- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsotesz81
senior tag
nekem is van:
Your Unique Code is: 3529-9094-4773, vigyétek -
f.imi85
tag
Meg a mai napon ervenyes zavvi kod: 3674-70C6-4BD9
-
Micsurin
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
negyven2 #9190 üzenetére
kivéve ha át is lehet látni a lemezen... egyik első jatekaim.hu-s cserémnél jártam így, hogy suttyó ilyen sz@rt küldött és utána rendőrséggel kellett fenyegetnem, hogy hajlandó legyen visszacserélni
kép ha így át lehet világítani pöttyökben a lemezt, nem segít már semmi
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
norbi2010
őstag
Helló.
Vettem hardverapróról egy Black Ops 2-őt használtan,de telepíteni nem tudom mert túl karcos,játszani tudtam vele,de aztán elkezdett bugolni,szóval már az sem megy.
Ez ellen lehet valamit tenni?(első használt játékom,de az utolsó is
)
-
negyven2
veterán
Éjfélig még felhasználható 10% zavvi kód: 3675-40FC-4D64
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9182 üzenetére
Egy és ugyan az a teljesítménye minden 2005 óta megjelent Xbox360-nak. Egyedül a gyártástechnológia az ami változott az idők folyamanyán. Habár elviekben az új Slim változat gyorsabbnak kéne, hogy legyen az egybeintegrált CPU/GPU miatt mégsem az mert betettek egy "FSB emulátort", hogy ne leygen gyorsabb mint a FAT modellek (egyszerűen szólva ez egy nagy kib*szás lett volna a korábbi gépek tulajaival).
Tehát a lényeg Slim legyen a gép és lényegtelen, hogy hol veszed meg mert a garancia úgyis a Microsofthoz fog tartozni. Ezért se tudok konkrét boltot ajánlani.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kovaripeti #9182 üzenetére
mind egyforma és ugyanaz. nagyon nem lehet mellényúlni a Slimnél.
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9180 üzenetére
amúgy meg az auto-correct mondjon le!!![ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
válasz
negyven2 #9178 üzenetére
Azt tudom, hogy nincs warez, nem is akarok azzal kapcsolatban kérdezni, csak az xbox-os szaknyelvekkel nem vagyok tisztában.
pl: Lt02 flash=chippelés=warez?
Mindenképp újat szeretnék, akkor ahhoz tudna valaki ajánlani egy internetes linket, ahol most a legjobb áron lehet venni? Köszönöm. -
MasterMark
titán
-
negyven2
veterán
válasz
kovaripeti #9177 üzenetére
Az a 60 Gb-os Jasperes, azt jól látod, hogy warez játékra érdemes megvenni,az internetes tartamalak bukód, és azt választod, úgy lehetőleg a jövőben majd hanyagold ezt a fórumot mert itt is a NO WAREZ elv van érvényben!!!
Ellenben ha a választásod az új 250 GB slimre esik úgy már más a helyzet, szívesen fogunk neked segíteni a problémáidban.
A lemez játékokat fel lehet telepíteni a HDD-re, Tudsz majd játszani multis tartalmakkal (ehhez viszont venni kel live előfizetést ami 9000 ft/év-ért már kapható).Röviden ennyi. De ott van az első hozzászólás is, amit érdemes elolvasnod! A véleményem az, hogy a slimet érdemes megvenned mert ahoz 1+1 év gyári garancia is tartozik. A warezt meg gyorsan elfelejteni mert nem ér annyit az egész (többet vesztes vele mint amit nyersz az "ingyen játékokkal").
[ Szerkesztve ]
-
kovaripeti
aktív tag
Sziasztok. Az XBOX terén elég tudatlan vagyok, ezért kellene egy kis segítség. A fiamnak szeretnék venni egy gépet. Eddig használtat nézegettem, és amit a legjobb árnak találtam, az egy 60 gb-os , 40.000-ért. Ez van a leírásban: Xbox 360 Pro. 60 Gb. Jasper alaplappal és HDMI kimenettel 2009 06 hó. Dobozában minden tartozékával 1 vezeték nélküli irányítóval.
Na most én nézettem újat is, az meg nem is sokkal több, kb 53.000-től indul, és az már 250 gb-os. A 60, és a 250 gondolom az a merevlemez. Az jó ha minél nagyobb? Mert arra is lehet telepíteni játékot, vagy oda csak a mentések mennek? Amit kinéztem használtat, azon azt írják, hogy LT02 flash van rajta. Na az mi a csuda?
Ezzel a flash-al elveszíti a multiplayer játékot? (ezt az okosságot a fiam kérdi) Tehát a kérdésem: Érdemes venni 60.000-ért 4 éves 60 gb-os gépet, ami elvileg elvisz minden játékot, vagy akkor inkább 53.000-ért 250 gb-os újat, de az csak az eredeti játékkal játszható.
Ha több hülyeséget kérdeztem, akkor bocsi, de teljesen nulla vagyok xbox téren. -
taylorp
senior tag
3675-8AB1-4FB2
Ma 24 óráig érvényes 10%-os kód a zavvira.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Nem értem a macerád. A témában amúgy is tiltott mindenféle warez, úgy gondolom ne is feszegessük tovább a témát.
whitezo88: Pont ez a bajom, hogy nehéz. Nem lehetetlen de nehéz. 15 próbálkozás az még nem is sok!
mobal,
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Vekko
aktív tag
Írási gyorsítótárazás volt a gond, érdekes mondjuk, hogy NTFS-nek nem feltétlen szükséges.
-
Vekko
aktív tag
válasz
MasterMark #9163 üzenetére
NTFS mellette gyors. + mikor fat32-re másolok, berregős hangja lesz a hdd-nak.
-
Vekko
aktív tag
válasz
MasterMark #9161 üzenetére
Nem tudok rá filmeket tenni? Pendrive-al is jó.
-
Vekko
aktív tag
Van egy 500 gigás 2,5-es wd hdd-ém, csináltam rajta egy 100 gigás FAT32 partíciót boxnak. Valamiért a fat32-re nagyon lassan tudok másolni, 2,5 megával. Ez mitől lehet?
-
raziel01
veterán
Becsúszott pár játék 10 font alá Zavvin.
pl.:
Enslaved: Odyssey to the West - XBox 360 £8.98
Battlefield: Bad Company 2 - XBox 360 £8.98
De a Rage sem rossz ennyiért. Vagy Metro 2033 classic is kb ennyi.mobal: Xbox Live-on volt 990 Ft-ért.
Megvettem én is de időm se volt még rá.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
whitezo88 #9145 üzenetére
Lehet, hogy a húsz felén túl, közeledve a harminchoz én vagyok csak idős hozzá, de pl. számomra nagyon nehéz játék. Mikor jönnek ellened 8-an és karatézd le mindet... Amúgy tényleg jó lett! Hol vetted 990-ért?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
bobooo
addikt
Mekkora bugos ez a...
Tegnap megjelenéskor megcsináltuk haverokkal a Bo2 új DLC pár acsiját, rendesen meg is adta de ma eltűntek azok és nem is kaptuk meg ma őket mikor megcsináltuk újra.
[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
Vekko
aktív tag
válasz
MasterMark #9149 üzenetére
Ez elég hard lenne..
Lehetséges, hogy valami egyszerűbb utat választanék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MasterMark #9149 üzenetére
Linkelni akartam de nem találtam szóval gondolat olvasó vagy.
Live-Die-Respawn
-
MasterMark
titán
-
woodbear
addikt
válasz
Buster17 #9141 üzenetére
Ja, nekem 3 van. Van egy tuti módszer a narancs fegyverekre, de az 5óra/db
41-es szintű lettem a végére. uccsó résznél jól lehet haladni azt párszor lenyomom. Meg van egy bug még a szigeten. Van egy thug egy bungallóban aki nem üt visszaAzt lehet gyepálni. Visszatöltöd a checkpointot és ott lesz megint.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Vekko
aktív tag
Új xbox slim, azon belül is vannak régebbi és új típusú tápok? Le lehet cserélni?
-
whitezo88
nagyúr
ez a Sleeping Dogs egész jó lett, hiába GTA ripoff, mégis raktak bele egyedi elemeket, bár az autók irányítása és hangja elég bugyuta. A Hong Kongi, triádos történet pedig ínyemre való, végre nem valami amcsi rókabőr.
990 forintot simán megért!
-
Vekko
aktív tag
A táp mindenkinél nagyon hangos? Új boxom van és észrevettem, hogy hangosabb mint maga a gép. Abban is van venti?
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés. Nem rég vettem egy használt boxot, falconos lap, hűtésmoddal. Jelenleg ha játszok, 2-3 óra játék után a box is szinte hideg, és a levegő amit kifúj, az is kb épp hogy langyos. Így van esély az RROD-re? Mindegy hogy skate-et, fable-t, vagy épp red dead redemption-t játszok, nem nagyon melegszik. Ez jó nem?
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Nincs most valami olcsó játék a liveo-on 1990ért? brotherhood az tudom, hogy ennyi az most nem kell, de van valami ami ennél azért nem régebbi?
-
Rivaul
addikt
válasz
MasterMark #9133 üzenetére
Sry hozzá szoktam hogy mindent tudok s tőlem is mindent megkérdeznek inkább napi 70x... Hibának gondoltam amit inkább megkérdezek. Mind1 átfutom. Thx
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz
MasterMark #9130 üzenetére
Csak bekapcsoltam s rányomtam a középső "gömbre" amivel bekapcsolom. A másik boxom készen vettem így azt csak benyomtam s ment. Van valami extra amit kell vele csinálni. Nem értek a konzolokhoz
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Algotis
addikt
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Vettem egy 360 elite gépet pár órája. Hibás-ként árulták mert feldőlt s nem olvas az olvasó. Ez eddig nem baj mert van itthon másik. A képeken a menüben lapoztak de itthon bekapcsoltam s nem érzékeli 1-ik joy-t sem. Van egy másik boxom azzal megy mind a kető joy. Mi lehet a probléma?Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
negyven2
veterán
válasz
adalbert1 #9127 üzenetére
Bully-t (majd ha sikerül visszamigrálnom az egyik US accomat) megveszem a UK piactérről vagy £11.99 vagy 1440 pontért (ugyan ez US-ben 14.99$ vagy 1200 pont). Csak jobban szerettem volna dobozos változatban megvenni.
-
adalbert1
veterán
válasz
negyven2 #9016 üzenetére
A Bullyt én kb. 3-4k környékén vettem a cd galaxisban úgy 2-3 éve. Most gyorsan ránéztem, de nincs a kínálatukban...
GTA IV Complete esetén meg kb. jobban jár az ember, ha külön beszerzi a négyet és az EFLC-t.Gyerekkori vágyaimat kiélve most beszereztem egy SNES-t, na ott pár ritka játéknak elképesztő ára van (főleg ha bontatlan, úgy a nagyobb címek 1-2 ezer font környékén mennek). Kíváncsi vagyok, hogy a mostani generáció játékai iránt is ilyen érdeklődés lesz-e 20 év múlva (persze aki most fiatal, vagy gyerek, az ezekre fog inkább nosztalgiával visszagondolni).
Xirtam: ezek a megjelenések közül a Rambora vagyok leginkább kíváncsi, illetve itt tartok a leginkább attól, hogy valami ócska szemét játék lesz, amit csak a névvel akarnak eladni (ne így legyen, szívesen játszanék egy jó Rambo játékkal).
-
woodbear
addikt
Riptide acsik...nem gyenge
[link]
6ember már tolja az oldal szerintOldalam: www.swsfoto.de
-
Buster17
addikt
Nincsen valakinek egynapos gold? Kifizetem vagy visszaadom
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #9117 üzenetére
YOUR MYSTERY VOUCHER: 3675-40FC-4D64. (és igen ez is egy 5-20%-os).
Amúgy lenne érdeklődő egy Dance Central 2 letöltő kódra (ingyen)? Nagy valószínűségél itt fogom majd elajándékozni, de azért még várok egy két ismerősöm válaszára.
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
WhiteWalker #9118 üzenetére
IJ tipikus esete.
(Ma empatikus napom van
)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
negyven2
veterán
Igen up to de valamiért lemaradt az "5-" a 20% előttről.
sorry[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
negyven2
veterán
Szintén nálam is van egy 20% zavvi mystery voucher-em.
-
raziel01
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #9108 üzenetére
Bírom, hogy most drágult meg pont a Tomb Raider.
23,88 font volt eddig. Kuponnal talán vettem volna. Most meg 35 font.Sima Xbox-ot én már nem vennék.
[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Sima Xboxot már nem érdemes venni ?
best regards, egy fórumozó blogger
-
Buster17
addikt
válasz
woodbear #9107 üzenetére
Oksa. Köszi
Most, hogy nincs netem meg goldom jó ideje így a multis acsiknak neki se tudtam kezdeni pedig már szinte minden játékomnál kivan maxolva a singles acsija.
Más: Megújult a smartglass?! Nagyon jó cucc, táblagépemmel nyomkodom. Vajon játékoknál is lehet vagy csak a dash részben?
MasterMark
pl?
Horizon a jó helye nézem.[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha valakinek kell, nekem is van Zavvi mystery voucherem.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mephi666
nagyúr
vedd meg akkor az új dead island-et, az szerintem akkor is kib@szottjó játék lesz, ha csak megközelíti az első rész hangulatát
9102: annyira nem f*satós szerintem, mint a régi resident evil-ek, inkább egy érdekes egyvelegnek mondanám a játékot: tengerpart, napsütés, pálmafák, zombik, bungik (ahol mondjuk azért nyakadba ugranak sötét sarkokból
)
nekem marhára tetszett... simán az elmúlt 10év legjobb zombis játéka és rengeteg időt bele lehet ölni, mert a fővonal mellett tucatszámra találni mellékküldetéseket
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Xbox series kontrollerek!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest