- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz
pincehely #5057 üzenetére
Irtam feljebb is
régebben is a Xigma ventik voltak a gépembe 12 és 14-es is
a 14-es nagyon szuper közel hangtalan, a 12-es is elég halk bár nem egy Noiseblocker
most beraktam a HDD-khez és ház enyhén süvit sajna, pedig jól néz ki ott is
A radiátoron jó volt itt meg tisztára mintha eszméletlen lenne a szélzajnamármost megkérdeztem ezt Atketol is, hogy ő is tapasztalta-e
majd ő is leirja a véleményét -
válasz
pincehely #4362 üzenetére
Tudom, sajnos költséges dolog, így az idei évben én sem váltottam 2500k-ra és valószínűleg nem is fogok. Ha meghagyd a gyári ház ventiket az jó, persze leszabályozva elég lesz, és ha még spórolnál akkor egy venti elég a D14 közepébe, ahogy nálam, elég hőt fog ott kitolni ahogy nézem, van légmozgás. Ha az összes ventit belövöd majd 500-700rpm körül, szerintem az bőven elég lesz, még tuning estén is, és csöndben fogják tenni a dolgukat.
#4364 jones965: Elnézést, nem követtem sorjában az eseményeket, csak néha-néha olvastam bele a topicba. De folyamatosan figyelni fogom a géped készülését. Remélem lassan az én kis nagyon minimális szösszenetem is elkészül, persze most a memóriáim adták meg magukat (2150Mhz-n egy évet bírtak), tehát még keresni kell olyat ami passzol majd a többihez és jól bírja a kraftot is.
-
válasz
pincehely #4356 üzenetére
A Noctua ventit lecserélném, nem illik a képbe (ugye már a másik 14-es Noctuát kicserélted akkor gondolom úgy nézne ki jól). A HDD tartó részhez egy lemezdarabot hajlíttatnék, ami matt fekete fényezést, vagy fekete carbon fóliát kapna. Illetve ha maradna még pénz, akkor az összes ventit ugyan olyan 14cm-esekre cserélném (ha jól látom 140-esek).
-
jones965
Modder
válasz
pincehely #2131 üzenetére
Nem vagyok marketinges, csak nekem a tervek a fejemben vannak meg, és az építés során jönnek a következők. Tehát elég képlékeny a dolog.
Majd ha odérek, hogy ténylegesen elkezdem a munkát, akkor itt úgyis nyomon követhetitek.
Mint már említettem, minden tervezett dolog a rendelkezésemre áll, kivéve a jó idő.
Ez is vízhűtéses gép lesz.
Crosshair II, 965BE, GTX28., amik már kiszorultak a fejlesztések következtében. -
-
-
-
-
-
törölt tag
válasz
pincehely #1768 üzenetére
A belső nem hasonlít egy CM-hez sem, bár a HAF 912 Plus szabadon variálható vinyó rekeszének átiratát látom benne. Külsőre nem csak a HAF jut eszembe róla, hanem az Antec Dark Fleet házak is. Az Antec Dark Fleet házak elején az 5.25" takarólemezek csavarkulcsra hajaznak, az Enermax Hoplite is kicsit arra.
(#1767) jones965: Előbb-utóbb úgy is kap figyelmeztetést emiatt.
-
-
-
törölt tag
válasz
pincehely #1716 üzenetére
Meg ez a szivatas sem direkt karokozasrol szolt, inkabb amolyan barati, nevelo jelllegu volt.
Mert szerintem nem az a cel, hogy feljenek tolunk, hanem tiszteljenek minket, ha kell, felnezzenek rank.Az, hogy az idosebbeket nem tisztelik, mar meg sem lepodok, ugyanigy a tanaraikkal azemben megengedett hangnmen sem. Sajnos. Itt latszik meg legjobban, hogy sokszor mennyire nem torodnek a gyerekkel a szulei. Egy volt tamarom szerint, nem a gyerekben kell keresni a problema forrasat, hanem a szulokben, lvegre is ok felenek erte. A gyerek az csak aldozat.
Azt a sajat boromon tapasztaltam, hogy tenyleg mennyire elkanaszodott a fiatalsag, a velem egykoru is. Illetve az, hogy az iskolak lexikalis tudasra is fel akarnak kesziteni bennunket, de ma mar ezt is pocsekul teszik (en esetemben is), sok, hasztalan hulyeseget eroltetnek a diakra, magoltatasra kesztetve oket, pedig az erto tanulas fontosabb. Infotanarom mondta nelem egyszer, hogy nem sok ertelme van igy magolni, raadasul zommel hasztalan dolgokat, mert az csak fureszpor az agyban, farasztja magat a hallgato, utana meg ugyis hamar elfelejti.
Ebben szerintem van igazsag.
djcsefa: Oda is szep estet.
-
válasz
pincehely #1349 üzenetére
Dehogy célozok én bárkire is.
De mondjuk nézz be az i7 topikba.A kedvencem az azért vegyél xyz alaplapot, mert azt nem lehet majd használtam megvenni, mert ritkaság és baromira túlárazott.
(gyk.:azért költ el 50eFt-ot pluszba fölöslegesen, mert más nincs ekkora barom)
(#1350) albert8: Ebbe teljesen belecsavarodtam, megyek is tekerek egyet.
a csavaron -
-
válasz
pincehely #1340 üzenetére
Már nem azért, de aki egy 200K-s gépre irigy azt csak sajnálni lehet.
Aki ugyanerre veri magát azt is....Már nem azért, de ha az ember dolgozik és van saját jövedelme nem egy nagy varázslat összerakni egy 200K-s gépet. Ebben semmi irigylésre méltót nem találok.
Aki meg erre veri magát, hogy összeszedett 200K-t egy gépre az a szánalom csúcsa.
200k nem egy kiemelkedő teljesítmény. -
válasz
pincehely #1002 üzenetére
Én is így voltam vele.
Addig nem cseréltem volna le az előzőt amíg kattintani lehet vele, pedig volt már vagy olyan régi, hogy a Diablo II-t azzal játszottam.
"Szerencsére" a párom meglepett egy G9-el tavaly karácsonyra. Azaz nem lepett meg, mert nem bírta ki és elmondta.
Aztán volt nagy kesergés, hogy "így már nem lesz meglepi.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest