- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is csak atom casual mód játszom a játékot bár maga a combat+reakció szerencsére még egész jól megy így 35+ évesen meg azért van ~7 év Vindictus a hátam mögött amibe még ennél is szigorúbb időzítések voltak pár karin tehát nem annyira újdonság. 'casual alatt azt értem, hogy nem próbálok 100% tökéletes rotációkat csinálni meg mindent maxolni mint egyesek YT-n mert nekem az már erőltetett..'
Általában azért a legtöbb dolgot ki tudom szedni mindenhonnan max az utsó 1-2 szint marad ott ami már nem tud érdekelni.
'most 28/30 ToA-van 1 teljes kör után és ennyi elég is nekem erre a resetre'
Legjobban összerakott csapatom nálam is 1 copy Carlotta/Zhezhi/Shorekeeper illetve a Camellya csapat meg most már Cantarella is elég jó. 'Jinhsi is egész jól össze van rakva de vele csak akkor játszom ha tényleg kell mint pl most is ToA-ba vittem a Spectro részre'Meg ja én is próbálom úgy vinni Whimpering-be meg hasonló eventekhez a csapatokat ahogy írja a játék mert azért számít. 'Persze ha nincs meg hozzá az ajánlott karakter az más kérdés néha én is leszarom és megyek azzal ami van
'
Hétvégén mivel végre ráértem lazítani lement pár pohárral az este azt reszeltem még Cantarellan meg Havoc Rover-en. 'Na nem úgy
'
Azt így most nekik is azért jobb statjaik lettek illetve elkezdtem összerakni Aero-t is mert ugyan jelenleg sokra nem jó de azért legyen meg. -
nonsen5e
veterán
Ja hát a karaktereim közel sem maxosak még, szóval abszolút megértem, hogy az endgame teljes kitakarításának a közelében sem tudok érni, inkább az lepett meg konzisztensen az összesben - ahogy írtam - hogy az egyes pályák között nagyon hirtelen változik a nehézség. Valami olyasmit várnék el, hogy az első egyszerű, a második épp megvan 3*, a harmadik csak 2*, a negyedik meg 1* vagy ilyesmi. Ezzel ellentétben most az van, hogy első két pálya 3*, a harmadikban meg jó ha 1* összejön és ezzel ennyi.
Jelenleg egyedül Jinhsi meg Carlotta értékelhető valamennyire, a többi még elég fapados, de ők a két main.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest