Hirdetés
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
taki01 #49043 üzenetére
Közben megtaláltam (elméletileg) a megoldást... De mégsem megy...
A helyzet a következő:
Hollandiában élek. Googleban rákerestem erre a hibára, és találtam is egy oldalt, ahol azt írják, hogy a paypal fizetés, csak bizonyos országokból elérhető. Megnéztem ezeket az országokat, és szerepel rajta Hollandia is. Mégsem jó. Utána találtam egy másik oldalt, ahol azt is írják, hogy a live fiók régióját is módosítani kell. (Erre 3 havonta egyszer van lehetőség... WTF?) Módosítottam is, el is fogadta, no problem. Ezután naívan rámentem a megvásárolni kívánt játék oldalára (esetemben AC3), meg is jelent, hogy 326ft. Oké mondom, fizetés... Na a fizetési oldalon már 9.99 euró szerepelt. Üsse kavics, fizetek. Erre bejön a hitelkártya hozzáadási oldal, ahol még mindig nincs paypal! WTF! Ez tényleg ilyen bonyolult? Mit baszarintottam el? Nem értem a microsoftot sem, miért jó nekik ez a hercehurca, miért nincs mindenhol paypal? Nem kell nekik a pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest