Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborgs
csendes tag
Ha megkérlek tudnátok linkelni egyet-kettőt az olcsóbbik fajtábol?
-
gaborgs
csendes tag
Ja értem küszi, és esetleg nemtudod hogy milyen eszköz kéne hogy játék hangokat is letudjak játszani headseten?
-
gaborgs
csendes tag
Hello!
Vettem ma egy Speedlink live adapter-t hogy tudjak használni pc headsetet az xboxhoz de amikor csatlakoztatom a kontrollerhez és bedugom a 2 drótot csak a mikrofon működik de hang még mindig Tv-n keresztül megy.Nemtudjátok mi lehet a baj?
Válaszokat előre köszi -
gaborgs
csendes tag
Köszi a válaszokat!
-
gaborgs
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek ez a 120gbos hdd működni fog az Xbox 360e-hez?es ugye szakember nemkell a beszerelesre csak simán be kell illeszteni?
-
gaborgs
csendes tag
Sziasztok!
Nentudnatok ajánlani pár helyet ahol tudnék venni Xbox 360 E-hez 20gb-os merevlemezt vagy ha esetleg van valakinek használt es eladná megvenném?(Titanfallhoz kene:p)
Előre köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest