Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz guftabi96 #6095 üzenetére
Mért akarsz neki rosszat?
Viccet félretéve, a Zengős srácokat hátrahagyva, bevonulni a gyári JAShoz egyenlő lenne a karrierje eltemetésével. Nem vicc, a JAS mint csapat elképesztően gáz, és sokszor azért tudott Norbi a gyáriakon felülkerekedni, mert mint pilóta és csapat, remekül dolgoztak össze. Nem pedig azért mert Monteiro vagy Tarquini fakezű lenne. Az kellene hogy a Zengő csapat megtudna szerezni valahogy egy Citroent, mert ezzel a Civiccel csak hátrafele van. Most lehetne mondani hogy talán a Volvo, de az is lutri, milyen lesz. Mindegy, nagy gratula Norbinak, megint megcsinálta. Legutóbb mikor Yokohama trófeát nyert, váltott Bmw-ről Hondára, remélhetőleg most is lesz egy ilyen, mondjuk egy Citromra.All→M8
-
quby
őstag
válasz guftabi96 #6140 üzenetére
Nyilván lehet igazatok van, de egyáltalán nem biztos hogy Norbi nem bírna el Huff-al. Valóban jó eséllyel előtte lenne Huff az elején, de egyáltalán nem láttuk még Norbit olyan közegben versenyezni mint ami (ha minden igaz) vár rá. Az elején biztos lesz egy kis beszokási gyengeség, ami Huffnál sztem nem lenne, de utána biztos sokat fog változni. Az elmúlt 5-6 évet azzal töltötte, hogy a spórolást, a semmiből építkezést a tökéletesre fejlessze (Bári Gergővel közösen). Hogy, hogy kellene ugy megtalálni azt a jó setupot, hogy egy hulladék 20 körös gumival megyek ki,"merazujjkkúúrvadrága". Uj gumit gyakorlatilag csak a rajtrácson lát, meg a Q2-ben egyszer...Vagy "megsempróbálommegelözni" mert ha összetöröm ki tudja hogy áll össze az autó a következő versenyre...stb.
A gyári szerződés annyival lenne jobb Zengőéktöl, hogy elvileg ezek korlátlan mennyiségben rendelkezésre állnak. Egy elözés, vagy versenytaktika kialakításánál, a 10 ismeretlenből eddig 7 az volt hogy hogy/mire kell vigyázni, csak nehogy baj legyen...stb. Nyilván így sem lehet majd porrá zúzni az első versenyen, mert akkor kuka a 7vége, de mégis egyszerűbb lenne. És ez rengeteget változtat egy versenyzőn, és az önbizalmán.
Ez látszott Huffon is. Neki aztán tökmindegy volt hogy nullázza a Ladát vagy nem, mivel a bajnokságban nem sok esélye volt ezért ha van esély a győzelemre akkor "jobb láb a gázon, bal láb a jobbon".
Szóval szerintem ha 2016-ra nem is lenne jó neki, de a versenyzői egyéniség/személyiség fejlődés, tudás, tapasztalat szerzés szempontjából hosszútávon igen is jó lenne egy olyan csapattárs akitől tanulhat, és motiválja hogy..."ejjbazzeg el vagyok verve". Ráadásul asszem Huffal jóban is van.Nna addigis bódog karit mindenkinek
[ Szerkesztve ]
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Motion_Blur
félisten
válasz guftabi96 #6172 üzenetére
Persze ez lett volna a kommunikáció ha kapásból nem osztanák le a lapokat...
Huff ilyen hátszéllel szerintem verhetetlen lesz. Jóval nagyobb a piaci és reklámértéke mint Norbinak. Ő az új sztár most a csapatnál. Ez szarul jött most Norbinak nagyon. Egyetlen esélye ha kapásból veri őket. Amire azért kicsi az esély, de hajrá
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
.LnB
titán
válasz guftabi96 #6195 üzenetére
"nem vontak be jelentősen az autó fejlesztésébe"
Szerintem nagy beleszólása a fejlesztésekbe ezután sem lesz.
"Látom a Honda elkötelezettségét, továbbra is hajlandó időt, pénzt és energiát fordítani a WTCC-s projektre"
Erre majd térjünk vissza jövő ilyenkor ha esetleg kiszáll majd a Honda
"Reálisan nézve idén a Citroënt még valószínűleg nem tudjuk megverni"
Király így elkezdeni a szezont.
Arról pedig nem tesz említést, hogy mit jelent az, hogy 3. számú versenyző lesz.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
.LnB
titán
válasz guftabi96 #6301 üzenetére
Ezen én meglepődtem. Azt hittem idén még ott lesz. Erről is volt szó nem? Aztán meg inkább vártam volna a WRC-be.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #6391 üzenetére
Saját vélemény!
Az egész ország Kiss Norbiért kiállt, de azért ne feledjük, hogy őt meg is kellene fizetni. Hiába "csak" egy 2x Kamion EB győztes, de azért biztos hogy nem kis pénzt kellene csengetni neki fizetés címszóval. Míg két "újoncnak" jóval kevesebből is kijön a buli .
Én még továbbra is tartom, hogy jelen állás szerint, egy Tóth-Ficza kettős lenne ütőképes csapat. Meg hát ordibálva is jól hangzik a Norbiiii, Feriiii .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
.LnB
titán
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #6455 üzenetére
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy Zengőéknek honnan lesz meg a 2. autó, mivel elvileg egy szabad Honda sincs. 3 van a JAS-nál, egy a Nika-nál, egy Zengőéknél. Egy van a Proteam-nél, de ott ugye megy a pereskedés Borkoviccsal, szóval elméletileg az az autó nem megvehető/kibérelhető. Több Honda meg nincs, hacsak a JAS nem állt neki 4 autót megépíteni (kétlem ).
Ez meg Lanti oldaláról: [link]. Könnyesre röhögtem magam rajta .
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #6467 üzenetére
Tavaly itt néztem jó pár BTCC futamot:
Filmon - ITV4
Nem egy csúcsminőség, de van valami előfizetés rá és akkor HD-ban lehet nézni. Talán egy hóra 4-5 font vagy ilyesmi .
Vagy még itt érdemes majd keresni:
[link]
Itt is ilyen SD szintű közvetítések vannak, de hát néha jobb, mint a semmi .De én inkább a Filmon-t ajánlom. Ott a komplett BTCC hétvégét leadják, minden betétfutammal együtt .
Youtube-on meg volt egy nagyon fasza profil, ahol a futam után másnappal már HD-ban fent voltak a futamok, csak beszüntették a profilt, így ennek a lehetőségnek lőttek. Nem tudom azóta van-e másik lehetőség, még nem néztem utána .
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
válasz guftabi96 #6500 üzenetére
Zengőéknél pont ugyanaz lenne a szitu, mint az OXXO-nál. Főleg hogy idén két autót indítanak Zoliék. Van egy olyan sejtésem, hogy már rég tudják kik lesznek a pilóták, csak megy az időhúzás, a figyelemfelkeltés, mert most már csak ők nem mutatták be a versenyzőket. De van egy nagyon rossz előérzetem, hogy bárki is legyen a két új srác, semmi tapasztalata nem lesz ezekkel a gépekkel, és mivel vélhetőleg fiatalokról beszélünk, ez a nemtesztelés még ellenük is fordulhat.
All→M8
-
somasz
addikt
válasz guftabi96 #6536 üzenetére
Most mindenki okosabb Zengőnél, meg csalódott Kiss Norbi miatt, de majd várjuk ki a végét.
Részemről a fiatalokat a TCR-ben indítottam volna (JAS oda is tudott volna kocsit alájuk tenni), Kiss Norbit meg betettem volna Norbi régi autójába a fejlesztésekkel egyetemben. Valószínűleg a pénzmag nem állt így össze, más variációt nem tudok elképzelni.
Szívemből szurkolok a srácoknak, mindketten tehetségesek, és majd elválik, hogy mennyire fájó egy kimaradt lépcsőfok.
Van valakinek infója, mennyibe kerül egy teljes TCR év a WTCC-hez képest? Nem véletlenül megy oda az összes privát. Szponzorok miatt lehet sajnos probléma, hogy ott nincsen rendes tévés csomag a program mellé.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
sultansmith
senior tag
válasz guftabi96 #6633 üzenetére
Engem meg az m4 től ver ki a víz...
A cél után kapcsolták a stúdiót ahol idióta rajzokkal mutatták hogy ki hol előzött kit és hogyan, fogyatékos kérdésekkel megtűzdelve a műsorvezető által, ahelyett, hogy mutatták volna, hogy hogyan ünnepel huffy, norbi, majd visszakapcsoltak, hogy megnézzük, hogyan áll fel norbi a dobogóra, azzal a képpel, hogy norbi már a dobogón áll és jön be bennani a második helyre felállni.
Isten verje már meg ezeket az amatőr rendezőket, csak tudnám, hogy mi olyan történik a stúdióban, amiről nem szabad lemaradni.
Lassan mondom, hogy tovább tartson...
I-d-i-ó-t-á-k.A FUTAM KIRÁLY VOLT!
Hajrá Micselisz![ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
sultansmith
senior tag
válasz guftabi96 #6813 üzenetére
Ez már a negyedik oldal, ahol az eurosport 2 műsorát nézem, és 11-től a slovakiaring ismétlés van írva...
Ennyi helyen lenne elírva? [link]Az m4 majd este, felvételről. Férfi kézi meccs lesz, szóval felül kell írni, hogy évente egy hétvégén a magyar motorsport éppen hazai pályán bizonyít, mert ugye a fiúk nyomják a kézit, keményen.
Sok sikert a szerkesztőknek!Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
AMD_ok
őstag
-
hobizoli
nagyúr
válasz guftabi96 #6921 üzenetére
rajtprogi csinal turbonyomast allo autonal is felporgetve a motort, de ha 1-sben van turbonyomasod, amitol eros lesz a motor, de nincs tapadas melle, akkor csak allsz egyhelyben porgo kerekkel
a 1 kanyar utani kigyorsitasnal, amikor a Volvo-ban volt a fedelzeti kamera aktiv, lehetett hallani ahogy kiporog a kerek, es pumpalja a gazt a pilota
1-sben meg nagyobb nyomatek jut a kerekre, azaz megkonnyebben elkaparnavan egy tunnerolt turbobenzines kocsim rajtprogrammal meg teligazas valtassal, szoval mar talalkoztam a jelenseggel a valo eletben is nehanyszor
hidd el, egy karajabb autonal 130kmh korul egy 4. teligazra is elkapar a 215-s gumi is esoben, nagyon esznel kell lenni, amikor gazt adszallohelyben 2-3x akkora nyomatekkal a kereken majd nem fog? hiaba a race gumi, az ezt nem tudja megoldani
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Ventur@
senior tag
válasz guftabi96 #7091 üzenetére
"Az tiszta, bőven el fognak férni, én inkább a közvetítésre leszek kíváncsi."
Mármint melyikre? Ugyanis jelen állás szerint csak az M4 fogja élőben adni. Eurosporton fontosabb lesz közel 12 órán át, a rendkívül érdekes rolándgároszt adni, valamint a
doppingtól nem hemzsegődzsíródiitálját .Közvetítések:
Eurosport 2: Felvételről 21.30-tól az időmérő (péntek) és szintén 21:30-tól a futamok (szombat).
M4 Sport: 12:45 ÉLŐben időmérő (péntek), 11.05-13:45-ig ÉLŐben a futamok (szombat).Ennyit az Eurosport Event által rendezett WTCC-ről .
-
AMD_ok
őstag
válasz guftabi96 #7091 üzenetére
Siman megtanulhato, csak sokat kell menni rajta Egyebkent imadom, Netoxin tudna meselni, amikor meg ligaztunk rfactorral, hogy adtuk egymasnak a tizedeket! (igen, nem mp-eket) egymasnak , amikor ez volt a feladat, a hotlapozas (tobb kulonbozo autoval, a palya pedig minden heten a Zold Pokol volt ). Masik kedvenc palyam pedig Macau, amit nagyon sokan utalnak
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
-
biker
nagyúr
válasz guftabi96 #7265 üzenetére
Ok, de mire megy egy támogato?
Kb sehol (tv, országos lap, stb) nrm látod viszont a kocsit a reklámoddalNe higgye senki azt, a szponzor azért ad pénzt, hogy X kocsikázzon
Azért ad pénzt, hogy mondjuk lássa viszont a céglogóját 8-10-20 versenyen 1m vagy 10m ember előtt
Ezt 1000 ember ha látja, szuper megériElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest