Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khelben

nagyúr

válasz dilipok #36622 üzenetére

Én nem mondom, hogy nincs pénzem, csak a társaság nem jött velem, akárhogy agitáltam őket, márpedig egy mmo-ban a társaság az elsődleges. Anélkül csak offline játékként játszottam a catával, az meg elég szegényes.

Én csak 1 tört szervert ismerek, azon az általad felsoroltak közül egyedül a bugok jelentenek problémát, de folyamatosan javítják a hibákat és nincs annyi, hogy a játékélményt tönkretegyék. Nyilván messze van az eredetitől, de egyáltalán nem játszhatatlan. Az aukciósház alapján többen vannak rajta, mint pl a bloodscalpon.

Ami a fő bajom, hogy a cata legnagyobb része arról szól, hogy mindennek jobbak lettek a specei, minden karakternek megnő a hp-ja... és ennyi. Jó, van pár új insta, guild leveling, de semmilyen olyan újítás nincs benne, amire azt mondanám, hogy ez igen, emiatt érdemes játszani vele még azután is, hogy a questek elfogytak. Tol Barad meg egyenesen vicc, wintergrasp más grafikával, nulla lényegi változással.
    Csak egy példa: gates of andaron. Micropaymentes játék, tehát akinek van pénze, az ér el benne eredményt, szóval egy kalap sz..r, mint mmo, de van benne pár olyan dolog, ami érdekes. Ott pl wintergrasp helyett hetente mehetsz a guildeddel(!) kastélyért és ha elfoglalod, 1 hétig a tiéd, kapsz vele spéci vendorokat, itemeket, stb-t. Vagy ott volt a runes of magic, amiben saját házad lehetett mindenféle extrával (növényeket nevelhettél és abból gyárthatttál cuccokat, stb). Ezek mind olyan dolgok, ami feldobná a játékot. Wowban mid van? Az itemjeiden meg az achikon kívül semmi. Végignyomsz egy bg-t, hurrá, nyertél, de a honoron kívül nem kaptál érte semmit. És jó esély van rá, hogy a wow következő kiegje is csak arról fog szólni, hogy még egy kis hp, még 20 spellpower, meg 3 új insta. (legalábbis ahogy a neten lehet olvasni róla).

Na, szóval jó a wow, de ha a következő kieg is csak annyi változást fog hozni, mint a cata, akkor megint csak addig fogok vele játszani, amíg végignézem az új dolgokat és utána megint abbahagyom, mert érdektelen lesz. Kivéve, ha addigra sikerül rábeszélnem a társaságot, hogy jöjjenek a rendes szerverekre :)

Szerk: ja, ami még eszembe jutott és nagyon nem tetszik: a low leveles cuccok csak trash. Amint elérted a 85-öt kidobhatsz mindent, itemeket, alapanyagokat, mindent. Pedig nem lenne nagy munka alakítani rajta olyat, hogy pl az alacsony szintű italokat alchemyben felhasználhasd alapanyagként a magas szintűekhez, az alacsony szintű itemeket ne kelljen lecserélni, hanem fel lehessen fejleszteni, az alacsony szintű ércekből is tudj magasabb szintű itemeket csinálni, stb. Az új területeken alig találsz növényt, mert mindenki azt szedi, a régieken meg ott rohad a sok fű, mert értéktelen és max a szintezéshez kell.

Mas MMO: mit? ez a nagy kerdes.

Igen, ez tényleg nagy kérdés és egyelőre nincs rá válasz nálam se.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés