Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HunChris #38132 üzenetére
Akkor rögtön jönnének a kukás poénok, mint a hasonló alakú Mac Pro-nál anno. Hát kellene ez nekünk?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz HunChris #38127 üzenetére
Az nem henger, hanem gyűrű
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Moby
addikt
válasz HunChris #38045 üzenetére
A fizika nem fogja alátámasztani, hogy mitől lenne melegebb, de megpróbálkozhatsz a bizonyításával Hogy tehetelen állapotában a nyomáskülönbség miatt felfelé száll az egy dolog, de itt a nyomáskülönbséget a venti teremti meg. Ugyanakkor ez még mindig nem magyaráz semmilyen hőmérsékletkülönbséget. A levegő nem melegszik fel csak azért mert fentről fújjuk lefelé(pedig egy ilyen olcsó fűtés jól jönne mindenhova)
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz HunChris #38042 üzenetére
Logikusan a PS centrifugális mókuskerék ventilátora nagyobb fordulatra van tervezve, mint a box axiális ventije. De komolyan kíváncsi leszek a terhelés közbeni hangerőre, teszek is majd érte, hogy halljam a boxét: quick resume-ban tolom majd a CP-t, a Cold Wart és a Valhallát. Majd valaki tesztelje le a PS-t is.
Szerk.: a kéményhatás nem biztos, hogy nálam érvényesülni fog, még nem döntöttem el, hogy állítva, vagy fektetve lesz.[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Moby
addikt
válasz HunChris #38042 üzenetére
Ez ebből nem következik, mivel mindkettőben venti van, az irány jóformán teljesen mindegy. Ezt a kéményhatást passzív hűtésnél lehet kihasználni (mint a routerem pl), egyébként sok szerepe nincs. Ha a ps5 esetleg hangosabb lesz, akkor az nem azért lesz, hanem a ram hűtés miatt. Az apu hűtése nem indokolja, szabad szemmel is jól láthatóan nagyobb a hőleadó felülete mint az SX-ben. Fűteni meg kb ugyanannyit fognak a tápjaikól kiindulva.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz HunChris #37945 üzenetére
"Amúgy mi a bajod a CBoxal?"
Puma chipset, eltakart lag spike-ok, egyes embereknek a vpn-t nem engedi át, ha olyan kedve van a CB-nek, sokkal érzékenyebb a koaxos része, egy cisco/ubee/TC még 54-56 dbmv adási fölött is stabil, a CB már 52-nél eldobál minden csatornát(időjárásfüggő problémákat okoz - netszakadás, ha nincs megfelelő szintezés) és még lehetne sorolni. Ennyi előnye van, hogy tudja a szimultán két sávos wifit és kész, de arra is jobb a saját eszköz.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz HunChris #37479 üzenetére
Szerintem én meg elpasszolom az S-t első körben és veszek egy használt de még garis X-et október - november körül. Az áruk tuti befog zuhhani.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Beniii06
addikt
válasz HunChris #37358 üzenetére
"Úgy tudom a Sony PS5 be se lesz 1TB. "
Mármint, hogy fizikailag vagy mint használható terület? Így is marad kb a kétszerese a PS5 Digital javára, mert ha marad ~800GB hasznos belőle, addig Series S-nél ~400 ha használható lesz. 1TB és 460-512GB között még nem nagyon láttam sem HDD-t sem SSD-t.
"Got any other secret weapons?"
-
Wesder
félisten
-
-
válasz HunChris #36141 üzenetére
Pre-Show streamben osztják az aktiváló kódokat, de lehetetlen aktiválni... vagy 20at próbaltam, mindegyik sikertelen...
Remélem a Watch Dogs2 nem ilyen lesz
[ Szerkesztve ]
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nagyúr
válasz HunChris #32077 üzenetére
Naná hogy nem... egy ilyen PC 3x annyiba kerül... ott azért már elvárható hogy ne érje utol...
De ha belegondolsz, hogy 4-500 ezres mostani PC-k tejlesítményét fogja hozni, még ha nem is mindenben... fele áron vagy kevesebb...
Nagyot fog szólni szerintem mindkét új konzol, a mostani PC árazás mellett.És ugye ahogy szűkül a PC piac, úgy lesz még drágább minden... és ahogy látszik is se az AMD se az NV nem lesz itt jótékonykodós jófiú.
Mi meg aztán most duplán szívunk mert nem csak az USD-EUR árak nőnek, hanem még a HUF is romló tendendcián van erősen. Igaz ez a konzolokat is érinti...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz HunChris #32074 üzenetére
Ami a kártyát illeti, részben igazad van, bár azért az RX széria már igencsak áron alul kinyomott termék, köszönhetően a konkurenciának...
Csakúgy, mint a régi Ryzenek most beesett ára.Ha megnézed az új ebbe a kategóriába eső kártyák árát... elég közel van egy most akciós X árához...
De legyen... a konzol se mai friss termék.Bár ugye még te is hozzátetted, hogy valójában hogy tényleg játszani tudj így az X árának kétszeresét "kuponoztad" össze még ígyis.
Mi lett volna a nincs nyomott ár, meg kuponozást stb... azért "annyival" nem vagy előrébb...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Carlos Padre
veterán
Mindig itt botlik meg a dolog, hogy "összekuponoztam", "megoldottam okosba", "kéz alól", "összelegóztam", sosem az, hogy levettem a polcról mint a kazuár vásárlók. Értjük mi, hogy nagy spíler vagy, de a vásárlók 90%-ára ez nem igaz, ezért a példa is mindig hamis, mert nagyon sok dolognak kell együtt állnia hozzá.
Genyó vagyok, ha hülye vagy megmondom.
-
Wesder
félisten
Azért nincs olyan nagy előrelépés X-en sem külső SSD-vel, mert nem tudja kihasznàlni annak a sebességét. Az SX-ben alapból SSD lesz, ott màr simàn lesz olyan gyors, mint PC-n.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nagyúr
Arra nagyon kíváncsi leszek énis, ha nem spórolják nagyon ki, ott elég durva előrelépések lehetnek... ha a szoftveres oldalt is ráoptimalizálják majd erre.
Még ideális esetben aztis el tudom képzelni nem is nagyon lesznek töltőképernyők sehol.[ Szerkesztve ]
-
válasz HunChris #31966 üzenetére
Ez igaz, csak a kérdés az, hogy mit vállal be az ember. Sony xf9005 jó TV, de megkérik az árát. kicsivel többért már vannak belépő oledek is. Nekem pl Sony xf8096 van, ami papíron alsó-közép kategória, de a valóságban egy hányás az egész. Utálom, alig várom, hogy elvigye valaki... (és akkoriban nem volt olcsó, most xf9005 kijönne az árából, tavasszal vettem)
Én már csak oledet vennék.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
válasz HunChris #29254 üzenetére
Az elején volt olyan szabályom, hogy decemberben em vizsgázok..aztán ez tarthatatlan lett, de ahhoz végig ragaszkodtam, hogy a karácsonytól szilveszterig pihi van, nem vizsgázok, nem tanulok...
Amúgy kíváncsiságból megnéztem, ha most jelentkeznének ugyanoda, ahová jártam, akkor 440 pont kellene hozzá..nagy mákom volt anno...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
twi452
senior tag
válasz HunChris #28921 üzenetére
Pedig olyan hírekről lehetett olvasni, hogy olyan komponensekből állnak az xcloud gépek mint a mostani xboxok. Ezért gondoltam, hogy biztos újra lehetne használni a "leselejtezett" boxokat nyilván nem csak bepattintom a rack-be az s-eket és megy..😀
De azért gondolom egy valamilyen szintű újrafelhasználás elég költséghatékony tud lenni ekkora méretben. -
mike1334
veterán
válasz HunChris #28902 üzenetére
Nemtom, biztos nekünk alacsonyak az igényeink vagy ilyesmi. 3 éves telót használok, semmi hobbim az olvasáson, sorozat nézésen, meg a konzolon kívül, ebből a konzol a legdrágabb, de kb egy éve szinte semmit se költöttem rá...autó nincs, de az muszáj lesz, ha jön a gyerek, mert messze a család és gyerekkel nem vonatozok. Semmilyen státuszszimbólum nem vonz, ájfonom nincs, egyedül a tisza csukám volt drága, de az előző 5 évig kiszolgált, így az beruházás volt.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz HunChris #28898 üzenetére
Azt mondtam, hogy nekünk elég lenne, ha lenne saját lakásunk...nem gondoltam 120miliós családi házra, csak egy 60-70nmes lakásra. Most is megvagyunk ennyiből bőven, igaz nincs gyerek, de albérletet viszont fizetni kell. Ritka az olyan hónap, hogy ennél többet költenénk, ahhoz már vmi tartós fogyasztási cikket kell venni.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Micsurin
nagyúr
válasz HunChris #28846 üzenetére
Igen azt tapasztalom, nagyon g*ik a botok, egy hibával elmegy a verseny de nem úgy, hogy 2. - 3. leszel hanem lazán utolsó helyre vág a játék mivel a botok konkrétan egy kupacban vonatoznak...
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest