Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#56020) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Vettem egy nagyon olcsó okosórát az eMAG -tól. Mindössze 6500 forint volt. :D Viszont azért vállaltam be, mert nagyon sok jót hallottam róla.

Ma tesztelgettem, és bár nem indult felhőtlenül a viszonyunk, azt kell mondjam egész korrekt cucc.

iHunt Watch 3 Titan ezüst színben.

Ami érdekes, hogy valami kooperáció lehet a Haylou -val (Xiaomi), mert több típusnál is írják, hogy simán viszik az iHunt órákat a gyári applikációik. Van aki szoros baráti kapcsolatról is ír, de inkább ne feszegessük tovább, mert nem lényeges.

Szerintem tök jól néz ki az óra, és nem mellesleg fém házat kapott. Nyilván az AMOLED -et még csak meg sem mutatták neki, ettől függetlenül szép kijelzője van kicsit alacsonyabb felbontással, de egyáltalán nem zavaró módon. A fenti képek szép, erős napfényben készültek. Már amennyire az lehet így novemberben, de tényleg jól sütött akkor a nap.

A szíj nem a legkényelmesebb, de nem is tragédia. Az viszont már kellemes, hogy bármelyik szabványos 22mm szíj jó hozzá.

Amiért nem indult túl jól a kapcsolatunk... Van hozzá egy gyári alkalmazás, amit úgy hívnak AdorHealth. Az a jó, hogy nem lett felkészítve a droid 13 -ra, így nyilván nem kifejezetten kompatibilis vele. Ami viszont jó, hogy apk -ból telepíthető és működőképes. De!

Először Motorola telefonnal próbáltam. Annál úgy gondolta a telefon, hogy a saját biztonságom érdekében nem kapcsolhatom be, hogy a Gmail értesítéseket jelezze. Ez már egy érdekes pont volt, de aztán jött a következő. Elég sokszor kilőtte az alkalmazást a háttérből, ami azzal is járt, hogy állandóan elvesztette a kapcsolatot egymással az óra és a telefon. Bármit állítottam, nem jutottam túl ezen a problémán. Egyébként néhányan írtak is erről a problémáról.

Aztán gondoltam inkább összekötöm a Samsung telefonommal, és láss csodát minden tökéletesen működött. Egész nap tesztelgettem, egyetlen alkalommal sem csatlakozott le, és szépen, időben értesített minden alkalommal.

Szóval Samsung telefonnal egy szavam nem lehet sem az órára, sem az alkalmazásra.

Tökre megérte, és ismerve az értékeimet úgy látom a mérésekkel sincs különösebb probléma. Biztos vagyok benne, hogy nem százas a szenzoros mérés, de ez sem tragédia.

Arra viszont egyelőre nem nagyon láttam beállítást, hogy az állandó mérés helyett inkább csak manuálisan vizsgáljon, de ez egyelőre tényleg csak részletkérdés.

Szerk.:
Jah még valami. Most érkezik a droid 14. Kíváncsi vagyok barátok maradunk -e az órával. Valószínű, ha ezzel az alkalmazással nem is működik teljes mértékben, egy másik egyensúlyban tartja majd a kapcsolatunkat.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.