Új hozzászólás Aktív témák

• echterion

nagyúr

válasz Lacee1986 #90866 üzenetére

Szerintem csak az a gond a BFA-val, hogy eléred a 120-at, TW instákban feltolod magad 425-ös szintre és kb a végére is értél a játéknak, mert onnantól kőkemény farmmá válik az egész. Ja, még meg tudod csinálni a back-et, hogy lásd N'Zoth-ot, aztán over, a gearelés-hez ezeket kell nyomni, nekem pl. semmi kedvem már a hunteremmel csinálni semmit, mert 451-es szinten van, már csak a mythic maradt volna, ami jó is lenne, ha nem utasítanának mindenhonnan el, ami nem 435 körüli gear-t dob, hanem mondjuk a mostani, többségében 445-450-es itemekre lenne upgrade. A klán meg nem olyan, hogy ezt az irányt tolná.
    De lehet, csak keresnem kellene egy olyan klánt, ami N'Zoth-ot csinál normál meg hc módban (a normált java részt végigcsináltam, talán csak az uccsó kettő nem volt még meg). Mondjuk BS szerón ez nem annyira könnyű.

Úgyhogy én is inkább fejlesztem a karikat, most épp egy rugót, 105-nél még érdekes, mert valami Shadow szervezetben van, aztán annak a sztoriját még nem ismerem, nem is hallottam róla. Utána jön a DH, olyanom még nincs, esetleg csinálok egy Pandát, hogy azt is megismerhessem.
    Vagy átmegyek classic-ra, hátha az a nagyon lassú fejlődés megint megtalál, de ott meg nem tetszik ez a fél kézzel lenyomjuk a raid-eket nehézség.

Eh...lehet, csak öregszem. :B

Új hozzászólás Aktív témák