- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Mister_X #9586 üzenetére
Teljesen megértem, én 300+ óra után tettem ezt a Skyrimmel.
Mindegy, mindenkinek mások az igényei, mást vár el egy játéktól. Nekem a Bethesda játékai mindig nagyon betalálnak, én mondjuk imádom (és értékelem) azt a számtalan apró részletet, amit egy ilyen játékba belepakolnak: naplókból kibontakozó történetek egy-egy helyszínen, könyvek, terminálok, ilyesmik.
(#9585) raziel01: Nekem a csaták pont kielégítő nehézségűek 65. szint után is. És mindig van mit felfedezni, még 300+ óra után is találok új dolgokat, érdekességeket, új helyszíneket. A mellékküldetések között persze akad gyűjtögetős is (ezek jellemzően a véletlenszerű Radiant questek), de vannak olyanok is, ami egy rövidebb játékot akár el is vinne a hátán.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #9598 üzenetére
Az az op Azért a socketekkel feltuningolt fegyverek sem piskóták, csak sajna gyakrabban kellett tölteni, mint az Xbox kontroller AA elemeit
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz raziel01 #9591 üzenetére
Megmondom a frankót: az első kétszáz órában csak egyetlen egy Oblivion Gate-et, a kvatchit csukt be. Ami ugye story line. Elvittem Martin Septimet a Blades erődjéhez és csókolom, mentem világot látni. Aztán kezdtek idegesíteni a helyenként bevörösödő egek és ezért csuktam be cirka 20 kaput.
Igaz, hogy a szörnyek velünk együtt szinteződtek, de egy idő után úgy is op lett a kari, ha kimaxoltál egy skillt. Én a Redguarddommal szerettem azt játszani, hogy a 100-as Conjuratiom segítségével magamra nyomtam egy 100%-os Physical Deffense-t és egy komplett Daedric setet és grátiszba pár gólemet
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterMark #9594 üzenetére
Az se eredeti. Személyesen még nem tudtam megnézni, tesóm mondta hogy gondok vannak.
Akkor lehet, hogy csak új profilt kell csinálni ami meg most van rajt törölni?
A dashboardon belül a settingsre gondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterMark #9592 üzenetére
Nem, hűtésmoddolt és flashelt. Eddig semmi baj nem volt vele, de pár napja eladtam mert a kedves vevő nem kérdezett róla semmit és tegnap jutott eszébe megkérdezni volt-e 3 ledes... Most vissza kellett vennem, de azóta a 100Mb-os memóriakártyából 40Mb lett és le is lett kódolva gondolom ezzel akart megszivatni.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Grave_444 #9590 üzenetére
Eredeti, módosítatlan box?
raziel01: Az Oblivion pont az a játék, ami nem akar megmutatni semmit, ha nem keresed. Lehet érdekesen is játszani, a lehetőség megvan rá. (Bár a száz órádból gondolom tudod.)
Skyrim-mel kapcsolatban meg ne szpojlerezzetek el semmit pls.[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz Goldwin #9587 üzenetére
Ezzel nem vagyunk előrébb.
Szeretek értelmesen véleményért cserélni de mivel gyakorlatilag te semmit nem írtál a játék védelmében így ez elég nehéz. Komolyan érdekel, hogy szerinted mit nyújt a játék.Obliviont végigvittem a megjelenéskor. Kb 100 órám volt benne. Nem azt mondom, hogy jó volt az, hogy veled együtt léptek szintet az ellenséget de ott még a végén is volt azért kihívás. Bár ott meg a sok démon kapu becsukása volt rohadt unalmas.
-
Grave_444
nagyúr
válasz MasterMark #9589 üzenetére
A memóriakártyáról törölve lettek a profilok... A menüben jobb oldalt amik vannak opciók ott kért kódot meg néhány játéknál is.
A memóriakártya elvileg 256MB-os, de ha üres akkor is csak 40 mega fér rá.Nem igazán értek hozzá, de remélem meg tudjuk oldani.
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Ha le van kódolva az xbox és nem tudjuk se a kódot se a mentő kérdést mi a teendő? -
Mister_X
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #9584 üzenetére
Valóban unalmas, az Obliviont is meguntam 1000+ óra után. Aztán kezdtem egy új karakter
-
raziel01
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #9584 üzenetére
Tény, hogy én kb 2 órát nyomtam vele megjelenéskor PC-n.
Az alapján a harcrendszer nem nyújt semmit.
Gondolom jól tele van rakva olyan mellékküldetésekkel, hogy hozz 10 füvet, ölj meg 10 farkast meg hasonlók.
Mások mondták, hogy csinálgatva a mellékküldetéseket nagyon megerősödik az ember aztán 1 csapásra meghal mindenki.
Nem azt mondom, hogy legyen olyan nehéz mint a Dark Souls de azért valami kihívás lehetne.
De mivel harcrendszer gyakorlatilag nem is létezik így nehéz bele kihívást rakni.
Csapkodsz párat és meghalnak.Viszont a tájak nagyon szépek azt elismerem. Jó barangolni, felfedezni.
Meg mostmár, hogy bugok sincsenek nagyon így lehet teszek vele újra egy próbát ha megjelenik ez a kiadás.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz raziel01 #9579 üzenetére
"De amúgy meg unalmas és könnyű azt mondják."
Ekkora marhaságot is régen hallottam.
Nyilván Vér Istvánnak macera elolvasni a szövegeket meg meghallgatni a párbeszédeket (talán angolul sem tud – ha esetleg olvasni igen), anélkül meg valóban marha unalmas lehet – pláne a mindenkori CoD részek akadémiai magasságaival és hihetetlen izgalmaival összehasonlítva. Mondjuk amíg szar van, légy is akad, ahogy a mondás tartja.[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz raziel01 #9579 üzenetére
Ennyiért azért nem olyan sok...megjelenéskor még az alapjáték is többe került....
Én inkább a Resident Evil: Revelations-t tartom pofátlanul drágának (10 900ft) , csak egy átportolt DS játék hádéesítveMasterMark: jó kérdés...több fórumon is panaszkodnak ugyebár...
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #9580 üzenetére
Abból már soha.Van ez a valami
De teljes szerintem már sosem lesz ha eddig nem volt.
Mondjuk ezt lehet berántanám 13 fontért.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #9578 üzenetére
És ezek miért tudják normálisan kiadni??? Mass Effect-ből mikor jön már teljes kiadás?
Switch Tax
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #9578 üzenetére
60 dollár vicc.
Majd olyan 15 fontért esetleg érdekel.
De amúgy meg unalmas és könnyű azt mondják. -
WhiteWalker
nagyúr
Ez is jól hangzik: Skyrim: Legendary Edition
-
Goldwin
aktív tag
válasz WhiteWalker #9570 üzenetére
Dragon's Dogma: Dark Arisen is the re-release of the original game containing massive new content.
-
Prof01
veterán
válasz negyven2 #9571 üzenetére
Igen, így megoldva jó lenne. Viszont ilyen nem létezik sajnos, más játéknál se. Szóval a Rockstar védelmében mondom, hogy a többi se ilyen. A Halo 4-nél köteles vagy felmásolni, mert lemezről NEM játszható, és ez még nagyobb kicseszés a HDD nélküli játékosokkal.
[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Csöbronit
tag
FaZe Clan Member - MLG player
-
negyven2
veterán
Akinek nincs HDD-je az játszik lemezről. Én azt mondtam, hogy ha már fel van másolva, akkor lehetne úgy megoldva, hogy egyrészt nem ugy nézne ki például, hogy L.A. Noire Disc 1, L.A. Noire Disc 2, L.A. Noire Disc 3, L.A. Noire Disc 4 hanem csak simán L.A. Noire. és ha a felmásolás megtörtént akkor elegendő legyen például a Disc 1-nek benne lennie a gépben, sőt ilyenkor másik lemezzel a 4 közül el se induljon a játék. De mint írtam, ez csak szőrszálhasogatás részemről.
(#9567) Xirtam: Főként arra lettem volna kíváncsi, hogy más előrendeléséknél a házhozszállítás mikor történik meg. De a válaszodat már előre tudtam a többinél.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Prof01
veterán
-
Csöbronit
tag
-
dilipok
veterán
válasz MasterMark #9564 üzenetére
hmmm, ezt nem is tudtam. Regebben ilyet nem lehetett. (mondjuk utoljara 3 eve probaltam ilyet csinalni )
Tenyleg volt ilyen 3 eve? Mert akkor eleg sokat probalkoztam valtoztatni, de ezek szerint tul hulye voltam hozza
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
Csöbronit
tag
Szeretném megváltoztatni azt az e-mail címet amivel regisztráltam live-ra,ezt hol tudom megtenni? Migrálni nem akarok sehová,csak az e-mail címet változtatni.
-
negyven2
veterán
Ezt nem tudtam. Akkor meg a Rockstar szüljön sünt (meg aki nem képes ilyet megoldani).
Amúgy nálatok (már ha jól emlékszem arra, hogy a konzolvilágban dolgozol), lehet-e már tudni mi lesz az ajándék a GTA V-hoz, hogy ha lesz akkor beszerezhető-e lesz nálatok is a Limitált kiadás, illetve ami lényeges, hogy akik házhozszállítást kértek ugyan az nap, hamarabb vagy esetleg később kapják-e meg?
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Xboxnál mért nem tudják megoldani, hogy a több DVD-s játékok (pl. L.A. Noire T.C.E.) egybe települjenek ha feltelepíti őket az ember (vagy bármilyen faj )? Nem probléma és még csak nem is zavaró, csak furcsa. Meg lehetne ilyen játékoknál csinálni azt, hogy pl elég az első (vagy utolsó lemeznek) benne lenni, az eredetiség vizsgálat miatt. Ez természetesen csak telepítésre vonatkozna, és csak ott működne az, hogy csak az ikszedik lemez lehet benne. Ez csak azért hoztam fel mert jelenleg könnyebben megsérülhet a lemez a cserélgetéseknek köszönhetően.
-
dilipok
veterán
válasz raziel01 #9550 üzenetére
jaja, mondjuk en a konzolvilagnal neztem, hogy csak 7500. Szerintem inkabb elugrok oda es megveszem, nincs kedvem varni, meg szep ido is van
Mondjuk kicsit erdekesen van arazva, hogy az "elso" resz 8500, ez meg tartalmazza az elsot is es ugy egy ezressel olcsobb
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
whitezo88
nagyúr
-
raziel01
veterán
Dragon's Dogma: Dark Arisen-t valaki előrendelte?
Nem tudom mi legyen.
£16.98 csábító ár érte Zavvin. Első résszel nem játszottam, ebben meg az is benne van. -
whitezo88
nagyúr
-
-
Buster17
addikt
Él még a FarCry 2 multi?
-
Mister_X
nagyúr
válasz whitezo88 #9542 üzenetére
A sok lehetőség az, ami nekem bejött, nagyon szabad a játék és a küldik is változatosak. A sztori is tényleg nagyon jó, a bunyó meg "balanszolt" (1 vs. n), imádtam a bunyós játékokat, csak azt hittem, hogy valami jutalmat is fogok kapni szenvedéseimért Csak a vezetést, csak azt ne qrták volna el... Eh, meg kell hosszabbítanom a Pluspmat.
-
Prof01
veterán
válasz Buster17 #9538 üzenetére
Én nem várok sokat tőle, de biztosan ki fogom próbálni, ahogy az összes eddigi NFS-t is.
(#9541) Buster17: Pedig lassan már csak a Treyach viszi a hátán a címet. Meg is lepődtem most, hogy egyáltalán készít még az IW Cod-ot, mert ha jól emlékszem az MW3-nál már csúnyán összevesztek az Activision-nel, illetve az már nem is önállóan, hanem a Sledgehammer Games-zel közösen készült.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
most végeztem a sleeping dogssal. nem is értem miért nem volt jobban hypeolva ez k. jó játék! sztoriban is, helyszín végre nem valami hülye amerikai dolog, számos melléküldi, sokszor kellően humoros köntösben (pl mikor kiszabadítasz a csomitartóból egy jajveszékelő csajt és leb.sz mert a férjével játszottak csak szerepjátékot..), minijátékok, gyűjtögetések, harc... remek na. bár az most vicces volt hogy a sikátorban épp gyilkolászom késsel a gengsztereket meg ők is engem, a pifpuf közben meg egy rendőr tök nyugodtan sétál el a hepaj mellett fél méterre
-
-
Buster17
addikt
Év játéka nálam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
srácok, videó rögzítésére nem bütykölt boxon csak mindenféle drága, külön cuccal lehetséges, ugye?
-
woodbear
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #9532 üzenetére
Én mondtam, hogy sokat vártam tőle, és meg is kaptam.... most a pénzt számolgatom, hogy kéne megoldani, hogy legyen erre is lóvé meg a 600-ra leárazott plats vs zobies-ra is
Oldalam: www.swsfoto.de
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz woodbear #9530 üzenetére
Úúúúristen, ez mi?!
Claptrap, GlaDOS, Sam'n'Max egy játékban?SHUT UP AND TAKE MY MONEY! *throws money at TV*
-
woodbear
addikt
Ezaz jaja, a többiek meg csak néztek, hogy mi ez
Azt vágta rá nem tudjátok? Dubstep....csak ez maradt meg 2030 után.
Sam&Max-ből feleli a kutya (Sam) akkor ideje meghalnomDe ez is mi poén WD-t nyomják a tv-n
[link]Buster! Én is szinte kizárólag dubstepet hallgatok, amikor nem rádiót...
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz woodbear #9519 üzenetére
Kipróbáltam a triálját, nagyon jóóó. Tényleg nevettem rajta, volt olyan, hogy a border2-ből az a wall-e szerű robot (nem tudom nem játszottam a B2-vel) elkezdett duc-duc-duc olni aztán kérdezték, hogy mi ez? Aszonya' dubstep És bevágtak alá ilyen skrillex zenét
-
Csöbronit
tag
Call of Duty Ghosts november 15 gyááá
-
Xirtam
veterán
És beigazolódott, hogy simán XBOX lesz a neve.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz abteam2008 #9520 üzenetére
Nem eléggé. Elsőként akartam lehozni a hírt, erre Gamer beelőzött.
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
kinn van a poker night2 (telltale games) most szedem . videok alapjan sokat varok tole...remelem fun lesz
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
lacy86
addikt
válasz abteam2008 #9516 üzenetére
Remélem lesz egy kis morzsa a "Durango"-rol!
-
abteam2008
tag
-
MasterMark
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz MasterMark #9513 üzenetére
Most látom csak hogy szóltál...de az nem jó amúgy sem...
-
MasterMark
titán
-
WhiteWalker
nagyúr
Annyit tudok segíteni, hogy : xbox 360 slim power supply pinout , lehet találsz használható információt.
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
Sziasztok!
Olyasvalakit keresek, aki látott már xbox slim tápcsatlakozót szétszedve. A kábelek kiosztása érdekelne.
Sajnos ez eltér az eredeti adapter színezésétől és neten sem találtam semmi támpontot.
6 kábel fut benne. 2-2 fehér és zöld van, ezek valószínűleg a 12v és a föld kábelek. Valamint van 1-1 fekete és piros, ezek pedig az 5v és a power-on lesznek valószínűleg.
Az eredeti adapternél ugye citromsárga és fekete a 12v/gnd és piros/kék az 5v/power-on.
Sajnos külön műszerem nincs méregetni, hogy melyik melyik, de tudnom kellene hogy hova tartoznak.
Valaki tud segíteni?"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Prof01
veterán
válasz parandroid #9459 üzenetére
Igen, van! Sokan csak az achievement szerzés miatt szerzik be és játsszák végig.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MasterMark #9504 üzenetére
ah, máris javult a helyzet, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest