Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz
MasterMark #8973 üzenetére
köszi, tudatlanságomnak hála kedvesen elmeséltem az xbox Mo. segítőkész kollégájának is, hogy a túlmelegedés nem lehet gond mivel szétkaptam és megsasoltam az állapotát.
Én eddig úgy tudtam csak a garanciát bukja az ember ha hozzányúl. Erre közölte, hogy már ezt a telefonos segítségnyújtást is be kellene fejeznie amiért szétkaptam a gépet. Majd megemlítette, hogy nem csak a hátralévő fél év garit ( egy kicsit elnéztem a dátumot) de a támogatást is buktam.
Na mondom ez fasza. Kifizettem már egy rahedli pénzt (nekem már a kevés is sok) 2 év LIVE, gyerkőcöknek kinect, hozzá játékok kb 100000 Ft.
Erre megszűnik a támogatás amiről igazából azt sem tudom micsoda, még az a szerencse, hogy nem bannolnak. Nem tudom másnak ilyenkor mi juthat az eszébe? PSX?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest