Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guitar14
senior tag
Váratlanul 7 Activision játékot akcióztak még le:
Seven Activision Games Just Got Discounted On The Xbox 360 Store - Pure Xbox
-
-
USA accom áttettem UK-ba (látszólag elég volt átállítani itt: [link] )
nem kellett a régi módon migrálni - itt [link] vagy itt [link]g2a.com-on vettem 5 GBP feltöltőt próbaképpen ( 7.01 USD ), mert sajnos a UK Amazonon régiólokkolt a UK live feltöltőkódkártya
a kapott kódot NEM LEHET xbox360-on redeemelni, ám a microsoft accountra igen - itt [link] - ezután kellett várnom ~10 percet, mire az xbox360-on is látszott, hogy megjött az 5 GBP, tehát nem azonnali a dolog !
azután már a shopban tudtam vásárolni olyan cuccokat, amiket a HU acoounton nem lehet megvenni.... viszont ha a UK accountal belépve transzferáljuk a licenszeinket (3 havonta 1x lehet !) a gépre, akkor a HU account is tudja játszani őket az adott x360-on
!!! LEHETNEK !!! olyan játékok, amiket megvétel után nem lehet letölteni a 360-ra, hiába UK az accountunk régiója, de az alábbiakat sikerrel vettem meg/töltöttem le/játszottam:
Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix £0.99
1942 Joint Strike £0.67 (kerenőzni kell, nem tallózható 360-on!)
Wing Commander Arena £0.79
War World £0.67
Rush'n Attack £0.84
Bionic Commando Rearmed £0.67Az NFS Undercover UK accounton sem látszik, nem vehető meg.
-
válasz
l.skywalker #58090 üzenetére
Undercover egyáltalán létezett a magyar storeban?
szerintem sem az, sem a prostreet nem volt elérhető... (bezzeg a carbon igen, holott korábbi és persze a későbbi shift-ek, stb már mind léteztek)
közben ismét előjött a 8015190A hiba az acountomon...
kezdem azt hinni, hogy a csatolt bankkártya okozza... (mert NEM csak az MS accra kellett hozzáadnom, ami így megy one/series gépen, hanem az acc 360as marketplace részén is, külön!)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker #58089 üzenetére
Közben már elérhető lett ezek közül is pár cím, lehet, hogy az összes, de én csak a Kinect Harry Pottert csekkoltam
-
válasz
vm93hun #58086 üzenetére
teljesen igazad van
félek ez már csak a 360as store bezárása után derül majd ki
sajna kb mindig ugyan azok a címek vannak az akciós forgóban, pl egy crysis2-re 3 éve várok, hogy kapjon akciót.... és szerintem nem fog. előbb kerül le a storeból........
---
11500ft-ot sikerült költenem, megvettem "mindent" ami picit is érdekelt vagy volt rá 1% esély, hogy valaha belenéznék....
(volt jópár cucc amit megvettem már
)
van pár nagyon durva akció, pl Metrok 100-150 forintért.... és bár one-on/seriesen megvannak, végig is toltam őket, HÁTHA egyszer megőrülnék és letolnám 360on
---
van sok, ami nálunk nem elérhető.... valaki próbálta ezeket UK accal, stb megvenni?
pl Bionic Commando Rearmed, az ami leginkább érdekelne. pokol, hogy nem lett visszakompatibilis, miközben a második része igen....az tuti, hogy a UK-ban (amikor az accunk pl UK volt) megvettek a HU-s accal nem tölthetők le 360on általában! (one/series-en igen, ha a konzol lokáció UK)
-
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #58083 üzenetére
Ha jól látom törölve lett az oldal az xbox oldaláról valamiért.
Itt a purexbox-os:
June 18 Update - purexbox.com -
válasz
vm93hun #58084 üzenetére
ebből egy csomo visszafelé kompatibilis, szóval egy részükre feleslegesen vársz most ;)
az akciózás előtt én elkezdtem megvenni pár musthave címet sajna, teljes áron (ami nem volt tul drága!).... első körben "szerencsére" nem is azokat akciózták le, de most a második körben már lesznek veszteségeim
ÉLNEK AZ AKCIÓK!
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Guitar14 #58083 üzenetére
Ma még teljes áron vannak ezek a játékok, így holnap visszanézek rájuk, hogy érvényesültek-e az akciók.
Személyes kívánságlista a harmadik körre (jelenlegi listán szereplő termékek mennyiségét figyelembe véve sztem a negyede fog megvalósulni, de azért még reménykedek):
- Mirror's Edge
- Plants vs Zombies
- Call of Duty Classic
- Singularity
- Kane & Lynch 2
- Battlestations Pacific
- Spare Parts
- Chronicles of Riddick - Assault on Dark Athena
- Exit 1/2
- Deadfall Adventures
- Duke Nukem 3D
- Wolfenstein 3D
- Dragon's Lair
- Crysis 1/2 (3 már sajnos nem kapható)
- Dante's Inferno
- Enslaved
- Gun
- Ninja Gaiden (összes)
- Painkiller: Hell and Damnation
- Prototype 1/2
- Resonance of Fate
- Bastion
- Brothers: A Tale of Two Sons
- Brain Challenge
- Comic Jumper
- Costume Quest 2
- Dead Space Ignition
- Dust: An Elysian Tail
- Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit
- Joe Danger Special Edition
- Lode Runner
- Monkey Island 1/2
- Perfect Dark
- Sam and Max (összes)
- State of Decay
- The Maw
- Zeno Clash 1/2 -
Guitar14
senior tag
válasz
Guitar14 #58035 üzenetére
XBOX 360 STORE BEZÁRÓ AKCIÓK MÁSODIK HULLÁM:
Xbox 360 áruházban további akciók érkeztek a korábbiakhoz!"Continuing our celebration of the Xbox 360 legacy we are bringing you price reductions on additional games from our online store or from the Xbox 360 Store on console. As promised when we published our first list of repriced game on May 14, we are taking this opportunity to publish an additional list of repriced titles. We’ll publish an additional list of game on July 16, 2024, bringing you as many repriced games as possible before the end of July."
Vagyis a következő és egyben utolsó hullám július 16-án várható.
-
megoldódott a 8015190A
magától. semmit nem tudtam kezdeni vele és tegnap voilá, látom hogy belépett a 360as emulátorban az acc.... megnéztem 360on és már ott is le tudtam tölteni a profilt. siker!
MS tuti hekkelt valamit, mert mintha felkerült volna eddig a HU 360as storeban nem látszó pár kinectes cím.... (de lehet csak hallucinálok
)
mindenesetre talán ma jön az ujabb adag akcio!
-
taki01
őstag
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Tudja valaki esetleg hogy a Minecraft megkapta e x360-ra az 1.21-es frissítést? Vagy van még rá egyáltalán?
-
sanchomuzax
aktív tag
válasz
icemad #58076 üzenetére
Új akcióról nem tudok, szerintem ez már nem nagyon fog változni, max az utolsó héten.
Korábban sem száguldott nekem az Xbox 360 letöltés, hiába van kábelen a gép. Közben volt router csere is, és így se lett gyorsabb, miközben amúgy a netspeed sokkal nagyobbakat mér. Nem nagyon zavar, ami kellett, lejött.
-
icemad
nagyúr
válasz
sanchomuzax #58074 üzenetére
5-6 Mbps szerintem elég kevés. Én még nem mértem meg, de biztosan több nekem. Kábelt használsz vagy wifit?
Nekem kábellel csatlakozik egy switchhez, a switch meg egy régebbi (de egész jó) Asus 65p routerhez. -
válasz
sanchomuzax #58074 üzenetére
van ÚJ akció? (az első hullám azt hiszem 2-3 héttel ezelőtt indult, de lesz még)
-
sanchomuzax
aktív tag
Sikerült bevásárolni pár akciósból még a lekapcsolás előtt.
Innen indultunk:
https://marketplace.xbox.com/hu-hu/Games/Xbox360Games?sortby=TitleA
ikon jelzi, ha vásárolható játékról van szó, egyébként nem az, hanem valami más.
Iszonyat lassan jönnek le a játékok, korábban ez mintha gyorsabban ment volna, most alig 5-6 Mbps-t mér a router. A GTA V indítás után még 2x annyit letölt, agyvérzés kerülgetett.
Már javában játszottunk a WRC 4-gyel, mikor kiderült, már megvan lemezen.
Anno vettem egy nagyobb HDD-t a gépbe, így most el fog szépen minden férni rajta.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
forguet #58068 üzenetére
990 forintért fent van a store -ban a Jedi Starfighter.
Ez a folytatása. -
forguet
senior tag
Sziasztok! Van 360-ra olyan star wars jatek ahol nem karakterekkel kell maszkalni hanem x-wingekkel szallkalni meg lovoldozni? Mint anno az xwing, tie fighter jatekok pc-n vagy a rogue squadron.
-
válasz
l.skywalker #58060 üzenetére
tudom
ettől még kirpóbáltam kikapcsolva/rendes jelszóval is.... hiába
és kipróbáltam xsx-en, 360as játékon belül az ottani emulátorban: ugyan ez a hibaüzenet....
kipróbáltam a cache törlést, a cloud kikapcsot, már jóformán mindent.... valami rohadtul megdöglött az accomon. és hiába auth errort ír, amikor ténylegesen rossz jelszót írok, tök más a hibaüzenet... a jó jelszóval elindul a profil letöltése, majd aztán dobja ki a 8015190A hibát
és zseniális, hogy nincs rá konkrét fix, csak ilyen taknyold-gányold az accod, valami hátha megoldja
hát nekem semmi nem oldja meg.......
-
hihetetlen, nekem meg most előjött a 8015190A hiba x360-on ....
ami állítólagosan a sikertelen autentikáció eredménye....- kikapcsoltam a 2 factoros belépést (korábban a 360ra így passcode-al kellett belépni)
- jelszót váltottam
- töröltem a profilt a 360ról és ujra megpróbáltam hozzáadni
- más accountok ezen a 360on simán belépnek/letölthetőeksemmi nem segít. ez az acc xbox one-on és xsx-en is gond nélkül belép, weben is belép, mobil app-ba is belép. csak a 360-ról nem lép be
ez pláne azért para, mert zár a store, akciokban csak 360on tudok vásárolni, weben nem.....bárkinek bármi ötlet? vagy nekem is menni kell MS supportért?
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. Miskolc és környékén vállal valaki rgh módosítást baráti áron xbox 360 slim gépre? V3 as corona lap van benne.
-
válasz
taki01 #58051 üzenetére
egen, ez jónak tűnik
akkor a de-listing tett be a birtokviszonyodnak
üdv a digitális pokolban....
akkor az a kérdés, hogy más ős-magyaraccos vajon le tudja-e tölteni vagy ezt mindenki beszívta? mondanám, hogy irány az MS ügyfélszolgálat, de anno nekem nem tudták a hasonló problémámat megoldani.... (majd esetleg store végső július végi bezárásakor hátha megoldódik! vagy ha akkor sem, akkor majd ha egyszer veszel egy újabb xboxot.... one/series-t...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest