- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz x360elite #58006 üzenetére
Nekem is még csak kettő van, egy ugyanilyen X360 Halo 3 kiadás és a Gears 5 One X. Habár nem vagyok a egyik franchise rajongója sem, de tetszenek ezek a gépek. Van még egy GoW-os X360 kontroller is. De a csúcs egy Star Wars X360 lenne
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Warton
őstag
válasz x360elite #57935 üzenetére
Jah, már értem. A Microsoft mondja az Ubisoftnak, hogy naa akkor kifizeted a backward-compatibility fee-t vagy sem?! Ha igen akkor kompatibilis ha nem nem. De az is lehet, hogy fordítva azért kell fizetni, hogy ne legyen kompatibilis, ezen még gondolkodnom kell...
Kompromisszummentes linux gaming.
-
-
7Sony7
addikt
válasz x360elite #57874 üzenetére
A shrek forever after működik rendesen, viszont a Forza motorsport 3 viszont fel sem kínálja a többjátékos módot, csak simán elindul a játék. Pedig a tokon rajta, hogy split screen, és players 1-2.
Szinte biztos, hogy én nem csinálok jól valamit, de nem tudok rájönni, mit.
Nem tudom, nyomkodni kell mindkét kontrollert, vagy nemtom mi kell, hogy rájöjjön, hogy ketten akarnak játszani.Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57581 üzenetére
Én alapvetően úgy vagyok vele, hogy máshol érdemes venni, de itt érdemes eladni. Mert ez már korábban is igaz volt, hogy máshol jobb áron lehet szerezni cuccokat.
Viszont olyan emberekben jobban bízom, mint például te. Így én is tőled vásároltam korábban az Xbox 360 csomagot, és vele együtt a kontrollert is.
Szerk.:
A hardverapró szerintem egy jól ellenőrzött hely, és itt sokkal kevesebb problémába ütközök, mint bárhol máshol.Itt is azért előfordulnak problémák, de tényleg sokkal jobbak a tapasztalataim, mint máshol.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
válasz x360elite #57509 üzenetére
Én ezért vettem kb minden féle konzolt. Így nem maradok le semmiről. Jelenleg van itthon 2 db wii, 2 db 360 + az egyikhez Kinect, ps4 pro + VR szett, quest 2, Nintendo switch V2, meg egy alap asztali PC. Anyuméknál meg még ott van a Sega Master System 2, meg a jó öreg c64 is. Szerintem az a legrosszabb, ha az ember "csak egy oldalt választ" és ahhoz ragaszkodik. Ki kell próbálni minél több gépet, és az alapján választani, vagy megtartani mindet. De mintha valamikor írtad is volna, hogy Ps konzolod is van... De lehet, hogy összekeverlek valakivel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vm93hun
aktív tag
Igen, ugyanezt már eljátszotta a Sony is 2019-ben, amikortól ugyanis nem ad ingyenes PS3 játékokat a Plus-ba és annak utolsó éveiben sem voltak már igazán ütős címek, mert minden egy hónapban csak egyszer szerepelhetett, ugye...
Én 2018-ban lettem konzolos egy Xbox 360-nal és elfogadom a sorsomat, így jártam. Ami része volt az ingyenes Gold játékoknak (és lemaradtam róla) azok nagyrésze megvan dobozos formában és nem bántam meg a rájuk fordított pénzt.
Ami meg a jelenlegi helyzetet illeti: ránéztem a kínálatra, megvettem a PS5-öt meg mellé egy SeriesX-et is és... inkább a MS-t tartom a szimpatikusabb szolgáltatónak, mert ők már az előző generációban is tudtak évről évre újat mutatni, míg a Sony le volt ragadva egy adott szinten és a megújított Plus szolgáltatásuktól sem voltam elragadtatva.Nekem életem van, nem fészbúkom, ezért a telefonom is 6 napig bírja egy töltéssel.
-
negyven2
veterán
Nem hinném, hogy tömegeket riasztana el attól ez a dolog, mert nem fognak majd kapni egy fizetős előfizetéses multiplayer hozzáféréshez havi 2 játékot. És ugye aki most csatlakozik az se fogja megkapni az elmúlt 9 év GwG termését.
Azt meg uge látni kell, hogy az MS nem a két szép szemünkért, adja ezeket még mindig X360-ra is. Amit olcsón oda tudtak adni azt már odaadták, a többihez meg valószínűleg vagy nem kapják meg a jogot arra, hogy betegyék GwG-be, vagy irreálisan sokat kérnének érte a jogtulajdonosok.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
senior tag
válasz x360elite #57402 üzenetére
Szia! Köszi a gyors választ. A régió magyar (próbáltam lengyel, holland, stb. beállításokkal is), szülői felügyelet nincs beállítva rajta. Ezt a HDD kivevős dolgot megpróbálom - ilyenkor hogyan kell gyári defaultra állítani a konzolt? Újra kell inicializálni menüből (lehet, rosszul írom, most nincs nálam), vagy van valami trükk? Én arra gondolok, hogy mégiscsak mókolt a vas, és maga a módosítás lehetetleníti el, hogy elérje a konzol a MS szerverét - nehogy esetleg letiltsák a vasat. Vagy ez hülyeség? Egyáltalán nem vágom ezt a konzolos témát. A rajta lévő játékok egyébként tökéletesen futnak, van hozzá Kinect is, csak nyilván online mód az nincs egyik játékban sem.
[ Szerkesztve ]
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
-
FMolnar
csendes tag
válasz x360elite #57330 üzenetére
Csak akkor lesz biztos. Ez tény. De itt vagyunk eleve mi ketten. Plusz a redditen is esnek be a postok ugyanezzel a problémával. A kedvencem a srác, aki reagált az én postomra is. Ő konkrétan egy teljesen új, általa kibontott géppel tapasztalta ugyanezt.
[link]
Ez a post alatt derült ki a probléma.De van még pár:
[link]
[link]
[link]Szerintem nem lesz gond. De persze meglátjuk
-
kovsol
titán
válasz x360elite #57268 üzenetére
Bármi megdöbbentő, de kis levegőt fújtam be neki a nyitott ajtón, és beolvassa most a lemezeket. Nyomtam is már egy kis Forza 3 -t.
Remelem ha holnap bekapcsolom akkor is működik majd, nem csak véletlen folytán olvassa megint a lemezeket.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57178 üzenetére
Azért írtam a retro -t, mert több olyan hely van, ahol elég jól fel lehet verni a licitet. Csak oda még nem fér be az Xbox 360 és a hozzá kapcsolódó cuccok. Sajnos.
Pl. retro konzolos FB csoportban is jó a közösség, eladni is normálisabban lehet. Az esetek többségében. De amúgy meg lehet próbálni fix. áron, mert ritkább/érdekesebb cuccoknál néha kivételt tesznek.
Szerk.:
Általános helyzetről volt szó feljebb, arra írtam. Eladás/vásárlás tekintetében. Az emberek többsége sajnos egyáltalán nem értékeli az ilyeneket. Pedig szerintem maga a játék is baromi jó. Az még plusz, hogy bontatlan és ritka.[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57171 üzenetére
Félúton, az mindegy melyik részén. Persze nézőpont kérdése, de Xbox 360 -at nem nagyon szokták még retro -nak sorolni. Igaz, játék nem igazán jön rá, de online a gép. Hozzáfér a store -hoz, szerverhez, számolja az achikat...stb.
Én mondjuk jobban szeretem, mint az utána következő generációt. Csomó olyan játék van rá, ami sajnos már nem ment tovább.
Amúgy igen...kereskedni egyre rosszabb...és sajnos nem csak ezen a vonalon, hanem mindenben.
Most éppen Classic -hoz és PS2 -höz nézegetek lemezeket, de néha elmegy a kedvem a kommunikációtól. Eladni még rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57168 üzenetére
Az a baj X360 -nal, hogy még félúton jár a retro irányába. Így sokan nem megfelelően értékelik a hozzá tartozó cuccokat. Főleg olyan helyen, mint Magyarország, ahol van még jópár darab a háztartásokban.
Néhány év múlva szerintem sokkal letisztultabb lesz a vásárlói közösség. Jó, a fenti boltos más eset. Ő szimplán hülyének nézett és le akart húzni.
Bár nem igazán értem mekkora sikerre számít olyan esetben, ahol valaki szándékosan bontatlan terméket árul...Tehát nagy eséllyel tisztában van a termék értékével.
-
szemy94
senior tag
válasz x360elite #57166 üzenetére
Szerintem hirdesd a dolgokat nyugodtan, csak írj mellé egy árat is, lehet azt hitte olyannal van dolga, aki nem ért hozzá, bepróbálkozott.
Bár vannak ilyen emberek, én 10-20%-nál többet nem tudnék alkudni semmiből, de például családban árultak egy autót nagyságrendileg 200k-ért, aztán helyszínen mondta a vevő jelölt, hogy csak 80 van nála. Én el sem indulnék vásárolni a teljes összegnél kevesebbel, nyilván, ha tudok alkudni akkor csak jó, de ha nem, és kell a dolog, akkor legyen nálam annyi.
[ Szerkesztve ]
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57115 üzenetére
Néztem már én is korábban, de szerintem ez a dizájn nem ér +45 ezret.
Szerk.:
Lenne mondjuk áttetsző fekete, mint a 20th Anniversary Special Edition kontroller, akkor már lehet járna az agyam.Bár akkor sem feltétlen érne ennyi pluszt, de nekem az nagyon bejönne.
[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz x360elite #57107 üzenetére
Én szerintem is a Hardverapróval jársz a legjobban.
Én már az összes használt műszaki cikket itt adom el/veszem meg.
10 éve regisztráltam még akkor guitar hero kontrollert vettem 360-hoz és az egy remek üzlet volt. Azóta ami épp érdekel azt itt keresem meg és nekem eddig csak pozitív tapasztalatom volt. Ezt az oldalt szerintem rengeteg értelmes ember hassználja. HA-n szerintem 90% normális ember 10% az idióta/bunkó. Jófogás/FB Marketplace-en eddig úgy vettem észre, hogy pont fordítva.
Akármit hirdettem ez utóbbi két platformon úgy jártam mint te: alku, kérem vissza pénzem, viszem el 100+ kmre stb stb.Attól még, hogy van jópár kereskedő azért miért probléma ha szabad kérdeznem?
Esetleg nem szeretnéd, hogy továbbadják másnak drágábban vagy tényleg alkudoznak?
Ha az alku miatt aggódsz akkor meg kiírod, hogy fix és szimplán ignorálod aki aludozik.
Látom lassan 100 értékelésed van már, ennyire rossz tapasztalataid vannak itt?De ez inkább OFF topik mert ez vonatkozik minden ritka videojáték cuccra,
szerintem az Xbox tulajok OFF topikjába folytassuk.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57013 üzenetére
Köszi a linket. Ez frankó oldal nem csak ennél a konzolnál. A nálam lévő játékoknál, lemezeknél mondjuk kérdőjeles, tehát nem tesztelt. ...de majd így nézek körül.
MasterMark:
Sokan (főleg kereskedők) úgy tapasztaltam, hogy az utóbbi időben németektől hoznak be Xbox 360 konzolokat (IS). Tucat számra. Szóval talán így kevésbé van esély NTSC verzióra.Legalábbis akikkel én beszélgettem. Játékból is sok a német nyelvű. Ami engem nem zavar. Fórumtárstól is vettem már.
[ Szerkesztve ]
-
ρσгτσ
addikt
válasz x360elite #57010 üzenetére
Na, akkor már kezdenek a helyükre kerülni a dolgok a fejemben.
Van egy TV -m, amin minden csatlakozó IS van. Szóval ez a része nem probléma. Annyira nem fontos a legnagyobb tárhely sem, csak legyen némi mozgásterem. Így gondoltam a legkisebbet kizárnám.
Jah köszi. Azt a hozzászólásod már múltkor olvastam. Illetve mentettem is magamnak.
MasterMark:
Igen, ezt a kérdést utólag beszerkesztettem az előző hozzászólásomba.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
válasz x360elite #56978 üzenetére
Na megvettem a gépet.
Minden teljesen rendben volt.
Egyetlen negatívum, hogy ugye a Family jelszót kér bizonyos helyeken.
Olvastam fentebb amiket írogáltatok: sikeresen regisztráltam a konzolt a fiókomba, kértem visszaállítási jelszót (LT, RT, X, Y...stb) és semmit se csinál ha ezeket megnyomkodom a System Info képernyőn csak visszalép a Console Settings menübe.
Initial Setup szürke ("You can't perform initial setup if content controls are on.")
Mikor begépelem, hogy 1111 meg 1234 mikor próbálkozok ugye írja, hogy nem jó, ott rányomok reset passcode ott meg ugye a néhai tulaj "Your Favorite fictional character?" kérdése jön be.
MIt tudnék tenni? Valamit rosszul csinálok a visszaállítással?Szerk: Sikerült.... még 4x megcsináltam és most véletlenül jó lett.... Lehet valamelyik gomb kontaktos, na majd kitisztítom.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
MasterMark
titán
válasz x360elite #56832 üzenetére
360-asból nincs olyan kinézetű mint a gyári, csak nem gyári? PS3-nál szinte csak hamisítványt lehet találni már, de az szinte minden részletben egyezik az eredetivel. Csak ott bukik le, hogy fos minőségű, és a ledek átvilágítanak a vékony gagyi műanyag házon.
A hologramos matricát elméletileg nem szabadna, hogy egyben lejöjjön. Illetve inkább csak koszos lesz és matt, mint lekopna.
Switch Tax
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz x360elite #56774 üzenetére
Amilyen akkum volt hozzá(már nem emlékszem a márkára, de nem gyári volt, az tuti), abban 2db AAA cella volt! Direkt felraktam neked 2db cellámat tölteni Ezek már több, mint egy évesek és még tökéletesen működnek! A kezdőfesz 1.23v volt és még nem vinnyogott a kontroller, hogy merül![ Szerkesztve ]
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz x360elite #56771 üzenetére
Ez érdekes, pedig azok tényleg jó töltők! Energizer akkum nagyon rég nincs, az összes akkum Tronic és mindet bőven 1.4v fölé töltik a töltőim, de még anno a saját Tronic és a fali régi energizer tőltők is és a legöregebb celláim már 6-7évesek!
Visszatérve az alap kérdésre, a szorulás miatti kontakthiány a legnagyobb gondja a 360 kontrollernek! Anno, amikor megvetten a 360-am, engem is megviccelt és sokáig és akkuval használtam(amikben szétszedve 95%, hogy 2db aaa cella van ), amikor az tönkrement, utána álltam át az utángyártott elemtartóra, mert az egyik kontrollerhez nem volt és akkor derült ki, hogy csak szorult, azért nem ment! -
Bizsu1st
aktív tag
válasz x360elite #56769 üzenetére
Először is javaslom, hogy vegyél egy rendes, mikroprocesszoros töltőt, pl aliról bármilyen liitokala megfelel, én is ilyeneket használok! A fali sima töltők csak arra valók, hogy kinyírják az akkukat! Egy normális töltő 1.48V körüli feszkóra tölti az nimh akkukat! Töltőből jó szívvel ajánlom a Liitokala PL-4 típust, mindent is tölt és 3200ft körül van alin!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz x360elite #56765 üzenetére
Én 6éve lidl Tronic akkukat használok csak a 360 kontrollerekbe, minimum 20órát megy el egy töltéssel! Akár one, akár 360 kontrollerből veszem ki a lemerült akkukat, mindig 1.1v-1.2v a feszültségük(már nem pont egyformán merülnek, plusz, mivel nem vagyok egy hardcore játékos, így legalább 2-3hetet töltenek el a kontrollerekben), úgyhogy szerintem nincs különség a működési feszkójukban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konteó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Synology NAS
- E-book olvasók
- Apple notebookok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
- Thrustmaster T248
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest