- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Félek, hogy a TURN 10 is ezt fogja csinálni, a Horizon nem hiába kapta meg a Forza brand nevét . . . nem csak arról volt szó, hogy így majd jobban fogy, kíváncsiak voltak, hogy fog muzsikálni. Na most vagy évente cserélve, Motorsport / Arcade valami. Vagy konkrétan a Forza is elszociálismunkásodik, és elérik, hogy átpártoljak a japánokhoz. Mivel ott még picit komolyabban veszik a konzol , és játékok értelmét. . . .. . .
-
Xirtam
veterán
Gusztustalanul átment a játék ARCADE irányba, a McLaren MP4-12C-nek fékezéskor konkrétan kilő a hátsó spoilere , fizika egyenlő a nullával, szánalmas. Komolyan mondom. . . .
[ Szerkesztve ]
-
blambun
tag
Most kipróbáltam Forza 4-gyel. Jól néz ki, de azért recék vannak rendesen az éleken. Nem tudom, lehet csak a Bayonettával van gond, viszont akkor elég durva. Egy textúra maszat a főhős, főleg szemből: úgy néz ki mint egy Resident Evil 3 karaktermodell, becsületes fűrészfogakkal az éleken. A részletek tökéletes hiányával. Bárcsak le tudnám valahogy úgy fényképezni, hogy megmutathassam
Az a baj, hogy egyéb topikokban hiába kértem ajánlást megbízható, jó minőségű HDMI-DVI kábelre, semmilyen választ nem kaptam. Ez a gyári Xbox 360 HD VGA kábel hibátlanul viszi az 1920x1080-at is? Ha igen és tényleg remek a képminősége, lehet ki kéne próbálni (bár most a helyi gameshop üzletből pont elfogyott raktárról). Aztán ha úgy tapasztalom, hogy nem lett jobb a helyzet, akkor felpakolom vaterára aztán eladom...
MasterMark: Ha te képminőség alapján elégedett vagy a HDMI-DVI kábeleddel, amivel a monitorra kötötted az xboxot, akkor elárulnád a márkáját?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
*nem szólalok meg* *nem szólalok meg* *nem szólalok meg*
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dilipok
veterán
válasz
zol1991 #7182 üzenetére
meg kell hogy kerjelek, hogy probald meg meg egyszer, lassan elolvasni a topic cimet...
Jatekot a marketplace-en, vagy a boltban lehet venni, es maris teljesen ertelmet vesztette a kerdesed... Massal nem foglalkozunk.
bLaCkDoGoNe: igen, en is turtoztettem magam, lathatod
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
dilipok
veterán
válasz
zol1991 #7178 üzenetére
nem tudod, a lemez kell hozza mindenkeppen, kiveve ha marketplace-en vasarolt jatekrol van szo. Max tudod installalni a pendrive-ra, de ekkor csak 32 gigaig hasznalja a box. A lemez ettol fuggetlenul kell.
wolfati: milyen gyari beallitasokra gondolsz? Az initial setup soran csak a locale-t es az idot allitod, van meg a halozati beallitas, meg a temak. Tul sok mindent nem lehet valtoztatni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
wolfati
csendes tag
Sziasztok!
Légyszi segítsetek! Tegnap vásároltam egy xbox360-at használtan. Hogyan tudom visszaállitani a gyári beállitásokat?
Előre is köszi! -
zol1991
csendes tag
SZiasztok !
Kezdő konzolos vagyok a kérdésem pedig az lenne hogy pen drive rol semmiféleképp nem lehet elindítani teljes játéok?
Üdv ZOli! -
G@ß!
őstag
úgy látom eltűnt pár HSZ
Nem véletlenül.
Már unalmas naponta kiírni, hogy bejezzétek be az OFF-ot. Legközelebb mennek a figyelmeztetések/kitiltások is.[ Módosította: Prof01 ]
-
-
Remi1234
aktív tag
Bar az F1-rol lecsusztam, beszereztem a Fifa 12-t. 10 font alatt van az ara.
PSN ID: RemiFungus
-
Trak
addikt
válasz
Goldwin #7164 üzenetére
Valóban nem, csak nem értettem miért feszegeted ennyire, és miért nem privátban kérdezed.
De közben megválaszolta már úgyis itt közösbenXirtam: grat, elég sok dolog van már a hátad mögött 21 éves korodra
Legalábbis üzleti téren.
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Xirtam
veterán
válasz
Goldwin #7147 üzenetére
Anno igen, 3 év sok idő. Sok minden történt azóta.
De rákereshetsz, saját üzletem volt Restart Shop néven, amikor felmondtam. Majd visszajöttem, mert beolvadt a cégem. Hozzáteszem Magyarország első hivatalos Gigabyte partnere volt a cégem. De ez régen volt. Fiatal voltam, igaz most is csak 21 vagyok. De nem csak arról van szó, hogy a KonzolVilág alkalmazottja vagyok. De ez mind mind lényegtelen, aki eddig játék miatt felkeresett nekik mindig segítettem, ezután is fogok.
Azért is mondtam, hogy ha valaki tudja milyen nehéz az én vagyok. A saját boltra ráment a családom, ház, autó. Minden. De megpróbáltam, és csak nyomni kell keményen tovább.
Elég sokan ismernek PH-ról, és szerencsére sokan adnak arra amit írok!
[ Szerkesztve ]
-
-
Trak
addikt
válasz
MasterMark #7161 üzenetére
Ezentúl majd legalább 2 fénykép kell bizonyítéknak, ha valaki beírja, hogy megvett egy játékot, vagy magáról a tokról, vagy a tv-ről. Ha végigvitte, akkor pedig a vége képernyőkről, de csakis úgy fogadjuk el, ha Ő maga is rajta van a képeken.
De mivel nem tudjuk, hogyan néz ki, arról is kell bizonyíték, hogy valóban Ő van a képen, amire fényképes igazolványt és szül. anyakönyvi kivonatot tudunk elfogadni.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
válasz
Goldwin #7156 üzenetére
Ugyan semmi közöm hozzá, de nem értelek... Irigykedsz? Vagy mi a baj?
Egyébként meg a legegyszerűbb, ha írsz neki egy privátot, és megkérdezed, nem?
Ezentúl ha beírja valaki, hogy neki megvan x játék, akkor kérni fogunk egy fényképet róla, vagy ha azt mondja, hogy végigvitte, akkor arról is?
Van ismerősöm, akinek 20 évesen több milliós boltja volt, nem olyan nehéz ezt elhinni, előfordul az ilyen.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
pzstm
titán
gondolkozom most még esetleg Dead Space3-on...valaki innen játszott/játszik vele?
Olvasni olvastam róla, de inkább a TI személyes tapasztalatotokra hagyatkoznék
Illetve hogy ott a COOP-hoz kell kód külön? (csak hogy akkor ne nagyon nézegessek használtat)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz
woodbear #7148 üzenetére
LAra néniről annyit, hogy amíg ilyen játékot összeraknak a fejlesztők engem nem is érdekel a next-gen.
Zseniális milyen hangulata van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Goldwin
aktív tag
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #7148 üzenetére
lara szerintem szülinapomon fog meglátogatni... júliusban
előbb nem hinném, hogy leviszik az árát...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
woodbear
addikt
20Font zavvin a Metal Gear Rising: Revengeance. Cyborg Ninja DLC-vel
Ennyiért nem rossz. Remélem jövő héten követi ezt az árat Lara néni is.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Goldwin
aktív tag
"Azért ha valakinek rálátása van a dolgokra az szerintem épp én vagyok. . . akinek saját üzlete is volt."
Hol?
Ha jól emlékszem, úgy kerültél a Konzolvilághoz, hogy erre a hirdetésre jelentkeztél.[ Módosította: BomiBoogie ]
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #7143 üzenetére
erre gondoltam (tőle vásároltam már többször és nagyon korrekt/gyors/megbízható), csak húzósnak érzem azt a 2500pénzt egy majdnem 25éves játék remake-jéért
ezres körül lenne az igazi kihozni...
ez a gold->rewards dolog működhetne? úgy számolom, sokkal jobban kijönnék
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Def26
félisten
válasz
woodbear #7143 üzenetére
Én rendeltem egyszer innen ms pontot, aztán jól meg is szívtam, mert rossza volt a kód. Beszéltem az MS ügyfélszolgálattal is, és ők is mondták, hogy rossza kód. Írtam panaszlevelet nekik, basztak rá, mindig valami sablon email jött.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
mephi666
nagyúr
valami tippet tudnátok adni, hogy legegyszerűbben/legolcsóbban hogy tudnám ezt beszerezni?
us-re váltottam a profilommal, letöltöttem a demót (ami itthon persze nem érhető el) de ez a 800pont elég brutális (1600pont=5300huf
) ...vagy ha goldra váltanék, akkor rewards program keretében össze tudnék rá ennyit kaparni? hétvégén végigvittük a demót (ami az 1. pálya) és barátnőmnek is nagyon tetszett... ő is anno sokat játszott az eredetivel... vagy tavaszi akcióban talán lejjebb megy az ára us-en is?
néztem több helyen, de eladó letöltőkódot sem találok ehhez
-
woodbear
addikt
válasz
MasterMark #7110 üzenetére
Akkor vegyél goldot!
Úgy is kell az másra is!
-
4sal3
aktív tag
Sziasztok
Bf3 Premium változatban 2kód van?
Tehát külön kell aktiválni a premiumot?
köszi -
Def26
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz
woodbear #7095 üzenetére
én instant megvettem már akkor
nem bízok semmit a véletlenre...
postáról: jó helyen lakok, szomszédok minden irányból nyugdíjasok, otthon vannak egész nap és ismerik a postást/postásokat... nagyon ritka az, hogy értesítőt hagy, mert leadja inkább valamelyik szomszédnak, akitől megkapom már általában melóból hazafelé
neki+nekem is kényelmesebb, szomszédoknak meg nem kerül semmibe... (segítettem már nekik én is, ha arról volt szó) ...egyszer nem fordult még elő, hogy begyűrte a tokot a lépcsőházi lapos postaládába
ja, és többször jött már nagyobb csomag is, amit ugyanígy megkaptam
(ezeket nem a levélkézbesítő hozza és nem is a közeli postán tudnám átvenni, hanem pár km-el arrébb)
-
Ez a gyári Microsoft kábel hozza a digitális minőségét? Gondolok itt arra, hogy sötét színeknél a régi analóg kép hullámzás nem jelenik meg?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Prof01
veterán
válasz
blambun #7114 üzenetére
Jó lenne valami más játékkal is kipróbálnod.
Nálam az olcsó HDMI kábel csinált ilyet, de akkor nem csak a játékokban, hanem a dashboard-ban is csúnyán pixeles volt a kép. Utána rákötöttem AV - VGA kábelre és úgy már tökéletes, éles képet kaptam.
whitezo88: Azt Telltale Games készítette, ennek az új FPS-nek semmi köze hozzá.
Lesz egyébként folytatása a Telltale-félének is, ha minden igaz idén, a 2. évad.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
negyven2
veterán
Szerintem amióta visszajött a "téli szünetről" a harmadik évaddal a sorozat, azóta ott is ilyen minőségi szint körül mozognak a részek.
Ami más sorozathoz képest meg mindig egy 7-8 körüli résznek felel meg, de egy normális TWD-hez képest csak maximum egy 4-5.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Xirtam
veterán
Hát ez a Walking Dead . . . . elég furi . . . sőt 4/10!
-
blambun
tag
válasz
MasterMark #7115 üzenetére
Jelenleg egyetlen játékom van xboxra. Bayonettáról van szó. Lehet le kéne tölteni még pár demót, aztán megnézni azokkal is. Csak arról azt mondtátok, hogy előfordul, hogy nem tükrözik a végleges állapotot, így lehet nem lennének mérvadóak.
-
blambun
tag
válasz
MasterMark #7112 üzenetére
HDMI-DVI nálam is. Ugyebár mivel a jel teljesen digitális, ezért nehéz elképzelnem, hogy a kábel legyen hibás. Azt is megpróbáltam, hogy lefényképezem telefonnal játék közben, amiről beszélek, de abból persze megint nem látszik semmi. Youtube videók nem mérvadóak, rendes hd gameplay videót, amit letölthetnék, hogy megnézzem a tényleges minőségében pedig nem találtam.
Algotis: akkor az a kábel ezek alapján minden szempontból kifogástalan, mellényúlni vele nem lehet? Ha ezekre a válasz igen, akkor ez is egy megoldás lehet, csak 5000-et nem akarok ráfordítani, hogy aztán kiderüljön, hogy az eredeti kábellel is pont ugyanolyan volt, mert ez a normális, amit most is látok.
[ Szerkesztve ]
-
blambun
tag
Aki monitorhoz kötötte az xboxot, az elmondaná, hogy milyen kábelekkel tette ezt? (márka is érdekelne!). Sajnos eredeti, teljes játékkal is megfigyelhető ugyanaz a pixelesség, amit valamelyik nap említettem Bayonetta demo esetén. Sajnos nincs referenciám, hogy ez túlmutat az általános helyzeten vagy nálam van valami gubanc. Youtube-n meg amilyen agyontömörített videók lelhetők fel gameplay-ről, abból semmit nem lehet leszűrni. Valami letölthető változat kellene nekem és az alapján összehasonlítani.
Még valami: mielőtt valaki a torkomnak esne, hogy mit "nyafogok", leszögezném, hogy csak a tapasztalatok hiánya, ami miatt nem tudom eldönteni, hogy ez rendben van vagy más gubanc van jelen. Ha ilyennek kéne lennie, akkor oké, legyen, de ha csak nálam tud ilyen ronda lenni, akkor az már kevésbé elfogadható.
Köszönöm a türelmet!
-
woodbear
addikt
Mellesleg F1 2010 megvan valakinek? És ha igen, akkor jönne boostolni online acsikat?
-
woodbear
addikt
Hát jó
Egyik cimbim jönne, mint fő vezér
seriously 3-al a háta mögött.
Tegnap 2 óra alatt feléig elvittük a story-t. Azt sem tudtam mi van, és már le volt darálva mindenki
A gyűjteni valókat is kisujjból mondta hol vannak, pedig neki már nem látszanakEgyeztetünk majd és összehozzuk......szólok időben
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
woodbear #7095 üzenetére
Engem is érdekelne a dolog, az előttem szólóval egyetértve (GoW:Judgment meg leszakadás témájában).
(#7105) Gabesz87: Igen.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gabesz87
veterán
Ha a controlleren állandóan (értsd: gyakran,játék közben is) megy a fény körbe-körbe, az azt jelenti, hogy merül az elem?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
bLaCkDoGoNe #7094 üzenetére
Lehetek a barátod?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Jogász topic
- Cyberpunk 2077
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Wireless Controller Kontroller Joystick 2db vezeték nélküli
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest