-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee1988
tag
válasz
hege1989 #57839 üzenetére
Szia!
nálunk Fehérváron van direkt konzolbolt, ahol használt lemezekkel és konzolokkal foglalkoznak. náluk néztem xbox 360-t, majdnem 10.000-rel volt drágább, mint a facebook marketplace-s magánszemélyes hirdetések. ha gond van vele, akkor egy üzletbe könnyebb visszamenni és még garanciát is szoktak adni.
a merevlemez bővítés tudtommal nem simán megy, direkt xbox 360-es hdd kell neki. viszont mint egy pendrive tudod cserélni.
nekem 500gb-os van, 27 játék van feltelepítve hdd-re, és még több mint 400gb szabad hely van. ugye a legtöbb játék 1 lemezen van, a dvd maximális kapacitása 4,7gb. sima matek, nagyon sok játék felfér. én a lemezes játékokat is felrakom a hdd-re, így csak indításkor kell a lemez, utána a hdd-ről megy. kíméli az optikai meghajtót, és a betöltések is gyorsabbak.innen a hardverapróról Papesz43 kollégát ajánlom: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/papesz43/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Playstation 5 Slim
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest