt állapotban van és pl áramszünet van, akkor a kontroller elkezd villogni és nem lehet kikapcsolni(kb. két perc után meguntam). Ideiglenesen az akkuk kiszedésével akartam megoldani a problémát, hogy ne merítse feleslegesen, (főleg 6-8 órás áramszünet esetén) visszatettem az akkukat és újra elkezdett villogni így az akkuk maradtak kivéve. Értem én, hogy megpróbálja visszakapcsolni az xboxot, de lehetne valami kikapcsolási lehetőség rajta ilyen esetben vagy van valami timeout, amit szokásomhoz híven türelmetlen voltam kivárni?
"Got any other secret weapons?"
-
mike1334
veterán
Én úgy csináltam, hogy kimentem a konyhába, és ott kapcsoltam be...ott már nem érzékelte a konzol
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
F_Peter
őstag
válasz r.levente75 #183413 üzenetére
Ott a legegyszerűbb megoldás tudtommal, ha kábelen indítod. Jobbat nem tudok.
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #183443 üzenetére
Jaja..50nmes panel
Az se saját...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #183641 üzenetére
Az uj NFS mellett ez is keszul, hivatalosan csak ennyit arult el a temaban az EA.
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #183693 üzenetére
A pontszerzés mikéntje rajtatok àll. Én ebbe nem szòlok bele.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szimszonos
őstag
válasz r.levente75 #183693 üzenetére
Tudsz még ilyen jatékot?Ami gold volt vagy game pass?
-
Chaser
legenda
válasz r.levente75 #183840 üzenetére
nema' !
hirtelen támadt költség ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
persil
nagyúr
Nem, vegigszarakodtam az alkalmassagikat es mire mehettem volna, kozoltek, hogy amugy nem kell mar
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
zbundy
aktív tag
Én most is katona vagyok, de a pontos jelentését én se tudtam 😀 csak, hogy jó durván mérik 😀
-
Akelaus
senior tag
Htk: Hova tette katona?!
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #183940 üzenetére
Én hétvégén bekapcsoltam, ültem előtte fél órát, meguntam, kikapcsoltam. Ez volt 3x...majd a lego undercover lesz az, ami érdekel. Nem is értem így utólag, hogy minek lőttem el a 3 havi gold kódom...bár bízom benne, hogy lesz még addig pár jó játék game passban.
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #183944 üzenetére
Amíg lehetett én is
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #184104 üzenetére
Én még mindig a Forza Horizon 1-et nyúzom 360-on
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #184106 üzenetére
Nem tudtok vezetni, nyilvánvalóan
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
useless
aktív tag
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #184310 üzenetére
Magam nevében beszéltem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #184458 üzenetére
Majd kapsz értesítőt róla.
De amúgy ez online Playtest? Mert én pár napja csak olyan infót kaptam, hogy ez ilyen helyi tesztelés lesz a fejlesztők irodájában, az meg ugye nálunk nincs (Ezért nem jelentkeztem én sem )
Emailről tudnál képet betenni? (Nyilván kitakarva adataid)
szerk:
Online Playtest-nél sincs ott a játék, de közben meg más mondja külföldi fórumon hogy ez otthoni teszt lesz. Jaóvan EA, megint kutyulsz grat...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz r.levente75 #184648 üzenetére
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak G2A-s gamepass és gold vásárlással?
Sajnos hiába látom hogy global a kártya, a G2A figyelmeztetést dob fel hogy itthon és Romániában nem használható.
Ez valós dolog vagy csak rendszerhiba? -
senior tag
válasz r.levente75 #184667 üzenetére
Volt egyszer, hogy kontroller mellé kód nem volt jó. Végül nem szórakoztam egy 14 napos trial miatt, de akkor azt mondták angol chaten.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #184714 üzenetére
Direkt ilyen.
-
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #184716 üzenetére
Offlineban mindenkit kerülgetni kell...
-
válasz r.levente75 #184716 üzenetére
Ha a "beleszállás" része hiányzik, akkor most akciós a Bornout Paradise.
Egyik legjobb arcade autós játék. Én nagyon bírom.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Throme
veterán
válasz r.levente75 #184770 üzenetére
Innen nem kaptam semmilyen hsz-t a témában, végül a prominence poker-re esett a választás, mert kinézettre megfelelő, és ingyenes .
Kipróbáltuk, működik rendesen és bejött, ezzel pókerezünk. -
Throme
veterán
válasz r.levente75 #184866 üzenetére
Ma is játszottunk. 8 fő a max ahogy látom.
UNO 4 fő után ez jobb .Single játékban is ki tudod próbálni, hogy mennyire jó, vagy sem.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #185066 üzenetére
Nekem ugye net gondom van, gszp-nek most nem a legjobb az online multi, fontosabb teendői akadtak, (ha jòl emlékszem) a többiekkel nem tudom sajnos.
-
csuvicsuva
addikt
válasz r.levente75 #185066 üzenetére
Kicsit ráuntam a játékra, meg az angol csoportos dolgoknak elég csúnya vége lett, úgyhogy most a szokásosnál is negatívabb/energiavámpírabb lennék, inkább elmentem Mordorba orkokat irtani PC-n. Első rész lassan kész, helyhiány miatt a második részt is oda töltöttem le. A poén az, hogy amikor még van egy kis affinitásom rakétázni, akkor pont nem vagy fent.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #185220 üzenetére
Farming Simulator?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz r.levente75 #185222 üzenetére
De már elindult a teszt? Nem csak tölthető?
Szerk: Este 8-tól lesz:
Plants vs Zombies Playtest Time and Dates
August 1st: 11:00AM – 3:00PM PST - Magyar idő: 20:00
August 2nd: 11:00AM – 3:00PM PST - Magyar idő: 20:00
August 3rd: 11:00AM – August 6th 11:00AM PST - Magyar idő: 20:00Mégsem akkora parasztvakítás
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz r.levente75 #185222 üzenetére
Este 8, most meg csak preload volt.
Szerk: lassu voltam
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz r.levente75 #185209 üzenetére
Meghívó küldésre van lehetőséged?
-
ggeleven
őstag
válasz r.levente75 #185664 üzenetére
120+ óra alatt nem futottam ilyenbe. Ha nagyon nem találok valamit, akkor felcsapom youtube-ot és megnézek egy gameplay videót a küldetésről.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #185722 üzenetére
Engem sajnos a játék nem érdekel, de kapsz egy lájkot, hogy így leírd a tapasztatlatod. Látszik, hogy nagy rajongója vagy a sorozatnak.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #185772 üzenetére
Már késő, véletlenül egy fekete Volga nem állt meg a házatok előtt?
-
nak0n
aktív tag
válasz r.levente75 #186524 üzenetére
Elvileg mindenki csak 1x lőheti el az akciós GPU upgrade-et, gyakorlatban meg te lehetsz az, aki elsőként megmondja nekünk, hogy lejárat után tudsz-e majd venni ilyet.
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #186526 üzenetére
Sajnos nem tudom ráhúzni a plusz 2 hónapot, az utolsó lépcsőnél átvált 4200.-
-
Thusor
őstag
válasz r.levente75 #186527 üzenetére
Nekem se sikerült. Szerintem itt is az lehet a gond, hogy csak azoknak megvásárolható az akciós 2 hónap GPU akiknek nincs élő előfizetésük. Nekem 2020 szeptember végéig van elő GPU-m, így csak a 4190-ért menne.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #186872 üzenetére
Originsben akkor volt ilyesmi emlékeim szerint, amikor "átkozott" fegyvert használtam.
-
Wesder
félisten
válasz r.levente75 #186874 üzenetére
Van egy legendàs fegyver vagy ruha, ami az erődet kétszerezi, de az életedet negyedeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest