- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djcsefa
tag
válasz
sp@rtan #1866 üzenetére
az nem teljesen usb hanem IEEE1394..de amugy tök mindegy..Az én szemem is zavarja, ezért
szerintem annyit csalok h eltávolítom, mert nagy szükség nincs rá + és annyit meg pláne nem ér h veszödjek vele és költsek még annak az eltüntetésére is . Szerintem ti tudjátok a legjobban h mibe is kerül ez az egész. Nem a legujabb, de ez a konfig most uj áron kb 350..és használtan (mave13: értékelés kerül 250be. ..de javítsatok ki ha tévednék....
ui1:a félreértéseket elkerülve ezek becsült árak és nem vagánykodásból említettem hanem h lássátok a pc-zés iránti elszántságom/szeretetem
ui2: megrendeltem a piros ventitui3: segítséget akarok kérni!! nyűgös ez a vga csere ezért inkább valami egyszerübb(mint megjelenésben, mint elkészítésben) takaró lemezt szeretnék csinálni(legalább ezzel is egyedibb lesz. Köszönöm elöre is a segítséget.
örülök h tagja vagyok ennek a közöségnek.és: SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest