Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
válasz
TheProb #73400 üzenetére
Gondolom a tank artifact fegyódon még nincs elég trait, ezért nincs annyi hp-d.
(#73422) TheProb Azért ennyire nem durva a helyzet, 3v3 elég jól balanceolt azért. Warrival most nem a legegyszerűbb az tény, de egy cement/holypala vagy lock/healshaman 3s-el szerintem érdemes lenne próbálkoznod.
Amit sokan éreznek hogy unbalanced a pvp az azért van mert nagyon felgyorsult a pvp a hatalmas burst dmg-ek miatt, és ehhez nincsenek hozzászokva. Egy cc alatt meg lehet ölni bárkit, bármivel. Ezért kell kommunikálni, a def cd-ket ténylegesen akkor tolni amikor az enemy cd-zik rajtad. Ha nincs def cd-d akkor kiteolni, segíteni a healered felhúzni a hp-kat. Plusz mivel most már nem csak sima talentek vannak, hanem honor talentek is vannak, így minden egyes meccsen minden setup ellen kb vannak best talentek amiket meg kell ismerni, tanulni, ami idő, rengeteg idő. Meg kell tanulni a setuppal együtt múködni, kiismerni az előnyöket, hátrányokat stb. Szal ha ez valakinek nehezére esik, neki se álljon 3s-ezni.
-
válasz
TheProb #73400 üzenetére
elvileg jó az, bár én staminás trinketet használtam annak idején (EoA első boss drop félét). 850-en az AHból vagy kovácsolj magadnak haste-mastery vagy haste-versatility gearokat és oblival küldjed meg őket 855-re. A haste-versatility az az "...of Aurora" a mastery-t nem tudom hogy hívják perpill. Treckie buildjét ajánlom, az vállt be nekem is a legjobban, már írtam, a Seraphim egy csoda!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, RTX 3070 + Garancia
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest