-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Prof01 #29799 üzenetére
Köszi, elég biztatóan hangzik, szerintem erre a generációra már nem, de a következőre beszerzem. X360-on grafikailag gondolom kb. a Rage szintjét hozza, hiszen elvileg ez alatt is idTech5 dohog, a fizikán sikerült valamit javítaniuk, hogy ne legyen olyan statikus (mint anno a Rage-ben az asztalra szegezett kislámpa pl.)?
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Prof01
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #29783 üzenetére
Most fejeztem be a játékot. Kb. 10-11 óra volt, de a másik idősík miatt érdemes még egyszer végigjátszani! A történet, a hangulat szuper, jók a fegyverek, tetszik a dupla fegyver, részletes és igen véresek a szétrobbanó katonák. Lehet agyatlanul darálni, de lopakodni is (ami sokszor elengedhetetlen). Meglepően szépen fut X360-on (60fps), semmi akadás, grafika inkább átlagos, de nem rossz! Szóval nagyon élveztem a játékot! Érdemes beszerezni!
Most jöhet az Über szint!btw: A lengyel nyelvű dialógusok is jók voltak! Számomra ez is egy +.
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
-
KBear
tag
Az MS fiókomhoz korábbi feltöltésből tartozik még valamekkora összeg. Próbálok venni valamit és mindenáron a megadott bankkártyát akarja használni (a tétel ára kevesebb mint ami a feltöltésből maradt). A fizetési mód változtatásánál csak új kártya feltöltését engedi. Mi lehet a gond? Találkozott más is hasonlóval? Van esetleg valamilyen megoldási javaslat?
KöszönettelXBOX (360, ONE, ONE X), PS4 Pro gamertag: KBear2112
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29788 üzenetére
Akkor lemondok róla!
Köszönöm azért!
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! A Nike+ kinect traininghez hasonló program létezik még? Olyan "személyi" edző félére gondolok.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
dilipok
veterán
válasz
#67544576 #29786 üzenetére
nekem egy LG5000 37' (jujj ezert mit kapok, meg csak nem is LED
). Es nem mukodik vele, csak a PS igy. Nem hiszem, h a kabel hibaja sajnos. A simplink meg arra hivatott, hogy mas LG termekekkel faszan osszehangolja a TV-t. Tokeletesen mukodik is az LG hazimozival.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
törölt tag
válasz
MasterMark #29780 üzenetére
LG 32LE4500 Full HD LED
Ráadásul a TV-n van ilyen "Simplink" funkció is, ami pont erre lenne hivatott!
Nálam HDMI-vel van az Xbox a Tv-re kötve, de a Simplink nem látja, pedig ha minden igaz, amikor bekapcsolnám a boxot arra a csatornára kéne kapcsolnia a TV-nek, talán még a TV kikapcsolásakor az Xbox is kikapcsolna. A HDMI kábelem viszont egy régi HAMA. Lehet az lehet a gond, és érdemes lenne egy HDMI 1.4 kábelre cserélni? -
dilipok
veterán
válasz
MasterMark #29780 üzenetére
tenyleg? Milyen TV?
Nekem csak a PS csinalja. Sot, miota hazimozira van kotve, csak akkor lesz 5.1 a hang, ha eloszor a hazimozit kapcsolom be, kulonben csak sztereot ad. A ps-nel nincs ilyen problemam.
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Prof01 #29782 üzenetére
Beszámolót! Beszámolót! Beszámolót!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Romeo619
senior tag
Hol tudok még játékot hirdetni? Senki nem akarja elvinni a BF4t 8000ba
-
törölt tag
Az XBOX 360 HDMI-CEC kompatibilis?
Azt szeretném elérni, hogy ha bekapcsolom a boxot, a TV a megfelelő csatornára kapcsoljon. -
raziel01
veterán
válasz
sirarcheer #29773 üzenetére
Alapjáték nem volt rossz.
Kiegészítő szörnyen rossz. Érdektelen, unalmas. -
KBear
tag
-
sirarcheer
senior tag
Sziasztok!
Most akciós RDR Undead Nightmare-t érdemes megvenni?
Az alapjátékot kijátszottam, és tetszett is, de nem tudom ez mennyire sikerült jól.[ Szerkesztve ]
PSN: sirarcheer
-
Baga1983
senior tag
Köszi mindenkinek a választ, úgy látom kb. egyforma szint. Így az lesz amelyik olcsóbb.
-
Baga1983
senior tag
Sziasztok! X360-nál ha nincs lehetőség digitális kapcsolatra akkor melyikkel kapok jobb minőséget? HD komponens kábel vagy VGA kábel?
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Egy óriási karikatúra az egész, egészen szórakoztató szerintem is.
-
Saints Row: The Third, rég játszottam ilyen beteg játékkal...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
salapp
addikt
Biztos volt már sokszor róla szó, de gyorsan megkérdezem:
Ha a gyerek kiváltaná a 3 db csatlakoztatott pendrive-ot egy beépíthető 250Gb xbox-merevlemezzel, akkor a konzol saját szerkesztő felületén át tudná rakni az összes játékmentést úgy, hogy utána a gép megtalálná azokat a belső táron is?Köszi a segítséget!
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
NorDezs
senior tag
game.co.uk-n rengeteg használt játék van 1-1,5 font között, érdemes szétnézni.
-
norbi2010
őstag
válasz
DeathBat666 #29756 üzenetére
14.4GB
2GB kötelezően telepíteni kell, a Single 5.8GB, a Multi pedig 6,6, de nem tartott volna sokáig megkeresni.
[ Szerkesztve ]
-
DeathBat666
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy mennyit foglal az alap Bf4 xbox360 on?
-
raziel01
veterán
Zavvi annyira gáz mostanában. Napi 1-2 emailt van pofájuk küldeni. Minden hülyeségről jön valami. Új steelbook, új Disney blu-ray, stb..
Szívem szerint leiratkoznék de akkor meg esetleg lemaradok valamiről vagy 10%-os kódról. -
MPM
tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen átalakítóval használható usb-gamepadként PC-n a vezeték nélküli kontroller? És vezetékkel szeretném használni, nem a vezeték nélküli adapterrel. Megoldható ez egyáltalán?
-
anorche1
őstag
Hétvégére kölcsön kaptam az új fifa 14 -et. Az egyik kontollerrel hibátlan a játék, viszont a másiknál megvan hülyülve. Rt -t nyomva nem sprintel, hanem lassan megy, olyan védekezés szerűen. Kontroller beállításokat többször alapértelmezettre nyomta, de továbbra se jó. Viszont ha a beállításokban az LT és RT gombokat felcserélem, akkor az LT -vel sprinttel. Mi baja lehet? És ezt csak az egyik kontrollernél csinálja, és tök mind1 hogy hanyadiknak van bejelentkezve. Cache -t töröltem hátha, de nem. Ötlet?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
válasz
MasterMark #29746 üzenetére
Minden második-harmadik-negyedik héten Thief vagy Tomb Raider van akcióban, kicsit unalmas már
-
MasterMark
titán
Square Enix Sale
Lehet vótmá.Switch Tax
-
-
Alister71
nagyúr
250 giga HDD installed
Alister from Hell
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
pelenka35 #29739 üzenetére
Ahogy mélyen tisztelt Lord Helmet mondja, játékok lesznek, támogatás lesz, Halo nem.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Syz
senior tag
Sziasztok!2 napja már én is Xbox 360 tulaj vagyok,vettem egy E szériásat az Nhl és Nfl kedvéért.Kicsit olyanok a játékok a gyors jeleneteknél mint ha szellemképes lenne.Jól futnak de a korong is mint ha darabosan menne a visszajátszásoknál.A pc-t ugyanilyen kábellel és ugyanazon a tv-n használom, a beállítások is azok. Érdemes lenne kipróbálni egy Hd vga av kábelt? Már csak azért is mert a tv-n nem nagy élmény a hang hdmi-vel,Rc kábellel ami a Hd vga mellé jár azzal össze tudnám kötni az xboxot a 2.1-es hangfalaimmal.Vagy nem tanácsos a Hd vga kábel és ha igen, miért?
"Egy nap 24 órából áll..egy tálcában 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Alister71
nagyúr
Hány óra körül szokták kitenni az új Gold játékot?
Alister from Hell
-
törölt tag
Háj!
mostanában alig vagyok gépközelben de mintha olvastam volna hogy átalakul a goldos játékok rendszere.
Tehát a játék csak akkor fog működni ha gold tagságom van? Eddig világos. De ezek után is letölthetem azt amit már egy szer leszedtem amíg ingyenes volt csak letöröltem közben?
Mivel jelenleg kicsi a HDD-m azt csináltam hogy letöltöttem mindent ami ingyenes volt majd letöröltem. Így hozzá rendelődött az accountomhoz, és ha lesz nagyobb hdd-m majd gondoltam leszedem újra . De hogy be jött ez az új dolog nem teljesen világos hogy ez a módszer fog e működni.Más:
hdd kérdés. Arról volt már szó hogy a fat HDD bemegy az újabba beépítőkerettel vagy óvatosan akár anélkül is. Ez igaz visszafelé is? A FAT kezel slimbe való 250-est ?
na még egy:
a gold előfizetés gondolom accounthoz van rendelve ( nyilván való) ha veszek egy x1-et azon is tudok ezzel az accal multizni? tehát nem kell kettőt fizetni?
-
Romeo619
senior tag
Szerintem ez a Saints Row The Third elég szép játék így májusra
úgyis esik ez a gedva hétvégén végig is lehet tolni
-
StLui
veterán
válasz
L_YKing #29724 üzenetére
Én úgy tudom ez csak rezeg, nem FF, nincs más mint MS, csak szar vagy drága
Itt olvasgass, van egy több kormányt tárgyaló cikk is
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
L_YKing
addikt
-
Rage47
veterán
valakinek megvan 360-ra a plants vs zombies garden warfare? vélemény?
-
gaborgs
csendes tag
Ha megkérlek tudnátok linkelni egyet-kettőt az olcsóbbik fajtábol?
-
StLui
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #29714 üzenetére
hát nem egy sima headset, hanem olyan amelyikre mindkét irányból rá lehet ereszteni a hangot
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
gaborgs #29713 üzenetére
Egy új headset.
[ Szerkesztve ]
-
gaborgs
csendes tag
Ja értem küszi, és esetleg nemtudod hogy milyen eszköz kéne hogy játék hangokat is letudjak játszani headseten?
-
gaborgs
csendes tag
Hello!
Vettem ma egy Speedlink live adapter-t hogy tudjak használni pc headsetet az xboxhoz de amikor csatlakoztatom a kontrollerhez és bedugom a 2 drótot csak a mikrofon működik de hang még mindig Tv-n keresztül megy.Nemtudjátok mi lehet a baj?
Válaszokat előre köszi -
neko18
senior tag
Akkor magyarul nincs egy normális szim kormány One-hoz?
kdxsv
-
StLui
veterán
válasz
neko18 #29706 üzenetére
Venni kell adaptert hozzá One-hoz, talán még most sem tudnak semmilyen kormányt használni hozzá, enélkül is rohadt drága, szerintem nem éri meg, ráadásul tényleg nagyon problémás, beállítások és hibák miatt is volt szívás annak aki használta
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz
neko18 #29702 üzenetére
360-ra már ne tervezzen hosszabb távra mint 1-2 év, ezen kívül aki vett azért küzdött is velük, voltak gondok beállítással, hibával, gari se egyszerű. Én ahogy nemrég írtam, jelenleg csak jó állapotú használt MS kormányt vennék 360-hoz
-
Bitpalace
senior tag
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vicces képek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Playstation 5 Slim
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest