Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz dudikpal #1182 üzenetére
Warm up - Holnap 01:15 - 01:45 @Eurosport
1 és 2. futam/Élő - Holnap 04:00 - 06:00
1 és 2. futam/Ismétlés- Holnap 08:30 - 09:30...és egy jó nagy adag szerencsében bízzunk, hogy a sűrűjéből egyáltalán ki tudjon keveredni Norbi ebben a sikátorban...HAJRÁ
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
proof88
addikt
válasz dudikpal #1777 üzenetére
Kapocs Zsókának vagy műszaki gondja volt vagy 1 táblával később akart fékezni, de elég nagy tempókülönbséggel érkezett oda, gumicsikorgást nem is hallottam ... megtörte Kőváry Anett és Sas Szilvia autóját is. :S
Kőváry Anett ettől függetlenül indulni fog a holnapi futamon a tartalék autóval, igaz az nem szép Zengős narancs-fekete lesz hanem fehér. -
Ventur@
senior tag
-
törölt tag
válasz dudikpal #2627 üzenetére
Akkor azt kell nézni.
Én néztem, tényleg jó..az más kérdés hogy teljesen más az egész. Sokkal kevésbé érdekli az embereket ez az egész, sokkal inkább egy családi program mint nálunk.
Nálunk ez az egész szurkolás szinte személyes ügy. Ott letojják. Kint voltam NZ-n Taupo-ban V8 platós futamon..Aaron Slight volt a bemondó amin én lehidaltam, nagy lelkendezve kérdem a szomszédtól hogy hűha, aztán azt sem tudta ki az.
Mondjuk az a futam egy rakás szr volt. mert azok nem versenyautók, hanem egy nehézkes erőltetett valami.
teli fék és kuplungszaggal.
Szal ha úgy érzed hogy a V8 sokkal inkább túraautóbajnokság, akkor nézd azt, ezt egy időben eljátszottak páran az F1-l is, mert az sz@r bezzeg az IRL..
Mindig lesznek akik fel akarják találni az okosságot, és hirdetni az igét.
Sztem Norbi teljesen jó helyen van ott ahol, jobban örülnék ha Kiss Norbi-ként lenne egy csapattársa,...és hiszem hogy komoly sikerek után átmehetnének a LMS-be..
De ezt Zengő teljesen jól intézi, nem könnyű amit csinál, de csak összehozza. -
Bozso68
őstag
Hát igen, ne felejtsük el, ha Norbi nem lenne a WTCC-ben, akkor Magyarországon feleannyian se tudnák, hogy mi az. Ott van, és ott bizonyít. Nekünk kevés nemzetközileg ennyire elismert autóversenyzőnk van, tehát rá koncentrálhatunk, mint szurkolótábor, neki örülünk. Nézd meg a különbséget egy magyar és egy másik futamhétvége között. Itt Norbi miatt teltház van, máshol meg üresek a lelátók, személytele(ebb) az egész. Tökéletesen igazat adok az előttem szólónak, személyes okokból szeretjük a WTCC-t. Ez adatik meg.
Zengő Zolinak sincsenek olyan forrásai, hogy válogathasson, hol indít csapatot. Már az is csoda, hogy pár év óta nemzetközi porondon tudja működtetni ezt a csapatot. Méghozzá gyári támogatás nélkül. És privát világbajnok nőtt fel a kezei között. Le a kalappal előtti is, legalább annyira. -
callmeakos
veterán
Hát elég fura és valahol értetlen (számomra) ez a hozzáállás.
Miért lenne izgalmasabb mondjuk a V8 Supercars versenyek csak azért mert ott erősebbek az autók?
Meg mért lenne unalmasak a versenyek? Megy rendesen a keménykedés, lökdösődés, ezzel párhuzamosan vannak tiszta előzések és balesetek. Nem mellesleg Norbi példájából kiindulva, nem csak a gyári csapatoknak lehet esélyük a végső győzelemre. És legvégére azt mondanám, ez a legnézőbarátabb széria a világon. Mert nem kényszeríti a pályákat arra hogy brutális jegyárakat szedjenek (lásd Hungaroring => 1500ft), cserébe élményt kapnak.All→M8
-
IreN!CuS
őstag
válasz dudikpal #2644 üzenetére
Először is szerkeszd a hozzászólásaidat.
Másik elviekben tervbe van véve,hogy 2014-től hozzányúlnak a motorokhoz(1.6 T továbbra is ~320->~360 le) és az aero-hoz(nagyobb hátsó szárny,szélesebb kerékjárat...stb stb) is.Ergo gyorsulni fognak ha nem is sokat de fognak.
Bár megnézném,hogy fogja azt a ~360 le-t kezelni az fwd hajtás,de ez már a jövő zenéje illetve jelen állás szerint nem is a BMW gondja
És ha ez így lesz -a tervezet elméletileg a FIA előtt van már,hogy 2015 helyet 2014-ben legyen a változtatás- nem biztos,hogy érdemes megvenni a kék autóját vagy egyáltalán váltani.
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
callmeakos
veterán
válasz dudikpal #2644 üzenetére
Parancsolj. Ott van pl. a Forma 1.
Bármennyire is a szívem csücske az F1, nem vitatom hogy fordult már elő ebben a szezonban nem egyszer, hogy a 60-70 kör nagy része unalmas körözgetésbe ment át, mert a csapatok nagyon nagy százaléka nem meri felvállalni a kockázatot egy előzésre, inkább biztosra mennek. Ezen pedig az sem segít hogy bevezették a DRSt ami az előzéseket hivatott könnyíteni, de erre is kaptunk bizonyítékot hogy nem működik mindenhol. Tehát ha a pálya karakterisztikája (gumigyilkos, közel vannak a falak, sok a jó előzési pont stb) illetve az időjárás nem szól közbe, unalmas körözgetésbe fullad a futam ami egy másfél órás futamnál erősen előjön az elkapcsolási faktor.Nem azt mondom hogy a WTCC tökéletes. Korántsem. Pl.: a Chevyk detronizáló fölénye sok esetben irritáló, illetve a futam közbeni boxkiállások is hiányoznak mert az is tudna kavarodást okozni. De az általad emlegetett két ok, miszerint erősebb autók illetve hosszabb futamok nem garantálják azt hogy élvezetes futamokat látunk. Végszóként mutass egy olyan bajnokságot ahol előfordulhat az hogy a komplett élmezőny kiesik defekt miatt, és az első hely az utolsó kanyarban dől el. (WTCC 2012 - Salzburgring)
All→M8
-
IreN!CuS
őstag
válasz dudikpal #2646 üzenetére
Nem én mondom meg hanem az alapelvek.
Az meg,hogy te mit meddig miért nézel egyedi...Amúgy meg még is mit vársz,milyen fejlesztések legyenek amik vonzzák is a gyártókat,hogy beszálljanak a WTCC-be és neked is megfeleljen?
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
ruti
Közösségépítő
dudikpal: "Sokat fikázzák a WTCC-t" - Köztük én is.
megkérdezném, hogy "fikázni" miért jársz ide a topic-ba? miért gerjeszted a feszültséget?? miért f@szságozod le más véleményét???
biztos, hogy ha Norbi nem lenne, vagy akár nem lenne magyar futam, kevésbé lenne ismert ez a széria...
de engedd már meg, hogy valaki EZT a bajnokságot, ezeket az autókat, ezt a tempót, ezeket a versenyzőket (nem ám csak Norbit!) szeresse, és ne kelljen megindokolnia Neked, hogy miért...örülünk, hogy Te is követed ezt a bajnokságot - ahogy írtad, éppen Norbi miatt -,
mert szerintem minden autósport szerető embernek így kell tennieno offense
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
törölt tag
válasz dudikpal #2653 üzenetére
még jó hogy más dolgom volt
semmi gond.
kicsit felvéve a fonalat azért:
Nem tudom mi fszság, mert újraolvasva is így gondolom, de tényleg. Jó a V8, semmi bajom vele, pláne ha Casey Stoner ott megy valszeg amúgy is követni fogom, sőt pár futamra el is megyek.
De. a V8 egy más világ, mi meg európaiak vagyunk..az ember maga nagyon meglepődik hogy mennyire tud hiányozni.
Ez pedig alapvetően európai sorozat..a versenyzők többsége, a márkák többsége, a pályák többsége..és ezért közelebb áll hozzánk mint a V8.
...mármint a legtöbb embernek.
volt már jobb ez a sorozat, és lesz is jobb, hullámzik a színvonal igen, de az alapok még mindig nagyon jók, elvileg a piacon lévő autók mutathatóak meg benne, a nézettsége és a láthatósága is rendben van, hiába egy nagyobb vasas sorozat , ha a láthatósága semmi, azaz nem fogható max neten.
Magyar versenyzőként nagyon-nagyon nehéz, nincs az a lavírozás hogy oké ma WTCC, holnap LMS, aztán valami GT, vagy valamelyik nemzeti túraautó bajnokság.., rally..stb.
A Zengő Dension egy nagyon elkötelezett csapat, komolyan mondom sztem bármi lehet. Egyenlőre sztem is összetett első hely legyen a cél, aztán azt megvédeni, és utána már nagyon erős alapok lehetnek, addig elfújhat szél mint a Tóth csapatot a MotoGP-ben.[ Szerkesztve ]
-
-
proof88
addikt
válasz dudikpal #3088 üzenetére
a hozzászóláshoz közvetlenül nem tudom hogy lehet, de rájöttem hogy benéztem a dolgot, mert ez nem hivatalos oldal
szóval bocs, benéztem
-
Motion_Blur
félisten
válasz dudikpal #3294 üzenetére
Itt: http://www.fiawtcc.com/radio
3 hsz-t kellett volna csak feljebb olvasnod
Cobb: nagyon rakják neki Dude!!!
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Arkar
aktív tag
-
proof88
addikt
válasz dudikpal #3598 üzenetére
már miért lenne hülyeség amit írtam? Nem véletlenül találták már ki ezt a szabályt. Egyfelől szerintem a pályán mindenki azt csinál amit akar, amíg nem akadályozza/veszélyezteti a másikat: akik elől mentek, teljesen jogosan nem akarták elsőként elkezdeni a mért kört, ezen a pályán nagyon sokat számít a szélárnyék. Akik hátrébb vártak, teljesen jogosan vártak, hogy kihasználhassák a másik szélárnyékát, ez az egész világon elterjedt dolog az autósportban, pláne egy ilyen pályán. Főleg úgy, hogy szemmel látható különbségek vannak a motorerők között. Az viszont tényleg nem túl szép dolog, hogy aki az időmérő végére hagyja a gyors körét (pl mert spórolni akar a gumikkal, vagy mert nyilván akkor van legjobban felgumizva a pálya), és éppen a boly végén van, az gyakorlatilag az egybegyűlt tömeg miatt nem tudja elkezdeni a gyors körét. Na többek között ezen segítene ide is egy ilyen szabály.
Nem tartom teljesen jogosnak ezeket a büntetéseket, amiket kiosztottak, hiányos a szabályzat, ennyi. Kíváncsi vagyok, eddig miért nem volt ilyen szabály, mint F1-ben, pedig mindkettő FIA által van szabályozva ... -
Z0C!
őstag
válasz dudikpal #3615 üzenetére
kevesen ismerik azt a szériát...
az eddigi 2 gyártó helyet most már a Merci és a Nissan is becsatlakozott....
most megy Austinban a verseny..állat
egy kis promó----- www.zoci.gumroad.com -----
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz dudikpal #4030 üzenetére
Én úgy láttam Müller belsőből hogy még nem volt teljesen Norbi előtt de már húzta rá az autót, Norbi meg ott tartotta. Így kellett!
Két gyári Honda elég lassú, még a csatázó BMW-k is szakadnak el.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
válasz dudikpal #4550 üzenetére
én is hasonlóan gondolom, a btcc bármikor patinánsabb és jobb sorozat, mint a wtcc, na de mindegy is. ettől függetlenül igenus szorítok norbiéknak és fogok is. a dtm-et én is említettem, de esélytelen, szerintem arra zoliéknak semmi pénzük nincsen, a mol-nak valszeg 5x ekkora büdzsét kéne alátjuk tenni évente. na az viszont kemény ketrec.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
L4rs
tag
válasz dudikpal #4723 üzenetére
Nemmmmár!
Danica Patrick -
albert8
veterán
válasz dudikpal #4992 üzenetére
Ne is mondd, tegnap még volt nascar nationwide meg formula drift. Ma reggel meg formula 3 wtcc forma 1 és közben még megy a 24 órás is. Jah és a porsche szuperkupát kihagytam.
Szóval ez a két utóbbi hétvége nagyon jó autosport szempontból.
[ Szerkesztve ]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
MKLS
aktív tag
válasz dudikpal #5059 üzenetére
Mert az a belterjes kamion verseny olyan sokat ér... Norbiéknak az volt az egyetlen szerencséjük, hogy a szezon második felében elvitathatatlanul annyival gyorsabbak voltak Hahnnál és Albaceténél, hogy nem tudtak mit kezdeni velük. Pályán kívül sem, pedig próbálkoztak bőszen... De egy vicc az a bajnokság is.
Kiss Norbi mindenesetre egy zseni!
[ Szerkesztve ]
-
A Zéé
addikt
válasz dudikpal #5059 üzenetére
pedig én úgy emlékszem, hogy azt nyilatkozta még a nyáron, hogy ha a kamion eb csúcsára ér, akkor visszajön túraautózni
Kamionos EB egy kalap kaki amúgy, belterjes, igazából piaca se nagyon van, látványosnak látványos, de azért egy vb akkor is nagyobb presztízs...Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NBA és kosárlabda topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest