Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
Cathfaern #28944 üzenetére
Pont hogy nem így gondoltam a dolgot. A sok peccselés eredménye, hogy a wownak, amellett hogy nem támogat több VGA-t és többmagos processzort, óriási a gépigénye, ahhoz képest, amit tud. Nem azt mondtam, hogy csináljanak új játékot, de az nonszensz, hogy négyszer cseréltem gépet kb mióta wowozom, nem mondható rossznak a jelenlegi konfigom, minden más maxon elfut, a wow meg az elmaradott (mert tegyük hozzá, erősen az) grafikájával néha igen csak beszaggat...
Ha szebbé akarnák tenni, igen, az már wow2 lenne. Nem a kiegészítő dolga ez szerintem. Viszont ha annak idején futott normálisan egy 9800Pron meg egy Athlon XP 2400+on, akkor ne már hogy most, ugyanaz nem fut fényévekkel jobban egy HD4850esen, meg egy C2D E8200-on... Szóval nálam ez itt a gond kéremalássan. Nem az hogy nem adnak "ingyen" egy új játékot, hanem hogy amiért fizetek, azt is úgy fejlesztik, ahogy... (laggparade 2009, WG 15sec kimaradások és hasonlókat nem is említve, és még sorolhatnám...) -
Louro
őstag
válasz
Cathfaern #28944 üzenetére
Nem értek hozzá, ezt előre leszögezném. De ha új kiegben egy egészen új motor lenne, a textúrákat, animációkat megcsinálnák? Végülis az alap megvan, mert minden maradna a régi, csak csili-vili, nem kell agyalni, hogy mi hogyan nézzen ki hisz adottak a dolgok, max egy kis kieget tennének bele, mint a Wotlk-ben. Tudom az is munka, de a java már meglenne. Igaz nem kell 80 lemezt belepakolni, mert nem hinném, hogy 3-4 dvd-n ne férne el új motorral a wow. Az meg, hogy aki nem veszi meg a kieget, az meg játszhat a régi motorral, akik meg megveszik ugyanabban a világban mászkálnak - kieg "pályákat" kivéve - csak szebb képet varázsolna a monitorra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- EAFC 26
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest