- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ramses07
Modder
Köszi
Igen a karbon az alap
Nemrég küldtek nekem egy ilyen e-mailt (barátnőm találta)
i love ramses
-
Gerisz
addikt
Rögtön elázik és szétmegy. Próbáltam ruhával is de tényleg csak halvány lesz, de el nem tűnik. Elég sok kondi is van rajta a fene megeszi, de megcsinálnám akár mennyi idő is, csak sikerülne. Ráérek.
tomyoy: kromofág hmm... az nincs, de nem akarom, hogy elcseppenjen
5@$: lemosom benne ecsettel.
múlt héten láttam egy ezüst x5-öt félig lemosva kromofággal, lehet Ő előbb a kocsin próbálta, nem a kondin.
yútyúbon van videó ott azt írja, hogy acetonmentes körömlakklemosóval csinálta kb 2perc egy kondi.
-
-
-
Grave_444
nagyúr
-
DiceBlade
aktív tag
tudom, tőled akartam, csak akkor még nem volt elég pénzem
most hogy sikerült eladni az alaplapot,. procit és joy-t így már lesz elég, de mivel ígyis úgyis rendelek a conradtól így veszek gombot is
a ventim most egy 240V-os kapcsolóval megy, nem panaszkodik
ez csak a maximumot adja meg elvileg -
Prison85
senior tag
Köszönöm előre is! Valami halványabb narancs (ami közel áll a rézhez) vagy ezüst érdekelne. Egy barátom gépébe tettünk ezüst színű BitFenix hosszabbítókat... ...azok messze vannak az ezüsttől, mint Makó Jeruzsálamtől
Inkább grafitra hajaznak...
Ramses07: lehet, hogy érdekel a dolog, ha Atke netán nem tudja beszerezni a kívánt színeket. Egyenlőre meg sem rendelem a ventilátorokat, mert azt sem tudom még, hogy milyen lesz a végkifejlet. Arra gondoltam, hogy szólok a barátnőmnek tegye már be a kábelharisnyát egy hosszú programra a mosógépbe, hátha fakul valamennyit. Attól tartok, hogy ez esetben megnyúlna az anyag, ezért csak egy rövid mintadarabot vágnék le. 6m egyébként bőven elég lenne, elvégre a réz inkább csak azért lenne, hogy feldobja az unalmas szürke/fekete párost. Ehhez jó alapot nyújt az alaplapom fekete-szürke kombinációja réz beütéssel.
Tovább a témához:
2 nap és meglesz a Macho. A VGA nyákjára szeretnék egy takarólemezt csinálni a Tr mintájára, mert a forrasztások szúrják a szemem és számtalan szép megoldást láttam a ti gépeiteknél. Szeretnék én is valami egyedit. Eddig így állok vele: [link] Holnap lesz időm és kijavítom a dolgokat, mert a Tr-en ahogy nézem a lyukaknál ott van a lemez is, ami 90 fokban fel van hajtva. Tehát az eddigi tervem egy az egyben kuka, de kiindulási alapnak nem rossz. A rögzítést illetően két elképzelés fogalmazódott meg:1. Szokásos módon az eredeti hűtő csavarjait cserélem le hosszabbakra. Természetesen réz csavarokra gondoltam, hogy passzoljon a sziluettbe
2. A ház hátulsó rögzítését használom, ahogy a VGA-nál vagy bármilyen PCI-s eszköznél és a végére csinálok egy 90-es hajtást, csavarhellyel. Attól tartok, hogy ebben az esetben idővel elfárad az alu, mivel csak a takarólemez tövénél tart és marad további majd 30 centi, ami csak lóg.
Sorry a hosszú posztért és az elírásokért. Most értem haza kézimeccsről
Vélemény?
-
albert8
veterán
-
5@$
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest