Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern #68357 üzenetére
Még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem én is a BDO-t nálam, de egyébként az elmosás (depth of field, mélyélesség, blur) az elvileg feature az újabb játékokban és nem bug, mármint ami az első referencia képen van. Mondjuk ahol lehet én kikapcsolom, ahogy a camera shakinget is, mert az is idegesítő. Elég homályosan látok szemüveg nélkül, nem kell, hogy még a program is homályosítson.
Edit: gondoltam nézek egy XP potit, hogy kicsit gyorsítsam az új dudum (másik név és femaile tauren lett) szintjeit. Ilyen pár százasra gondoltam, erre súlyos ezresekért van bent. Ezt valaki tényleg megveszi?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- OLED TV topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest