Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zsadi
őstag
Napi bölcsesség: Ha a szüleidnek nem volt gyereke, valószínű neked se lesz.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #46595 üzenetére
Oké.
Kék oldalon amúgy God of Wart adnak júniusba PS+-hoz.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
MODERÁTOR
válasz csuvicsuva #46589 üzenetére
kombinált hozzászólásszám = (1 * szakmai) + (0.25 * közösségi) + (0.1 * piac)
Rangrendszer a Prohardver lapcsaládon
Megújult a rangrendszer (updated)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #46593 üzenetére
A kedvemért, kérlek csak most az egyszer. Csak kíváncsiságból.
Zsadi: hát annál valami nagyobbra gondoltam.
Konzol update: tegnap letöröltem az NBA mentést a gépről, azóta nem volt semmi szakadás.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46592 üzenetére
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #46592 üzenetére
Engedd el a GwG-t.
Szerintem ez a hónap lesz a leggyengébb az Xbox történelem óta.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Homerhamm: kérlek, most majd tényleg ne linkeld a júniusi GwG-t, érzem, hogy valami nagy dobás lesz.
-
csuvicsuva
addikt
Én kínaiul hamarabb megtanulnék, mint matekul. Nekem bárki próbálta megtanítani, nem járt sok sikerrel, viszont sokaknál igen, úgyhogy nem fognám feltétlenül az oktatásra.'
Apropó: Fizzie egyszer említette, hogy működik a hozzászólás szorzó, de nem találom. Annyira emlékszem, hogy ami nem szakmai, annak 0.25, vagy 0.1 az értéke. Ezek szerint a blog/lokál nem 0.25, mert akkor már őstag lennék. Ha jól számolom.
-
addikt
válasz csuvicsuva #46589 üzenetére
Nem para. Én is szar voltam matekból. Később meg önállóan csináltam elszámolásokat, költségvetési terveket. Én építettem fel az egész rendszert az egyik állami cégnél. Mert az nem volt.
Az oktatás szar.
Nyilván nem minden részét használja az ember, de ez akkor sem jelent sokat.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
csuvicsuva
addikt
Köszönöm mindenkinek, a neheze még csak most jön, mert szóbelin leblokkolós vagyok.
Drága jó osztályfőnöknőm mondta múlt héten: két rinya közé iktasson be egy tételfelmondást.
Apropó: Fizzie egyszer mondta, hogy működik a hozzászólás szorzó, de sehol sem találom. Ha valaki tudja, kérem ossza már meg. Ezek szerint a lokál/blog nem 0.25, mert akkor már őstagnak kéne lennem.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Mindenkinek gratulálok mindenhez!
csuvicsuva, neked különösen, a matekkal való küzdelmeket nagyon átérzem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Bogyi007
veterán
Én akkor elég fiatal vagyok itt.
2007-08-05 11:06 a regisztrációm napja - azaz 5412 napja.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46584 üzenetére
Neked is gratula!homerhamm: Biztos neeem
Valami olyan rémlik, hogy az akkori tv-n, a front paneli Ok gomb+táv Ok gomb lenyomásával lehetett a szervíz menübe lépni. Ott meg én hülye kikapcsoltam a front gombokat (dehogymééé ), és utána elszállt a lehetőség hogy újra belépjek, hisz nem működtek a gombok. - talán ezért, de nem biztos[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
válasz homerhamm #46583 üzenetére
Lehet, hogy mindkettejük számára releváns. Mindenesetre gratula, szép szám.
A tagok nagy része valószínűleg még azt az életkort sem töltötte be.Koccintsatok velem, még ha csak virtuálisan is. Magyar 82/100, töri 77/100, matek 27/100, így utóbbiból hála az égnek megúsztam a szóbelit.
-
homerhamm
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #46581 üzenetére
GTA Vice Cityvel kapcsolatos kérdés?
Basszus, ez Zsadinak akart menni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #46581 üzenetére
Megelőztél, én majd karácsonykor ünneplem a 20 évet.
De hogy mi volt akkor olyan fontos, hogy pont akkor regeljek -
bLaCkDoGoNe
veterán
20 éve és 2 napja rontom a levegőt itt a PH!-n.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Egy harcászati szakértő benézett egy orosz-ukrán háborús felvételt egy tv adásban... Az említett felvétel az Arma 3 nevű videójátékból került elő.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
csuvicsuva
addikt
Elhiszitek nekem, hogy tegnap óta ugyanúgy szarakszik a net? Esküszöm, hogy már azon gondolkodom, pár napra kölcsön adom homerhammnak a Seriest, hogy ki tudja próbálni magának, nekem meg tesztelni, hogy biztosan nem azzal van a gubanc.
-
Bogyi007
veterán
válasz csuvicsuva #46575 üzenetére
Épp most olvastam...
Megannyi ismert film, színházi szerep és szinkronhang fűződött a nevéhez...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
csuvicsuva
addikt
Haumann Péter...
-
mike1334
veterán
93 óra után megvan az első befejezés a Cyberpunkban. Közben látom, hogy csak egy dlc lesz hozzá. Ugyanaz az érzésem van, mint az rdr2-nél, meg sok egyéb open world játéknál..egy csomó időt belefeccölnek a város építésébe, aztán kukázzák a következő projekt kedvéért...még egy csomó hely kihasználatlan, évekig tolhatnák bele a tartalmat plusz küldetésekkel...ennek mi értelme van?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
válasz mike1334 #46567 üzenetére
Esküszöm én nem is nagyon tudtam, hogy kik ezek. Jó régen láttam Gyuri bácsit valamelyik csatornán, póker meccset közvetített és nagyon bejött a stílusa. Elég sok közvetítését megnéztem, utána kerestem rá neten, hogy ki is ő. Zeneileg nem igazán az én világom, de szeretnék én is olyan boldogan élni, mint ők.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz homerhamm #46566 üzenetére
Még annál is több. Én irigylem őket, boldog házaspár már hány éve, és mellé azt csinálják, amit szeretnének. Látszik, hogy örömmel csinálják, és ezért a közönség is szereti őket. Egyetem óta több koncettjükön is voltunk, és mindig végigmosolyogjuk, mert olyan feelgood az egész
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
-
addikt
válasz csuvicsuva #46559 üzenetére
Mobilon én sokkal jobban szeretem. Más. Nyilván ott is dominál a pénz, de tök jól lehet vele haladni.
Pl. WoT -ból is jobban szeretem a Blitz verziót, mint a többit. Ami mobilra vagy PC -re is elérhető.
-
-
mike1334
veterán
válasz csuvicsuva #46544 üzenetére
Most jöttem Korda Gyuri és Balázs Klári koncertről
Reptééér......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
Fifa mobil verziójával játszik valaki?
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46550 üzenetére
Elvileg nem olyanok a követelmények amiket ne lehetne teljesíteni, de majd meglátjuk. A Mercedes a kosárlabdát támogatja, igaz a foci amikor beszálltak a sportéletbe, a megyéiben tengődött, lehet nem volt vonzó számukra. -
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46546 üzenetére
Beszéltük korábban a KTE-t. Csak feljutottunk.
Igaz még a hazai meccsek nincsenek eldöntve helyszínileg, de majd kiderül.
Szegény Lukács Dániel, (NB2 gólkirály lett), jól becumizta ezt az Diósgyőrt a szerződéssel (akkor még feljutó volt vastagon a DVTK). Úgy néz ki, nem engedik hogy itt maradjon. -
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46543 üzenetére
Micsoda kincsek!
Költözés óta nem találom az elrakott jegyeket -
csuvicsuva
addikt
válasz csuvicsuva #46543 üzenetére
Ez pedig azért fontos, mert még láthattam élőben Magyarország talán legnagyobb énekesnőjét.
Kovács Kati koncert is régóta tervben van, de mindig elfelejtek rákeresni. Bár nem tudom, hogy még fellép-e?Szerk: pont idén lesz Életmű koncert sorozata.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Először csak a DM koncertjegyet akartam befotózni, de találtam még jó néhány régi kincset.
Az elöl lévő Bonanza az Elmondatott koncert, azt bátyámtól örököltem, nekem a Búcsúkoncert volt az első és egyben utolsó.A magyar-olasz a 2-2-es döntetlen, meccs előtti napon vettem az olaszok nyílt edzése után. Ha jól emlékszem, akkor volt utoljára megnyitva a felső karéj a Népstadionban.
A hoki tiszteletjegyre nem is emlékeztem, de óvodás csoporttársam, majd általános sulis évfolyamtársamtól kellett, hogy kapjam, mert ő szinte végig ott játszott.
Az Ákos tiszteletjegyet a poén kedvéért fotóztam be, mert nem lett felhasználva. Amikor még az újságnál dolgoztam, főnökömék kaptak, de mivel őket nem érdekelte, így négyet elkértem. A negyedik ember végül visszamondta.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Tudom, nem is vettem annak. Mindig elhatározom, hogy rant közben hanyagolom a zárójeles megjegyzéseket.
Update: 11-kor már kint is volt a szerelő, néhány koaxot újrakötött, kiszedte az egyik splittert, mert a két szobában úgysincs használva az analóg tévé, egyelőre minden jó.
Én is arra gyanakodtam, de nem akartam még jobban elcseszni.
Andy Fletcher és Ray Liotta?
-
Zsadi
őstag
Ezt nem hiszem el Meghalt a Depeche Mode alapító-billentyűse RIP Andy!
A filmzenék mellett az egyik banda, amit szeretek. 1993-as MTK pályás koncertjük számomra mindent visz. -
addikt
válasz csuvicsuva #46534 üzenetére
Nem kötekedésnek szántam, csak vicces volt a helyzet, mert tökre elvesztettem a fonalat.
Én sok mindent megcsinálok itthon, de ami meghaladja a képességeimet, vagy nincs hozzá eszközöm, arra azonnal szakembert hívok.
-
addikt
válasz csuvicsuva #46529 üzenetére
A harmadik zárójelnél elfelejtetted a végét berakni ( ). Vagy csak én nem látom? Gondoltam a pirosnál gyorsan elolvasom, de elvesztettem a fonalat. Majd otthon újra nekiesek.
[ Szerkesztve ]
-
csuvicsuva
addikt
Nem akartam megosztani a Series topikban, mert bíztam benne, hogy nem a gép problémája. 12 éve költöztünk ki Gyálra, a Telekom volt az első, aki jött előfizetőket szerezni, gyorsan be is húzták a kábeleket (új építésű ikerházak). Azóta náluk vagyunk, kisebb-nagyobb problémákkal. Múlt héten (igen, azóta szenvedek) elkezdett egy olyan hiba jelentkezni, hogy ha bekapcsoltam a boxot, akkor egy idő után elszállt a net nálam (nem a modemből, hanem a padláson keresztül egy switchből kapom az áldást, először arra is gyanakodtam, mert az IPTV gazdagon ment, viszont ilyenkor elszáll a wifi is, ami kimeríti a wtf fogalmát. Hétfőn hívtam őket, mondta az ürge, hogy ha tudom, akkor próbáljam ki másnál az xboxot, hogy ki tudjuk zárni. Mivel nem szeretem feleslegesen zargatni a szomszédokat, illetve aznap már nem volt több szakadás, gondoltam, hogy megnyomtak egy gombot. Ma jutottam el odáig, hogy bekéredzkedjek, mert a tegnapi szar idő után ma reggeltől már bekapcsolásnál elmegy a tévén kívül minden. Szomszédnál minden rendben volt, úgyhogy elvileg holnap, vagy holnapután jön a szerelő. Még a régi One S-t is beüzemeltem, az gyönyörűen ment. Már nem is emlékeztem, hogy milyen ronda a Rocket League.
Soha, de soha ne szarakodjatok. Szerelőt hívni azonnal. Szomszéd egyébként tök jó fej, mert megadta a wifi jelszavát, hogy addig is tudjak játszani. Ja, nemrég már a számítógépen is elment pár percre, pedig az Xbox áramtalanítva van és letakarva.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #46527 üzenetére
Kalányos iramban.
-
csuvicsuva
addikt
Közhírré tétetik: ezt én is beszoptam.
Halálos iramban pattantak ki az autóból. A szalag meg a kilencvenes évek Újpest meccseit juttatja eszembe, ahol nem csak fehér, de lila pénztárszalagokat is dobáltak a játéktérre. Egyszer én is kértem egyet, de csak egy kopaszt sikerült eltalálni. Megindult felém, de csak azért, hogy megmutassa a helyes technikát.
Közben akkor rájöttem, ezek szerint nem most ment mindenki szabira, hanem most ért véget.
-
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46517 üzenetére
És ha Gripen lett volna?
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46514 üzenetére
-
addikt
-
csuvicsuva
addikt
Namivan, mindenki szabadságra ment vagy nem történik semmi, vagy mivan?
-
csuvicsuva
addikt
Életemben nem hallottam erről a Tool zenekarról, de erről úgy en bloc lehetne példát venni. Támogatnám az ötletet.
-
csuvicsuva
addikt
Most, hogy közeleg az Obi-Wan Kenobi premier, ránéztem a stáblistára, de nem láttam rajta James Earl Jonest. Vajon a nagy öreg már nem vállalta és Christensen hangját torzítják, vagy csak véletlenül lemaradt? Előzetest nem néztem, nem is fogom. A sorozat számomra kötelező, akkor meg minek nézzem meg?
-
csuvicsuva
addikt
Ez akkor már olyasmi, mint a bombariadók?
Arról jut eszembe, hogy valószínűleg a Top Gunt sem ezen a héten fogom megnézni. Hétfőn lesznek meg az írásbeli eredmények, pia helyett moziba fogom fojtani a bánatom."Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
-
Zsadi
őstag
válasz csuvicsuva #46500 üzenetére
Én sem tudtam volna.
Gyerekként mindig ment a téma suliban melyik vadászgép a menőbb, nekem valamiért a TIE-vadász jött be. De meg nem mondanám miért, lehet csak a hangja miatt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest