- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastone1
senior tag
válasz
MasterMark #8973 üzenetére
köszi, tudatlanságomnak hála kedvesen elmeséltem az xbox Mo. segítőkész kollégájának is, hogy a túlmelegedés nem lehet gond mivel szétkaptam és megsasoltam az állapotát.
Én eddig úgy tudtam csak a garanciát bukja az ember ha hozzányúl. Erre közölte, hogy már ezt a telefonos segítségnyújtást is be kellene fejeznie amiért szétkaptam a gépet. Majd megemlítette, hogy nem csak a hátralévő fél év garit ( egy kicsit elnéztem a dátumot) de a támogatást is buktam.
Na mondom ez fasza. Kifizettem már egy rahedli pénzt (nekem már a kevés is sok) 2 év LIVE, gyerkőcöknek kinect, hozzá játékok kb 100000 Ft.
Erre megszűnik a támogatás amiről igazából azt sem tudom micsoda, még az a szerencse, hogy nem bannolnak. Nem tudom másnak ilyenkor mi juthat az eszébe? PSX?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ Steam Deck OLED 512Gb modell
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged