Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz frankdelgado #30998 üzenetére
Rohogsz de megoldhato amit irsz,kiveve a 8k reszt. Meg olyan input lagod lesz h csoda lesz nezni. :D Anno sima PS4-FAT XO komboval kiprobaltam.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
válasz frankdelgado #30998 üzenetére
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
frankdelgado
őstag
Ha veszek egy all digital xboxot ès ràkötöm a pèjest, akkor a boxon tudok -lemezes - pèjesnègy jàtèkokkal jàtszani. Ràadàsul felkonvertàlja 4k ra a pst. Ha mindezt mèg ràdugom egy xre, akkor màr 8k lesz. Ezt is rakjàtok bele az ősszefoglalóba. Hasznos.
-
válasz frankdelgado #30988 üzenetére
Amazonon van, de nem olcsó. Én még 35 euróért vettem.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #30995 üzenetére
Igen, egyáltalán nem forog közszájon. Anno a 360 kábé így lett elterjedt bizonyos körökben. De mivel egyre jobban helyeződött át a hangsúly az online jelenlétre a játékok esetében is, így egy Live nélküli Xbox konzol manapság már nem sokat ér.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30994 üzenetére
Egyről sem hallottam. Biztos nagyon underground lehet a dolog.
Mondjuk sosem kerestem, mert nem érdekelt.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
válasz Wesder #30993 üzenetére
Ez megelőzés. Ne is induljon el ilyen irányba beszélgetés. Amúgy pedig létezik rá sok mod, csak nem annyira elterjedt, mint pl. 360-ra volt.
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #30992 üzenetére
De miért kihagyhatatlan? Egyszerűen nem lehetséges.
Aki warezzel jön a topikba, azt jól be kell oltani, meg körberöhögni, azt majd megtanulja.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
félisten
Megnézzük, hogyan lehetne. A Warez felhívás kihagyhatatlan, az XSAD pedig benne van a GYIK-ben. Az elmúlt 2-3 napban nem is kérdezte meg senki sem
-
Wesder
félisten
Szerintem a warezos részt lecserélhetnénk egy 72-es betümérettel kiírt "Az AD Xboxon nincs mód lemezes jàték futtatàsàra! Nem, nincs, sehogy, felejtsd el!!!"-re
Mert ugye boxon nincs warez a régiós trükközést meg mindenki is csinàlja.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
r.levente75
addikt
válasz frankdelgado #30988 üzenetére
Én is kerestem de csak használtban volt. Fortnite lett helyette.
-
frankdelgado
őstag
aprópopó gyerekek..Valaki nem tudja hol lehet még creeperes xbox one kontrollert kapni? Egy dekát nem találok....pulyának kellene...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #30986 üzenetére
Nagyon helyes. Nem amúgy. Nincs bajom azzal ha valakinek 2 konzolja van. Nekem is volt 3 napig.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz frankdelgado #30980 üzenetére
Toltàl egy 180-at?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
NoOne1976
őstag
válasz mike1334 #30978 üzenetére
Ne is mondd, mindig túltolom a vásárlást. Valójában ha el tudnám találni, hogy mi az amivel játszok is, és nem csak megveszem, rendes áron is vásárolhatnék, az is kedvezőbb lenne.
Így én most erőt vettem magamon és nem vettem meg pl. a FC New Dawnt, úgy is olcsóbb lesz.
Nyár óta gyakorlatilag csak Destiny 2 megy, most meg Fallen Order, ha már tavasszal sikerült kiugrani érte Argentínába a magyar bankkártyávalJa, igen: PS-re én is vettem 2 játékot, mert alapból megveszek mindent, amiben van magyar felirat, ezzel támogatva a Sony magyarításos törekvését. (És az MS-ét is, ha jobban törekednének erre.) Más érdemleges odaát úgy sincs, minden más zöldben az igazi
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30977 üzenetére
Én is ezt csináltam régebben..letö....megvettem egy csomó mindent, aztán ugyanazzal a pár játékkal játszottam évekig...
Lassan vége a black fridaynak, ki milyen játékot vett, amivel nem fog játszani jövő decemberig?
Én vettem/kaptam innen-onnan 9 havi gpu-t, meg 3 játékot switchre, ezzel sztem elleszek a cyberpunkig...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz mike1334 #30976 üzenetére
Civ3 még nem volt ennyire szétszabdalva. Nagyon letisztult volt ehhez képest, viszont mondhatni nehéz. Én azt toltam évtizedekig. Heroes 3 - Civ3, az a két játék volt 15 évig a "konzolom"
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30975 üzenetére
Nekem a civ sorozat kimaradt teljesen
De ez volt a legközelebb a total warhoz konzolra (tudom itt nincs real time harc, de az nem baj, total warban is sokszor nyomtam az automatikus harcra)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz mike1334 #30974 üzenetére
Pontosan
Amúgy épp ez az, hogy alvás helyett szoktam játszani, de már agyilag zokni vagyok akkor, a tökömnek sincs ereje megérteni, hogy ki kinek a kije meg, hogy melyik választ válasszam, hogy ne essen nekem minden NPC.
Régen BF1-et toltam ilyenkor, de a BF5 annyira nem tetszik. Ha csak "menni" akarok, akkor Destiny 2-ben pattogok kicsit.
Én néztem a Civ6-ot más platformokon és rájöttem, hogy nekem a Civ3 a vége
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30973 üzenetére
Azt mondod ehhez kockának kell lenni?
Amúgy gyenge sz*r voltam, megvettem a civ vi-ot is switchre...a november nem túl gazdaságos hónapom volt játékok szempontjából...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30971 üzenetére
Alvás helyett
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30968 üzenetére
Ki kell venni szabit
DaveHutt
Na az szuper, mert nem unom most se
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30966 üzenetére
Na igen, de ezek valahogy többet adnak, mint a leteszem-felveszem játékok...mondjuk a héten én is főleg marioztam
-
l.skywalker
félisten
válasz mike1334 #30965 üzenetére
Ezért nem játszok mostanában komoly sztori játékkal. Az elmúlt két hétben négy órát Jediztem. A többi játékkal fél órákat játszottam, alig rémlik a sztori
-
mike1334
veterán
10+ óra red dead redemption 2 után:
Vegyesek az érzéseim, de lehet csak azért, mert többet vártam. Félreértés ne essék, baromi jó játék, S-en is gyönyörű, főleg éjszaka, baromi jól a színek, meg minden, nagyon hangulatos. A sztorival sincs különösebb bajom, de valami hiányzik, csak még nem tudom mi
Olyasmit vártam, mint a Witcher (és meglepően sok minden kopp...vették át), legalábbis élményre, mert nyilván a a stílus más, de nem szegez oda a tv elé egyelőre..na jó, ma egész nap játszottam, de abba tudtam volna hagyni, ha kell, a witchernél fájt félbehagyni
Amúgy szerintem a párbeszédek (mmint azok, ahol több válaszlehetőseg van, és számít mit válaszolsz) hiányoznak.....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
Cyrin
addikt
válasz r.levente75 #30955 üzenetére
tavaly is volt ott BF-kor, asszem 60-ért, mindenki rohant érte verekedni
-
Micsurin
nagyúr
válasz mike1334 #30950 üzenetére
Anyós jó fej, érdemes életben tartani ha van olyan opció a párbeszédekben az end game felé.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Lidlben is van, csak jó drágán. (Hollandiában)
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Crytek
nagyúr
Lassan a sarki hentesnél is lesz most az ünnepi szezonba nagyon mennek a 40-50ezres boxok
Next PC Upgrade: 2022
-
r.levente75
addikt
De hogy már az Aldiban is kapható PS4!
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30951 üzenetére
Én is várok kicsit. Nem szabad mohónak lenni
Meg ki tudja még mi jön game passba....várok a Councilra, a call of csutulutura, a greedfallra, a sinking cityre....hátha valamelyik tényleg jön...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz mike1334 #30948 üzenetére
Ahány játékos annyi vélemény. Én azért ugrottam rá a haver fiókjával, mert a régi SW Jedi játékokat nagyon szerettem. Ez nem olyan. Egynek jó lesz majd amikor lesz DLC-kel együtt valami bundle-ban. Most én ezt félre teszem
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30939 üzenetére
Annyira jó lett? Sok helyen olvastam, hogy dicsérik, de rendes tesztet/videót még nem néztem róla...megvenném, de még a red dead 2-be de kezdtem bele...lehet előbb azt kellene...
-
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #30945 üzenetére
Jajaja mikor mondtad, akkor rájöttem. Beregisztráltam bétára én is, hátha kapok.
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #30944 üzenetére
A 2.0 már olvasni fog több platform és több kliens forrást és játék időt ill. achievement-eket is. Ennek van most a bétaja
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Maxxy10
addikt
Ha valakit kicsit jobban érdekel a zene és a minőség amit hallgat
Tidal Hifi 4 hónap két font....
[link] -
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #30935 üzenetére
Csak akkor, ha egy pravoszláv pap, svájci szűz lányok nyálával felszenteli Nepálban, bizonyos csillagállásnál.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #30935 üzenetére
Persze, a japan lato jogaoktato demonidezo pokolkapuja orzo mesterem azt mondta igen.
-
DaveHutt
őstag
válasz sugarforce #30933 üzenetére
Netán sok kuponos One S talált gazdára mostanában?
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #30933 üzenetére
3 hónapos GPU érvényes brazil EA Access-hez ha Üzbég Revolut kártyával fizetek? 😜🤪
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30928 üzenetére
Mákos
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #30925 üzenetére
A rém olcsó árak 🤑
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #30923 üzenetére
Csak megvetted?
Nálam is rezeg a léc...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
sugarforce
addikt
válasz csuvicsuva #30922 üzenetére
Nem tudom, valaki kuldi a kommenteloket oda??
-
MasterMark
titán
-
csuvicsuva
addikt
Nem akarjátok év végéig bezárni a főtopikot, ezt meg átnevezni valami másra? Kriminális ami ott megy. Összesen nincs annyi hozzászólásom, mint ahányan óránként megkérdezik ugyanazt. Háromszor... Most meg már jön az EA Access. Google díjat a türelmes válaszolóknak.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #30920 üzenetére
Há mikor játszol?
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #30918 üzenetére
Írjad be a Gugliba:
GOG Galaxy 2.0 Beta és jelentkezzNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #30915 üzenetére
Nope, ez szinte csak Xbox. Destiny 2-nél van kis Steam is. (GOG Galaxy-ban ha megadod MS fiókodat, akkor listázhatod összes játékod, játékidő szerint. APP-hoz nyilván kell meghívó, azt most kaptam néhány napja.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #30914 üzenetére
Mikor?
-
l.skywalker
félisten
Ma este játszok. Holnap élesîtem az új összefoglalót
-
-
mike1334
veterán
338 olvasatlan hozzászólás az on topikban...megéri elolvasni, vagy skippeljem nyugodtan?
Volt ma vhol bestbuy játék akció?...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #30908 üzenetére
Etióp és az aranyhal
Etióp kisgyerek kifogja az aranyhalat
- Ide figyelj, etióp! Van három kívánságod, ha... nyam-nyam-nyam-nyam.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #30906 üzenetére
Mit gondolsz ki intézte el hogy végre AKCIÓS ára legyen az All Digital csomagnak ne pedig LISTAÁRA?!
Annak a vitának így vége is lett...
Ugye hogy mennyivel jobb ez így? A virágokat és a Revolutos és török feltöltőkártyákat az öltözőmbe kérem!
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz Bogyi007 #30905 üzenetére
Egyértelmű, hogy miattatok van Nem is a Black Friday miatt.
Amúgy meg ne sírjon a pofánk, majd amikor könnyű lesz bármilyen játékhoz partnert találni, akkor jól fog ez jönni.
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #30886 üzenetére
Bocsi srácok én és szimszonos kolléga miatt van az egész.
Annyit beszéltünk a gépről, a beszerzési áráról s hogy mennyiért is vettem meg végül, hogy ennyi követőnk lett...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
l.skywalker
félisten
válasz frankdelgado #30903 üzenetére
Meg lemezes All Digital topik
-
frankdelgado
őstag
válasz Carlos Padre #30856 üzenetére
Nem lesz xbox two topik. 300 ft os gamepass topik lesz. Nem mintha most nem az lenne...
-
Micsurin
nagyúr
válasz Micsurin #30901 üzenetére
Tévedtem, [link] a Shoretrooper üti. Talán Jango is jön ennyiért ... [link]
Jó ez az oldal miért nem ismertem eddig?
Megvan az is amire évekig csoroghat a nyálam de 250 fontért ott marad ahol van. Legyen akármilyen menő is Cody meg a 212-esek.
Ekkora méretben ha lenne Paratrooper arra viszont azonnal repülnék is talán...
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #30900 üzenetére
Köszi egyet este behúzok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest