- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
De tolerálja, csak ésszel kell csinálni. A hivatalos álláspont.
De ugyan akkor itt az ellenpélda.
Szóval ha már úgy bemakrózod magad, hogy a játék magától játssza magát az már cink. Viszont ha olyasmire használod, amit a játékban is már alapból meg tudsz csinálni akkor ok.
Azt hiszem ők azt nem akarják, hogy a gold farmerek egy ilyen fejlettebb makrós billentyűzettel még könnyebben tudjanak goldot farmolni. Ugyan akkor egy párszor pár ártatlan játékos is bannolódik.
Valamint ha ügyesen keresgélsz a gúglin találhatsz egy két addont amivel egy kicsit jobban ki tudod használni a G15-öt. De itt is ésszel, illetve gondold majd végig, hogy tényleg nem esel e át a ló túloldalára.
Amúgy nekem is G15-öm van, de max csak emotokra használtam a bal macrokat. Eddig. Kicsit megint érdekelni kezdett a dolog. Majd utána nézek én is, hogy hogyan tudnám jobban kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged