Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja

Hozzászólások

(#45401) ρσгτσ válasza csuvicsuva (#45395) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Nem is tudtam, hogy léteznek még friss (normális!) heavy metal bandák. Én valamiért leragadtam az öregeknél...

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45402) Zsadi válasza icemad (#45399) üzenetére


Zsadi
őstag

Hát én már attól kavargom hogy nézem. :) Épp ezért kell bátorító italokat innom. :D
Most mintha lenne itt Kecskeméten valami kitelepült mini vidámpark, lehet hétvégén kiviszem a srácokat. De az, ezekhez a linkeltekhez képest lightos.

Más, zene:
Phil Collins-ról ma olvastam egy cikket, hogy utoljára koncertezett a Genesis-el. Szegény, Ő is nagyon rottyon van a betegsége miatt. :(
Volt egy két házibulis száma anno :) tényleg, akkor még voltak házibulik. Deck, valami erősítő, 2 Videoton hangfal, és ment a zsibbadás :)

[ Szerkesztve ]

(#45403) mike1334 válasza Zsadi (#45402) üzenetére


mike1334
veterán

Ha Genesis :) [link]

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#45404) homerhamm válasza Zsadi (#45402) üzenetére


homerhamm
addikt

Pont ma halgattam Phil Collinst. :) Amúgy bármit meghallgatok ha tetszik. Katy Perrytől kezdve Bon Jovi-ig kezdve majdnem bármit. Viszont az operától már feláll a szőr a hátamon. (A Forzában pl. szeretem a klasszikus zenei rádiót. :) De ezektől a visítós komolyzenétől/operától már a szőr a hátamon áll fel.)

Kövezettek meg, de még mulatóst is szoktam hallgatni. :DDD

[ Szerkesztve ]

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#45405) Zsadi válasza mike1334 (#45403) üzenetére


Zsadi
őstag

:K + Another Day in Paradise - kötelező "lassúzós" volt, no meg a Two hearts az akkori bulikban. :)

homerhamm: én is amolyan mindenevő vagyok zeneileg, a hangulat is befolyásolja, mikor mi szól. A 80-as Italo disco korszaktól kezdve Depeche Mode-n keresztül a
Rammstein-ig. :) megspékelve a 90-s évekkel, ahol volt minden, trance, rave, house, eurodance stb... :D

[ Szerkesztve ]

(#45406) csuvicsuva válasza philoxenia (#45398) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Írj rá wesderre (Fizzie), ők mennek az öccsével, bár valami megagiga vip jegyet vett.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45407) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Visszatérve a pop/rockzenére, ha nagyon néha hallgatok, akkor többnyire régi klasszikusokat.

icemad: gyanús vagy te ezzel az ivás után repülés kombóval.;]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45408) icemad válasza Zsadi (#45405) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Ha már 90-es évek: [link] ;]
Tudom, hogy most divat fikázni, de a szövege nagyon igaz:
Egy cigi ketten felesben, Éva vermouth a kezemben, de rend volt mindig a fejemben pedig, 10 forint nem volt a zsebemben.
Én is mindenevő vagyok zenei téren, viszont ez a szám tényleg arról szól, hogy milyen volt a fiatalkorom. És basszus tényleg így volt. :)

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#45409) Zsadi válasza icemad (#45408) üzenetére


Zsadi
őstag

Igen, ez tényleg megvolt mind, ami benne van. Még szerintem több is volt, csak egy számba nem fér bele :D

Egyébként vannak még suli bulik, iskola bálok? (Nem szalagavató) Mi majd minden két hetente/havonta mentünk valahova. Jellemző pénteki program volt, szombaton meg a következő szint. :)

[ Szerkesztve ]

(#45410) icemad válasza Zsadi (#45409) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Hát ezt passzolom, évek óta nyugdíjas életet élek. :DDD Néha van egy retro buli. Pedig a Rammstein itt koncertezik, jó lett volna elmenni, csak kb 10 perc alatt elfogytak a jegyek. Lemaradtam... :(((

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#45411) Zsadi válasza icemad (#45410) üzenetére


Zsadi
őstag

Bennem is csak felmerült mint kérdés, mert a rokonság fiataljaitól nem hallottam, hogy járnánk ilyen bulikba. Lehet kikopott már. :F
Mindegy, nekünk jó volt. :)

Hát egy Rammstein koncert nem kimondottan nyugdíjas klubbos előadás :D

[ Szerkesztve ]

(#45412) bLaCkDoGoNe


bLaCkDoGoNe
veterán

Zene? Jó a téma, szóval lehet, hogy hosszú leszek most. :) Én marhára mindenevő vagyok, könnyűzene számtalan ága, komolyzene, de az igazi gyengém nekem is a filmzenék és még talán ennél is inkább: a játékok zenéi.

A könnyűzenei spektrumom (műfajok a teljesség igénye nélkül, mert biztos hogy egy csomót kihagyok) lefedi az alábbiakat: big beat / breakbeat, drum'n'bass / jungle, rock / metal, hip-hop / southern / trap, gabber / hardcore techno, trance, ambient / chillout, nu-metal, lo-fi, country, glitch, digital hardcore, szintetizátor cuccok, jazz, stb. Tényleg (majdnem) mindenevő vagyok ezen a téren, zavarba is hozom a streaming alkalmazások ajánló algoritmusát. :D Szóval a playlistemben megtalálható a Carbon Based Lifeforms-tól kezdve a Prodigy-n, Metallica-n, KoRn-on, Rage Against The Machine-en, Dr. Dre-n, az Ultra-Sonic-on, Patsy Cline-on vagy Peggy Lee-n keresztül az Animals-ig, a Caribbean Jazz Project-ig vagy Jean Michel Jarre-ig bezárólag nagyon-nagyon sok minden. :)

Komolyzenét azért ritkábban hallgatok, és akkor is inkább csak "populárisabb" darabokat (kedvencem Pachelbel Canon in D-je).

És elérkeztünk a kedvenceimhez, a film- és játékzenékhez. Filmzenékből csuvicsuva topiktárssal eléggé "egy húron pendülünk" (pun intended), John Williams és Hans Zimmer minden mennyiségben jöhet, tőlük igazán kedvencet nem is tudok mondani, mert éppen mindig más tetszik a nem kicsi életművükből – talán Zimmernél vannak inkább állandóbb darabok a kedvenc listámon: Chevaliers de Sangreal (The Da Vinci Code), Cornfield Chase (Interstellar), Time (Inception), Solomon (12 Years a Slave) és persze az örök klasszikus Leaving Walbrook / On the Road (Rain Man). Tőle (ahogy a fenti felsorolás is mutatja) valahogy ezek a furcsán hullámzó, lassan induló, majd az extázisig egyre-egyre fokozódó témák jönnek be leginkább, ezt nagyon-nagyon tudja.

De (szintén a teljesség igénye nélkül) nagyon szeretem John Murphy munkáit (a Sunshine [Adagio in D minor] és az In the House – In a Heartbeat [28 days later] a kedvenceim tőle), Angelo Badalamenti Twin Peaks soundtrackjét, a Cinematic Orchestra The Crimson Wing: Mystery of the Flamingos albumát, és természetesen ne feledkezzünk meg Ennio Morricone-ről sem (főleg L'estasi dell'oro, nyilván :) ).

Játékokból az egyértelmű kedvencem az Elder Scrolls játékok zenéje, abból is különösen a Skyrim soundtrack (ebből – habár nem szeretek fizikai adathordozókat őrizgetni, de – muszáj voltam beszerezni egy dedikált 4CD-s változatot anno). De nagyon szeretem a régi Heroes of Might and Magic játékok zenéit (HoMM2-3-4), Akira Yamaoka dolgait, Stéphane Picq Dune soundtrackjét (szigorúan az AdLib változatot!), Garry Schyman Bioshock-os munkáit, Daniel Licht Dishonored-ekhez írt score-jait, a Fallout-széria zenéit (a "klasszikus" részek Mark Morgan által írt, és a Bethesda-féle új részek Inon Zur-os dolgait egyaránt), imádtam Petri Alanko Alan Wake soundtrackjét. A Witcher 3 is fantasztikus zenével rendelkezik (The Fields of Ard Skellig mindent visz nálam). Ó, és majdnem kifelejtettem az örök klasszikust a Transport Tycoon-t, ahhoz is zseniális soundtrack készült. A legfrissebb kedvencem játékzenében egyébként most a Disco Elysium zenéje a (British) Sea Power-től.

Ja, és azt már tényleg csak zárójelben jegyezném meg ennek a mega wall-of-textnek a végére, hogy a '90-es években még trackerzenében is utaztam. :)

De jó kis nosztalgia trip lett számomra ez a hsz. :B

[ Szerkesztve ]

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#45413) Zsadi válasza bLaCkDoGoNe (#45412) üzenetére


Zsadi
őstag

Time (Inception) - ez is egyik nagy kedvenc , de annyi jó filmzene van, lehetetlen felsorolni, még valahol megvan a Matrix 1 soundtrack cd is, szerintem a Top Gun mellett :)

Az amúgy megvan, hogy a 90s években, élelmes lemezbolti dolgozók helyben másolt kazikat árultak? Kézzel feliratkozott "tracklist"-el. :)

[ Szerkesztve ]

(#45414) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Zene témához: én is mindenevő vagyok, Bryan Adams-től a Disturbed-ig bármit meghallgatok, hangulattól függően. Nagy kedvencek a Foo Fighters, Luca Turilli.

A filmzenékkel is hasonlóképpen vagyok, számomra még a Hans Zimmer, John Williams mellé bejön Howard Shore a Gyűrűk Urával. Rongyosra hallgattam az első trilógia zenéit...

Amit pedig nem szégyellek, pedig lehet, hogy kéne, de miskolciként nálam ez valami etalon (első koncert élmény stb.) az a glam rock borsodi hullócsillaga, a Disco Express. Szerintem méltatlanul ismeretlen tehetségek voltak a srácok/lányok :D

[ Szerkesztve ]

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#45415) Guitar14


Guitar14
senior tag

Csatlakozom én is a témához.
12-13 éves koromban kezdtem így zenét hallgatni akkor magyar tinipunkot hallgattam utána 14 évesen jött a Guitar Hero és rá pár hónapra rá elkezdtem gitározni (innen a felh.nevem is :))
Kicsivel később ött a Metallica Orion c. száma és elkezdtem basszusgitározni (mai napig üzöm és azóta már sikerült zenekarba is bekerülni) Jött a metál hullám - Metallica, Anthrax, Iron Maiden, Dragonforce, Sabaton, kis Bring Me The Horizon és pár magyar is mellé. Mentem majdnem mindnek a koncertjére ha volt.
Utóbbi években becsatlakozott pár rock-punk - Foo Fighters, Billy Talent, Rise Against (előbbinél elég szomorú volt most a hétvége :O )
Tavaly év végén elkezdődött egy Ghost rajongás úgyhogy idénre már meg is van a team és a jegyek a koncertre. :D
De még mennék Rise Againstre és Anthraxra is idén nagyon csak egyedül vagyok eddig. (valaki innen? :DDD )

Hát játékzenében szeretek jópárat de amit hallgatok is az talán pár régebbi NFS zene és a PS1-es 4x4 World Trophy teljes soundtrackje.

Egyébként szomorú, de mégis jó volt olvasni icemad-ék a happy endjét (mármint nem a hullámvasutast ;] ) örülök, hogy végül minden rendbe jött és ritkaság, hogy dícsérve van az egészségügy. :)

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#45416) frankdelgado válasza l.skywalker (#45414) üzenetére


frankdelgado
őstag

"...Hans Zimmer, John Williams mellé bejön Howard Shore a Gyűrűk Urával. Rongyosra hallgattam az első trilógia zenéit..."

Dettó :)

Ehhez még hozzájön Alan Silvestri (vissza jövőbe és még sok más), Michael Kamen (Licence to Kill stb) Basil Poleduris (Conan filmek és Vadászat a Vörös Októberre) és nem felejteném ki Ramin Djavadit sem azért fülbemászó dallamokat tesz az asztalra, csak, hogy Trónok Harcát említsem....

(#45417) homerhamm válasza Guitar14 (#45415) üzenetére


homerhamm
addikt

Mikor lesz koncerted? :))

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

(#45418) bLaCkDoGoNe válasza Zsadi (#45413) üzenetére


bLaCkDoGoNe
veterán

Nekem ez a kézzel másolt kazetta biznisz nincs meg, valószínűleg rossz körökben mozogtam. :) Csak a lengyelpiacos Takt Music kazettákra emlékszem.

"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#45419) Zsadi válasza bLaCkDoGoNe (#45418) üzenetére


Zsadi
őstag

Akkor lehet helyi kuriózum volt :) . Még valahogy a rendszerváltás elején, amikor elkezdtek beszivárogni a külföldi lemezek, kazik több stílusban, akkor csaptak le erre az "üzleti" lehetőségre. De pár évig ment csak ez a biznisz.

Lengyelpiac - azt hittem, csak felénk hívják így, mert volt hogy említettem más városban élő ismerősnek, azt sem tudták miről beszélek. (Mai napig működik, így forog köznyelven nálunk, helyi FB csoport neve is az, pedig nem sok lengyel árul, szerintem egy sem :) )
De tényleg, ott is volt minden jó.

[ Szerkesztve ]

(#45420) l.skywalker


l.skywalker
félisten

Mivel nem tudom, lesz-e konzolos portja, bedobom csak ide:

Videójáték készül az Egyszer volt, hol nem volt... az élet c. francia rajzfilmsorozatból:
(1) CreativeForge Games on Twitter: "Once Upon a Time... Life: Origins will let you discover the secrets of its inner workings in an easy and accessible way. Go back to your childhood days and meet your favorite characters again. Learn about the greatest miracle there is - human body. https://t.co/8NWAyp7AEq https://t.co/q7k3oIwkFH" / Twitter

:C

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#45421) icemad válasza l.skywalker (#45420) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Úristen, de szerettem ezt régen nézni. :D Könyvben megvan az összes része.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#45422) Guitar14 válasza homerhamm (#45417) üzenetére


Guitar14
senior tag

Nem egyszerű eset. :D
2 zenekarba vagyok mindkettő hobbiszerűen üzemel. Még ha ketten tolnánk is úgy, hogy aktívabban mert engedi a szabadidőnk és menjenek azért jócskán a koncertek, a többieknek a munka/tanulás/család miatt nem jó mindig.
Tavaly csak két kiskoncert volt, harmadikat a covid miatt lemondta a hely tulaja.
Idén eddig 2 van tervezve első félévre de még mindkettő bizonytalan mivel mi csak előzenekar lennénk és a fő zenekar se nagyon intézkedik. :DDD
Az egyik zenekarral viszont 1-2 hónap múlva stúdiózunk és nekem ez lesz az első ilyen élmény.

Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

(#45423) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

De jól feldobtuk a topikot. Mivel nem akartam felsorolni fél Hollywoodot, ezért csak a legnagyobb kedvenceket említettem. Voltam egyébként az utolsónak meghirdetett Morricone koncerten is (azt hiszem utána még kétszer jött, de lehet, hogy az utolsón már csak a fia vezényelt), szép volt, jó volt, viszont amit máig nem tudok megemészteni, hogy nem játszották el a Volt egyszer egy vadnyugat főcímzenéjét.:((

James Newton Howardon is ott voltunk, akit hetero lelkitársammal mindig a legjobb koppintónak tartottunk, az is hatalmas élmény volt, főleg a Shyamalan témák miatt. Azért egy Jelek főcímzenét nem mindennap hallhat az ember élőben.

A komolyabb mozizásba a 90-es évek közepén tértem vissza, Zimmert a Rés a pajzson közben fedeztem fel, nagyjából innen datálódik az óriási filmzene szerelem és gyűjtés (majd rakok be képet, ha eljutok odáig), addig kábé Star Wars és Indiana Jones maradt meg bennem igazán.

Viszont ami számomra a Journey to the Line mellett a másik numero uno tétel, az Thomas Newman nevéhez, és a Joe Blackhez kötődik (ha jobban belegondolok, maga a film is a kevesebbszer látott kedvencek között van). Egész nap tudnám hallgatni: “It’s hard to let go isn’t it? That’s life. What can I tell you.”

+extra a One topikból: forma azért csak bevallotta, hogy letakarja a konzolt. Ki lesz az első, aki megkérdezi tőle, hogy előtte ugye áramtalanítja?:DDD:C

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45424) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Will Smith insta

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45425) Zsadi válasza csuvicsuva (#45424) üzenetére


Zsadi
őstag

(#45426) csuvicsuva válasza l.skywalker (#45414) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Disco Expresszről nekem csak ez jut eszembe: link :P

Még mindig a világ legjobb filmje, kizárólag szinkronnal.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45427) csuvicsuva válasza Zsadi (#45425) üzenetére


csuvicsuva
őstag

The good guys slap in black, remember that.:DD

Iskolai bulik: én felnőtt gimibe járok (és fogok idén végezni, ha minden jól megy), ott a járványhelyzet előtt minden évben tartottak gólyabált. Nyilván nem ugyanaz a műfaj, nem ugyanaz a sportág, de a piát elvileg itt is be kellett csempészni. Ismerősöm mesélte, hogy unokahúgáéknál idén a szalagtűzés maradt el, diszkó viszont volt.:U

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45428) philoxenia válasza ρσгτσ (#45401) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Pedig itt a gitáros magyar...

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#45429) philoxenia válasza icemad (#45408) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Másodikos (ma tizedikes?) voltam, mikor megjelent a lemez... :D

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#45430) philoxenia válasza bLaCkDoGoNe (#45412) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

T.L.D.R. ;]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#45431) ρσгτσ válasza philoxenia (#45428) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Azt láttam, de akkor sem ismertem őket.

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45432) philoxenia válasza ρσгτσ (#45431) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Pár éve ismerem őket én is csak. Disturbed például?
Illetve a metál más irányzatai?

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#45433) ρσгτσ válasza philoxenia (#45432) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Igen, ők már kicsit régebbiek.

Én mindent meghallgatok. Nagyon sok mindent szeretek, amiben látok fantáziát vagy megfog. Tehát lemegy nálam akár egy Maria Callas, Bach, vagy Wu-Tang Clan, Frank Sinatra, Queen, The Everly Brothers, Bee Gees, Black Sabbath, Kiss, Metallica, Deep Purple, George Michael, Iron Maiden, AC/DC....és nagyjából minden. :D

Rockból is majdnem! minden műfaj jöhet. Még az instrumentális rock is, mert azzal kezdtem anno a gitározást. Pl. The Shadows.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45434) philoxenia válasza ρσгτσ (#45433) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Legalább a szemnek is kellemes...
Ez is.
Ez hosszú...

Ekkor meg fiatal voltam.... ;]

[ Szerkesztve ]

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#45435) Bogyi007


Bogyi007
veterán

A hétvége két fontos eseménye egy videóba sűrítve...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#45436) icemad


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Olvastam, de nem biztos, hogy igaz, hogy június 14-én indul a Disney+, 2490 Ft havidíjjal. Éves díj 24900 Ft.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#45437) oriic válasza icemad (#45436) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Hivatalos már.

Live-Die-Respawn

(#45438) ρσгτσ válasza philoxenia (#45434) üzenetére


ρσгτσ
őstag

"Legalább a szemnek is kellemes..."
A szemnek sokkal jobban. :D Bevallom a death metal pont az a műfaj, ami nem igazán áll hozzám közel. Elsősorban azért, mert a legtöbb szerintem hulladék. Szimpla üvöltéssel, nulla művészettel.

Ez mondjuk egy kellemesebb, melodikus verzió, és a zenei része is kicsit olds cool. Főleg a gitáros rész.

Ágnest amúgy csípem. Ismeretségi körből beszélgettem vele egyszer-kétszer. Még a Vanilla korszakból. Ő is szerintem egy tipikusan rosszul menedzselt magyar énekes.

Donna Summer meg szerintem minden diszkóban volt. :D Még ennél jóval később is. Van bakelitem is tőle, a Baccara lemez mellett. :D Nem mondom, hogy a legértékesebb lemezeim, de legalább eredeti, még Angliából. Ott van valahol Bonnie Tyler is.

[ Szerkesztve ]

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45439) icemad válasza oriic (#45437) üzenetére


icemad
nagyúr
LOGOUT blog

Azt nem tudtam, tegnap olvastam valahol, de szerintem ez jó hír. Remélem így több lesz a magyar felirat/szinkron, mert jelenleg nem sok van.

Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!

(#45440) Zsadi


Zsadi
őstag

Ha már szóba jött a Queen:

(#45441) csuvicsuva válasza Zsadi (#45440) üzenetére


csuvicsuva
őstag

[link]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45442) ρσгτσ


ρσгτσ
őstag

Horgolt babák...

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45443) csuvicsuva válasza ρσгτσ (#45442) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Ez nagyon para. Xboxot letakarnád vele?

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45444) ρσгτσ válasza csuvicsuva (#45443) üzenetére


ρσгτσ
őstag

Bef*snék éjjel, ha ebből valamelyik nézne rám a sötétben...

ZX Spectrum - Commodore 64

(#45445) csuvicsuva válasza ρσгτσ (#45444) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Van hozzá ajándék világító ágytál?:DD

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45446) Bep válasza ρσгτσ (#45444) üzenetére


Bep
senior tag

Nincs szebb egy gyerek örömteli kacajánál.
Kivéve, ha hajnali 2 van és nincs is gyereked.

(#45447) csuvicsuva válasza Bep (#45446) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Bmeg, ez most ütött.:DDD De nagyon.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#45448) Bogyi007 válasza ρσгτσ (#45444) üzenetére


Bogyi007
veterán

Nem hasonlít rájuk egyik sem de ezeket a babákat látva Chucky karaktere ugrott be kapásból...

Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

(#45449) Zsadi válasza ρσгτσ (#45442) üzenetére


Zsadi
őstag

Ezek simán elmennének A babák szigetén.
Na az még egy para hely. [link]

(#45450) homerhamm


homerhamm
addikt

Kiváncsi leszek, hogy most megváltozik a PS plus, az alap sima ps+-nak a havi játékkínálata is úgy fog romlani, mint a gwg-nek? :D

Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Xbox tulajok OFF topicja
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.