Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
medvekutya
üzenetére
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, hogy E3 után. Vagy jobb esetben már alatta is. Na az lenne a király bejelentés.
szerk:
40 800. hsz. \O/
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
TheHUNgunner
üzenetére
Ne aggodj a gamek is 720 psek

Viccet felreteve nyugodtan vedd meg ! Szebb lesz mint a 360sokkal !aztan majd intezel egy tv t.... -
TheHUNgunner
csendes tag
Sziasztok nem tudom, hogy jó helyre írok, de remélem tudtok segíteni. Xo -t szeretnék venni. Előtte 360 -on ütöttem el az időt egy 720p -s lcd Sony Bravia KDL 37U4000 tv -n. Egy dolog viszont kérdéses számomra, hogy 720p -n mennyivel "csúnyább", mint 1080p -n érdemes-e így is meg venni? Sajnos nem tudok most tv-t is beújítani. Utána olvastam és elvileg 37" alatt nem igen van sok különbség. De egy hozzáértő fórumot is szerettem volna megkérdezni ez ügyben.

-
gianni85
veterán
válasz
plejik
üzenetére
Az a baj, hogy sok kicsi sokra megy, és összességében már túl sokat költöttem játékra.... még mindig be kéne fejeznem a DA:I-t, DR3-at, Metro LL-ot, az MCC-t meg az utolsó 2 GwG játékot meg el sem indítottam még. 40órás napok kellenének, hogy jusson idő rendesen játszani is

-
B3ny00
aktív tag
Witcher 3 mikortól játszható?
-
MunezXBK
nagyúr
Project cars-t ki nyomja?
-
plejik
addikt
Heti akcióról tudni már valamit?

-
EmThor
addikt
USÁKOK azt írják redditen hogy visszament az ára és hogy aki megvette olcsóért már tudja tölteni

-
Krisz0630
senior tag
Most megakartam venni a Game Of Thrones-t és már 6 ropit mutat. Akkor ez valami elírás volt...

-
Jovanny2
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Detto. Jon holnap a Witcher, a Destiny dlc, stb... Megutotte a szemem a 990, na. A tobbinek reszenkent 990 az ara. Mondjuk betojatott a support, amikor megkerdezte, hogy PCre, vagy boxra akartam telepíteni a moviet?
Aztan megegyeztunk, hogy ez jatek... Azert adnak az udvariassagra: Since everything has been done from both of our ends, we will now be tagging the case as fixed. Thank you! I admire your professionalism. Thank you for being polite and kind to me. -
Jovanny2
őstag
válasz
gianni85
üzenetére
Xbox helpdesk: To be honest there is no issue on your end and we are currently aware of this issue. We just received an update that we are having a known issue installing the games. Our top engineers are working on the unscheduled system maintenance and once done, everything should be back to normal. Would it be possible for you to try to sign in at a later time? The good thing is your network and your Xbox is working properly.
-
-
Mankó
veterán
válasz
tunkiih
üzenetére
Én a megjelenítésnél állítottam Game módra, de valahol olvastam, hogy egyes tv típusoknál csak akkor áll is át, ha a bemenetet Játék-ra vagy PC-re írják. A TV beállításoknál és az erősítőbe is Game módra van állítva, de akkor is érzem ezt a negatív változást a firmware frissítés óta.
Különben egy Sony HX750-ös tv-ről van szó. -
Krisz0630
senior tag
Ez a Game Of Thrones 1-6, megér egy ezrest? Játszik valaki vele?

-
godzsy2
senior tag
Az előző kontroller firmware-e mintha nekem is más/jobb lett volna. Jó lenne, ha PC-n valahogy visszatehetném az előzőt, csak úgy próbából. Sajna mindhárom kontrollert lefrissítettem.
Nincs fent valahol az MS honlapján valahol? Ha már PC-hez is használhatom illő lenne ha fent lenne valahol.
-
Mankó
veterán
Az első kontroller firmware frissítés után mintha kicsit megnőtt volna az input lag. Na nem látványosan, inkább úgy érzésre. Ezen finomíthatnának. Lehet, elég lenne a vezeték nélküli adatátviteli sebesség növelése vagy egyéb finomítás is.
Szerk.
Kizártnak tartom, hogy a tv hibája lenne, mert 360-on pl. jobbnak éreztem. Azon is gondolkoztam, hogy akár az is lehetne a problémája, hogy most box az erősítőbe és azon keresztül megy ki a jel a tv-re és ez lenne a probléma oka, de az erősítőn is van Game mód. Másrészt tényleg a joyok firmware frissítése után éreztem, ezt a mintha lassabban reagálná dolgot.
Egy Sony tv-ről van szó. Lehet csak át kellene neveznem az erősítőből érkező hdmi csatornát játékra? Most épp Media a neve.tunkiih: Nekem is ez a meglátásom. Túlárazott játékok, arcoskodó tagok.
-
gianni85
veterán
válasz
appleGjuice
üzenetére
Enyém nyikorgott mint állat. Most úton van visszafelé hozzám. Kicsit parázok, hogy nem fehéret kapok vissza, de akkor addig basztatom a support-ot, amíg nem küldenek egy fehéret, vagy nem cserélik ki a konzolt is feketére...
-
appleGjuice
tag
Reggel 1-2 óra játék után figyeltem fel rá, hogy a kontroller jobb ravasza kicsit recseg, kattog, amikor visszaengedem (szerintem a rugók). Elég szomorú lettem, mert fehér kontroller, és nem akartam kicseréltetni, mert elég jól néz ki. Aztán olvastam ezt-azt interneten és végül annyit csináltam, hogy teljesen benyomtam a ravaszt és a tetején a résbe jó erősen párszor belefújtam. És lássatok csodát, recsegés volt nincs.
Bár nem hiszem, hogy ez minden esetben működik és végleges megoldást jelent, de ideiglenesen úgy tűnik jó. 
-
EnDaN
tag
Van pár SMITE beta kulcsom, ha valakinek még nem lenne, de érdekli, akkor küldjön egy üzenetet és adom a kódot

-
PodMAN
senior tag
Normális STORE jöhetne, mert ebben a mostaniban semmit nem találni rendesen.
-
EmThor
addikt
Store -> Telltale - Game of Thrones Ep 1-6: 990ft
-
Sziasztok, remélem nem lesz gond belőle, de ha fent vagytok fb-n érdemes csatlakozni ehhez a csoporthoz Xbox one Hungary

-
na ennyi, egyből jött válasz
thx. nekem most ugy látom random. nem egy gyakran hasznalando feature, de kis apróság
kar, hogy vmiert elég random -
storm3
senior tag
Valaki nézegette ,hol a legolcsóbb ez a wolfenstein bundle? Azért kérdezem, mert a DGP az akció előtti árat írja és nem mindenhol akciós.
-
Elderath
addikt
witcher fps elemzés játék elejéről
FPSel még nem lenne baj, de MEGINT frame pacing bug van. Lassan minden játék így jön ki és iszonyat idegesítő. Emiatt rángat, szaggat állandóan a játék.
-
Tehát igazából senki nem próbálta meg élesben a telefonról vagy ipadrol való indítást. Ennyi elég lett volna, nem kell okoskodni.
-
Mr Bond 007
őstag
Üdv! Lenne egy olyan kérdésem hogy átlagban mekkora sávszéllel lehet live-ról letölteni egy játékot ha pl megvettem digitálisan?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nem tudni, de elvileg nem lesz.
-
Zjunior
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Passz...
-
Zjunior
veterán
Witcher 3 14,5k USA ...
Sokan veszitek? -
válasz
appleGjuice
üzenetére
Szerintem is picit "paraszt vakítás", mert sok értelme nincs .. Inkább raktak volna bele a party kezeleset vagy az ios mobil felületre a videó felvétel indítást mert pl az ipaden van...
-
appleGjuice
tag
-
h.andris1
csendes tag
válasz
medvekutya
üzenetére
Szia kinect nélkül szinte mindenhol, például média marktban is 129 ezer játékkal, kinect nélkül.
-
nektek működik a SmartGlasson keresztüli konzol bekapcsolás?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Engem álltalába nem szokott, de hátha..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Aztan megegyeztunk, hogy ez jatek... Azert adnak az udvariassagra: Since everything has been done from both of our ends, we will now be tagging the case as fixed. Thank you! I admire your professionalism. Thank you for being polite and kind to me.

Rádugod és megy

l.skywalker
IntelKiller7