- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
Cathfaern #27095 üzenetére
Szerintem örüljünk, hogy gondoltak erre.
Valamint nem lehet egyszerű ennyi féle fajta armort megcsinálni, hogy különbözzön is, jól is nézzen ki. Klotyból eddig kellett 3(class)x8 (set) + a többi "casual" cucc. Eszement mennyiség. És ami valakinek tetszik biztos hogy van akinek nem. Szerintem jó munkát végeztek eddig. Viszont ez a kloty-mail-plate tényleg ugyanúgy néz ki. Én nem tudnám megondani, hogy melyik mi, ha nem tudnám, hogy milyen classon van. Lock pvp vállas fémpántos szegecses ize. És kloty. Mondom wtf.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest