Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30798 üzenetére
Amazon. (A kindle (amazon saját márka) ebook olvasó (reklámos) baromi jó áron van kinn, de ide nem szállítják sajna. Van egy cég, aki 10 euróért átveszi neked és továbbítja kis hazánkba
MunezXBK
Köszi, ez így is jó, csak hozzávetőlegesen érdekelt, hogy megéri e a cécót[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30796 üzenetére
A bolt sajna nem szállít (amazon..Tudom van a 10 eurós móka), így érdeklődés szintjén magánszemély, hátha valaki kint lesz ismerősök közül mostanában.
-
mike1334
veterán
Németországból küldött már valaki csomagot haza? 1-2 ebook olvasó futárral küldve kb mennyi? Köszi!
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #30791 üzenetére
Bárcsak jönne egy Mass Effect remaster...
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30791 üzenetére
Köszi! Bár a Diablo III-mal kezd, ami nem túl bíztató
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #30601 üzenetére
Tesco kupont lehet már rá gyűjteni???
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Sziasztok. Cdkeysen működik állítólag a PAYPAL2019 kupon kód. Ez mennyi kedvezményt ad, és melyik játékokhoz jó? Nem nagyon találtam infót, hátha valaki hallott erről.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz Gebriel #30779 üzenetére
Itt nyílvàn €-ról vàltanak, de E3-on ugye $-ban lesz megadva. Ràadàsul ha Day1 veszem mindkét konzolt is jobban jövök majd ki, mintha PC-t vennék
MS remélem meghagyja ezt a foboz formàt. Sony gondolom megint inkàbb a kinézetre fog menni, nem pedig arra hogy jó legyen a hűtés.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
MunezXBK
nagyúr
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #30775 üzenetére
Hát jó sok hülyeség volt benne.
-
Carlos Padre
veterán
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
mike1334
veterán
válasz Carlos Padre #30770 üzenetére
A szó klasszikus értelmében gondolok az rpgre.
Maxxy10
Az első rész game passos, a többi meg gyakran akciós
Fallen Londonnal játszik valaki?
-
válasz mike1334 #30766 üzenetére
Én PC-n játszottam az oblivionnal rengeteget. Baromi jó játék. A Skyrim újabb, de az nem jött be a hülye inventory miatt. Igazából ezekben a döntésed nem nagyon befolyásolja a történetet, de a karaktered igen. Úgy kell érteni, hogy teljesen más módon tudod megoldani a küldetéseket egy elffel, mint egy gyíkemberrel.
Azt nem tudom, hogy gamepassban bent van e, de mindenképpen próbáld ki. Nagyon jó játék.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz icemad #30765 üzenetére
Melyik? A Skyrim olyan kamu rpg-nek tűnik, igazi sztori, meg karakterek nélkül. Persze lehet tévedek, nem játszottam vele, csak videókat néztem.
Látom szerkesztetetted
Az Oblivion azt hiszem van game passban, majd rálesek[ Szerkesztve ]
-
-
mike1334
veterán
Melyik kupon az, amelyiket ha használom, akkor a Telekom nekem fizet, csak vigyek el egy xboxot tőlük?
Falloutokon kívül van még olyan RPG, amiben számít a döntésed, és egy helyzetet többféle módon még lehet oldani? (Witcher 3, falloutok, outer worlds megvolt). Mass effecten meg dragon age-en gondolkozok, van más is?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #30760 üzenetére
Mennyi ingyen reklámot kap ez a Tesla te jó ég.
Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #30756 üzenetére
Tudom, csak vizualizáltam, hogy szó szerint a füleden jönnek ki.
-
Cyrin
addikt
Beüzemeltem a konzolvilág kártyákat, szimpatikus az app, jól működik. Meg is vettem vele egyből a GTA-t ez volt a teszt . De 14 éves korig nem regisztrálható. Ezt most tudtam meg...
-
RudY
addikt
válasz l.skywalker #30752 üzenetére
Füleden jön ki? huhh, akkor mi lehet a fejedben?
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30750 üzenetére
Simàn lehet hogy jobb lett, én Day1 jàtszottam vele 2 óràt, és kb azóta nem
Az egyet megvettem, de túlsàgosam menedzselős nekem, vagy én nem tudom, de nem jön be.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz Wesder #30746 üzenetére
Ja értem. Tehát a Dark Soul széria is a világ legfosabb játékszériája mert nekem egy embernek nem jön be és 30 méterig se jutok egyikben sem.. Remek konklúzió (Bár igaz saját szemmel nézve valós a dolog)
Amire hivatott elérte a célját eladtak belőle sok milliótNext PC Upgrade: 2022
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #30740 üzenetére
Tudom, csak már VIPm van külön, így azt nem akartam, de nem téma. 4,4k-t ér zsákolva.
Amúgy Save the World-el elvagyok, mint a befőtt. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #30741 üzenetére
Alig masfel evvel a kiszivarogtatas utan vegre bejelentik. :D
Live-Die-Respawn
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30741 üzenetére
Màr most sajnàlom őket.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
State of Decay 2 gőzbe tart... [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
Ingyen volt. Most az hogy màsnak jobb lett ettöl nekem fontosabb volt mint az a 800ft amiért elpostàztam. Néha szoktam ilyet.
Múltkor lecsesztek hogy mit urizàlok a topikban az 5db 2K19-cel. 3$ volt darabja.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
HunChris
senior tag
válasz l.skywalker #30725 üzenetére
Köszi, úgy látom csak nem akar a Horizon 4 Expansions Bundle akciós lenni BF-kor.
Valaki tudja, hogy szokott utána is lenni utó BF szerűség?
Más:
Kanadába szokott utazni valaki? -
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30730 üzenetére
Nem jó biznic. 30 ejróm van most rà. Sokan viszont ebből akarjàk plusszosra hozni a boxukat. Az X mellé kapott FIFA19-et én ingyen, sőt bukóval adtam tovàbb, mert nem volt rà szükségem.
-
mike1334
veterán
All digital mellé kapott lemezes gow 5-öt hogy konvertálja digitálisra az MS? Chapter 4ig kb?
Ugyanitt keresem azt az embert, aki csak vásárol és vasarol, nő a backlogja, de nem játszik...vegyen fel home társnak, én szívesen játszok a játékaival, és rögtön elmúlik a rossz érzés, hogy feleslegesen vette meg őket
[ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
Xbox store checkerben egy pár játéknál van a kedvezmény csúszka (gold) mellett egy other csúszka is. Ezt valaki tudja milyen kedvezményt jelez?
Gondolom goldon kívülit, és a store-ban úgysem lehet összevonni a 2 kedveznényt.[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
Mióta van játék Xboxra?
-
Corpuscle
őstag
válasz l.skywalker #30714 üzenetére
Ha a home társam lemezes játékát külső vinyóra mentem akkor tudom futtatni a saját All Digital gépemen 4K-ban? Vagy csak FHD-ban?
Bocs a helyesbítésért Főni!
-
l.skywalker
félisten
Ha a home társam lemezes játékát külső vinyóra mentem akkor tudom futtatni a saját All Digital gépemen?
Frissítettem az összefoglalót, de nagyon érik egy teljes redesign már. Túl sok szart vezetett be az MS. Jobb volt amíg a One indulása okán "elfelejtett" brand volt az Xbox. Érvényes volt az összefoglaló hosszú évekig
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mike1334
veterán
Külső blúrély olvasót rá tudok kötni az all digital xboxra usb-n keresztül?
-
Micsurin
nagyúr
válasz bulikavagyok #30701 üzenetére
Homeolsz, havernak meg írsz ízé tedd már be a Red Dead-et a boxba kéne a lemez, hogy elinduljon ide át.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
-
balazs025
senior tag
Jó, de ha home társamnak lemezes xboxa van, akkor már működni fog, igaz?
-
Wesder
félisten
Amúgy digitàlis jàtékot hogy tudnàm kiírni CD-re?
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest