- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
válasz
parandroid #33664 üzenetére
Mire eljut addig, hogy megcsinálja fullra az Argentes dolgokat már bőven Cataclys lesz, bár igaz ez nem kizáró ok
(#33670) birno: Eladhatja a Moll-E-t, s azt bárki meg is veheti, de csak az használhatja aki elérte a kért engineer szintet.
Valamint Herba az egyik legkönnyebben felhúzható prof. Az az 50-es szint tényleg egy 30 perc kb. Csak nézd meg hol teremnek, azt lóra fel és lovagolj körbe.
Továbbá egyetértek Wolvi kollégával: egy helyen vedd fel az összes küldetést és csináld meg. Én is belefutottam anno a fővárosból más helyekre kiküldő küldetésekbe. Így gyorsabban haladsz és nem utolsó sorban jobban összeáll a terület története (már ha érdekel az ilyesmi).
A prof-okhoz még egy gondolat. HA majd lvl 85-ön kő kemény raider szeretnél lenni akkor ajánlott két olyan prof-ot választani, ami nem gyűjtögetős (pl. JC,Ench, Insc ...). Ugyanis a legtöbb komoly guild ezt előírja, a prof-tól kapható buffok miatt (ugye JC a nagyobb gemek, Ench a plusz enchantok stb.).
Nekem is előírták, hogy most azonnal dobjam a herbet és húzzam fel a JC-t vagy Enchantingot különben irgumburgum (erre én meg magamban: ló pömpölő a seggetekbe, az altomnál most húztam fel 8k-ért a JCt még egyszer nem tervezem). Mivel már benn voltam és azt is hátszéllel el tudtam mismásolni. De ha normálisan jelentkeztem volna, akkor nem vettek volna fel, illetve csak akkor ha k.va jó gearem lett volna, nem csak szimplán jó.
Szóval érdemes ezt szem előtt tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nintendo Switch 2
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Natural Titanium
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AM2 és AM"+ Ritka darabok!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR