Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Mike-
addikt
Annyira szerintem nem volt jó(szerencsésen megtudtam most nézni, motorsport víkendet tartottam most én is kivételesen). Több csatára számítottam, de gondolom az eső érzékenyebbé tett mindenkit. Ha kemény, jó, adok-kapok versenyeket akarok nézni még mindig maradok a DTM-nél.
-
-Mike-
addikt
tetszik a pálya, főleg az uccsó ''sikán'' :]
-
-Mike-
addikt
akinek kell jobb oldali visszapillantó tükör bmw-re, seat-ra, alfa-ra vagy chevrolet-ra az menjem ki most portoba;)
-
-Mike-
addikt
megpróbáltam, nem érdekel téged, ezvan;))
farfusnak egy esélye volt, a lassu balos utáni kigyorson csak ott meg figyelt rydell;) próbálta minél szélesebbről kezdeni de a nyomaték az előtte lévő autóban volt;)
a bmwnek is mintha lenne diesel erőforrása, kérdés mikor vethetik be, mert a teszteken ~1mpel verte a benzinest
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #428 üzenetére
Két 6. hely ami kinéz neki reálisan, mint elérhető maximum. Kicsit még rutintalanság, de legfőképp az autóval összeszokottság az ami még hiányzik. De ez ennél már csak jobb lesz. Most még újonc, legközelebb lelkes újonc és ha löki a sódert brno-ra már őstag lehet és nagy lesz a riszpekt.
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #431 üzenetére
Akkor az előző hozzászólás storno, a top10 mindkét versenyen a reális cél.
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
válasz dangerzone #635 üzenetére
Ingyenes lesz, magyar ember harap ilyenre, kint lesz még az is akinek már nem kéne.
-
-Mike-
addikt
port.hu szerint sem egyértelmű nekem. A hétvégén hogy van a timetable? Vasárnap a megszokott 2 futam lesz egymás után és ma csak az időmérő?
-
-Mike-
addikt
válasz venember83 #1464 üzenetére
Jó nagy madár lenne, ha még azért is büntit kapna...
-
-Mike-
addikt
Elvileg ma lesz a bejelentés, hogy m1 adja a wtcc futamokat, jön vissza Gyula kommentátorkodni?
-
-Mike-
addikt
Az m2 közvetíti a hétvégi WTCC futamokat!
Vasárnap 16.46-tól közvetíti az m2 a WTCC valenciai futamait.
Az első verseny 16.46-tól felvételről lesz látható, majd ezt követően a második futam már élőben követhető.A hétvégén az ismert sztárokon kívül rajthoz áll Michelisz Norbert, és az MTVA Formula-1-es közvetítéseinek szakkommentátora, Wéber Gábor is.
A kommentátor Mezei Dániel lesz.
-
-Mike-
addikt
WTCC Marokkó - Időmérő/Élő Eurosport 2
Holnap 18:15 - 19:15
WTCC Marokkó - Warm up/Élő Eurosport 2
Vasárnap 11:00 - 11:30
WTCC Marokkó - Warm up/Ismétlés Eurosport
Vasárnap 13:30 - 14:00
WTCC Marokkó - 1. futam Eurosport
Vasárnap 14:00 - 15:00
WTCC Marokkó - 2. futam Eurosport
17:00 - 18:00
WTCC Marokkó 1 és 2. futam m2
16:45 - 18:00
Michelisz Norbert - WTCC Hungarorong, 2011
18:00 - 18:25 -
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
Régebben lehet Wéber gyors volt, de amit csinál már kezd arcpirító lenni. Vagy ennyire nem fekszik neki az rwd vagy tényleg ennyire belassult az idők folyamán, még nem látok ennyire a kulisszák mögé, hogy mi lehet a gond.
Viszont az állandó magyarázkodása, ami már régebben is mindig feltűnő volt mikor kikap, az 'aszotul idegesítő, szar a váltó, nem vette a fokozatot, szar volt a gumi, egy fokkal hidegebb volt, mindig van valami, csak akkor nem, mikor nagy ritkán megveri a mezőnyt.
Lehet, hogy szakmailag ott van a toppon, sőt ott is van az nem vitás, csak nem tudja átültetni azt a valóságban.[ Szerkesztve ]
-
-
-Mike-
addikt
válasz Motion_Blur #2353 üzenetére
Gold 5 tribün felépült már?
-
-Mike-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest