Új hozzászólás Aktív témák

• Beri

addikt

válasz thomeef #55596 üzenetére

jelen pillanatban egy valamire való healerhez 3-an kellenek hogy kivégezzék
    Irtózatos túlzás. Ha így lenne, soha nem érne véget egy arénameccs.

blood dk-t 5-en is üthetik, azt is bírja
    Ez is. Ha öt ember kéne egy blood DK-ra, a dupla blood lenne a piros ász 2v2-ben (vagy 3 3v3-ban, stb.)

Még sok sok évvel ezelőtt úgy nézett ki a pvp hogy ha ráugrottak a healeredre, neked kellett oda menni és megvédeni
    Ez most is így van.

A probléma (a blizzard szerint) abban van jelenleg, hogy szinte csak és kizárólag hibátlanul kivitelezett negyedórás cc chainnel és mindent elpukkantva lehet megnyerni egy arénameccset. Túl sok a burst mind a két oldalon (tehát ha egy pillanatig hagyod játszani a healert, 100-ra healeli a társát), azt szeretnék elérni, hogy ne csak jajjmindjármeghalok (20% hp) és mindenoké (100% hp) létezzen, hanem a lehető legtöbb időt töltsék a karakterek a két véglet között.

Amúgy nekem LK óta van maxos dk-m és arra vártam hogy a frost ágat végre úgy helyrepofozzák hogy lehessen vele az élmezőnyben rated pvp-zni.
    LK-ban tank volt a frost, tehát szerinted is használhatatlan kellett hogy legyen (korábban a tankok és a healerek túlzott szétkokszolásáról beszéltél), azóta meg jó volt rbg-re, sőt, kötelezően vitt szinte minden team DK-t, mióta feltalálták az aoe gripet.
    Arénában meg nagyon ritka, ha egy (nem full dps, pl. rugó) class kétféle spec-kel is jó tud lenni. BTW szerintem most is magasra lehet menni frosttal 3v3-ban, ha erre van igényed.

Új hozzászólás Aktív témák