- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsefa
tag
válasz
jones965 #1875 üzenetére
Köszönöm szépen. Igyekeztem!!
a hsz nélküklii beköszönések oka egyszerü. jeleztem h itt vagyok de mégh akkor nem nagyon tudtam hozzá szolni a dolghoz. most úgyérzem kezdem elkapni a fonalat. tisztában vok a forum szabályaival..tehát nem az volt célom h minél több hozzászólásom legyen. ha vki így gondolta , akkor elnézést kell h kérjek.
h emeltem a topic szinvonalát??!! hááááát...sztm ez 1 adok kapok játék (mint majdnem minden az életben)...mert hát sok ötletet is kaptam innen. Kezdetben mint láttad/láttátok le lettem picit "hurugva". de ezután én őszintén de kulturáltan leírtam h mit is akarok ,hogyan gondolom a dolgokat és a nehézségek megoldótak. azt hiszem. Remélem a továbbiakban topic-kal kölcsönösen hasznos kapcsolatom lesz.
ui:elismerés a géped/eid -ért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Szolid de eros esport/fullhd gamer pc 6mag 24gb ram
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest