Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz N€T0X|N #3345 üzenetére
20 kilóra emlékszem a 3 ajtó cserélésével.
látom ismét voltak nagyokosok a mai futamok alatt is, miszerint Norbinak meg van kötve a keze, nem előzheti meg a gyáriakat. bazmeg! mégis hogy a f*szba előzte volna monteirot, a fél futamon védekeznie kellett müllerrel szemben, egyszer hibázott nagyobbat monteiro de ez a pálya ilyen, ugyanaz a technika van alattuk, nem lehet kockáztatni egy kétes manővert mert akkor müller is elmegy mellette! Miért nem gondolkodnak az emberek? Ennyi rálátásuk nincs bazmeg, az autóversenyzés nem arról szól hogy nyomod a gázt és elmész a másik mellett, istenem. A 2. futam is tökéletesen megmutatta hogy mit kell küzdeni egy rohadt előzésért.
-
proof88
addikt
válasz N€T0X|N #3352 üzenetére
nem neked válaszoltam azt már, hanem csak úgy mindenkinek, reagálva arra amit felolvastak 1. futam után, fészbukról.
Amit te írsz azt én nem hallottam. Mikor nyilatkozták ezt? De biztos nem azt jelenti hogy Norbi csakis hátvéd lehet. Jó lehetőséget látnak benne és ezért, meg persze némi pénzért cserébe ők a félgyári csapat. Várják Norbitól az eredményeket, a lepattanó lehetőségek kihasználását, stb. Nem ő az elsődleges, de nincs ráparancsolva, hogy nem előzheti meg a Hondákat. Azért nem előzte meg Monteiro-t mert lehetetlen volt megelőzni és/vagy túl kockázatos. A Hungaroringen az egyik futamon várok valami jó eredményt, legalább az egyik Hondás előtt végezzen és dobogón, ha lehet.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
válasz N€T0X|N #3805 üzenetére
igen, visszajátszásban látszott, kis fék, pattanás, kocc, ennyi. kár. hogy aztán miért fékezett oda be.. mindegy, verseny baleset.
kíváncsian várom a zengő oldalon a gyors összefoglalót.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ventur@
senior tag
válasz N€T0X|N #3896 üzenetére
Milyen volt az Esport-on? 3 betű: F*S!
Zajlik a verseny, megy az adok-kapok, erre ezek meg arról beszélnek, hogy milyen poros a pálya, de hogy milyen jó a vonalvezetése, meg mennyi íven lehet előzni...és ezt már elmondták szombaton is! Ott izgulok a tv előtt, nézem Norbi támad-védekezik, meg a többiek is mit alkotnak, erre ilyen f*szságokról karattyolnak, mint aki nem látja, hogy sivatagnyi mennyiségű por van a pályán .
1/10 volt az argetín közvetítés az Esport-on. Ami meg még dühítő, hogy a 30 perces közvetítésbe 3x azaz háromszor raknak be reklámot . Milyen érdekes, hogy a roppant mód és hihetetlen izgalmas tenisz, snooker, curling, valamint tour és társai közvetítés alatt alig van reklám.
(#3895) Arkar: 2. futam, féltáv után (?) volt egy "szép" kis ütközés, amibe Norbi is belekeveredett és le is szakadt valamelyik autóról, valami fekete nagy bizbasz. Nem tartom kizártnak, hogy Norbiéről szakadt le valami. Zengős videóban is az első futam után lehetet látni, hogy mit kapott Kocsi-szán a néptől .
Egyébként meg én sem becsülöm le az ős BMW-seket, csak nagyon-nagyon beleszürkültek a mezőnybe most. Erre jön Lopez és Chevy-t alázz a BMW-vel .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
callmeakos
veterán
válasz N€T0X|N #3899 üzenetére
Én viszont ha tudom EuroSporton nézem, látszik hogy ők értenek a WTCChez, még ha vétenek ilyen hibát. Ellenben a Dunás kommentátorokkal. Bedobják az ifjabb Knézyt, vagy a Bobákot, akik szegények azt se tudják mi van, csak közvetítik az eseményeket oszt ennyi, mert muszáj, közben meg süt róluk ehhez kapcsolódó tudatlanság...
All→M8
-
Ventur@
senior tag
válasz N€T0X|N #4289 üzenetére
Rosszul fogalmaztam meg, amit akartam . Lényeg az lett volna, hogy örülök, hogy ilyen jók a kombi Civic-ek, mert jópár helyen olvastam, hogy ez így eléggé rusnya egy autó. Nekem kifejezetten tetszik és kiváncsi leszek, mit mutatnak 2014-ben .
De hogy végre ON is legyen már:
Elindult a Hungaroringi WTCC promó.
Alig várom, hogy május eleje legyen. Már be vagyok sózva !
-
callmeakos
veterán
-
Ventur@
senior tag
válasz N€T0X|N #4299 üzenetére
V8 és BTCC-ért jár a . DTM hangokat - Youtube-os videókon - hallva, valahogy nem tudom...furák. Vagy én néztem kevés DTM-et az elmúlt pár évben, vagy rosszabb lett a hallásom, de valahogy nem volt meggyőző. Élőben viszont biztos büntet.
WTCC-hez annyit - amit mindíg is mondam - hogy az FIA kicsit komolytalannak veszi szerintem a szériát. F1 az első és kb. itt kimerült. Nagyon remélem, hogy idén tényleg komolyabb lesz a dolog, mert az idei V8 és BTCC futamokat nézve - már ami lement - hát....fel van vastagon adva a lecke.
Na mindegy. Kezdődjön a móka, aztán reméljük az izgalmas idényt .
Ja TC2-ben elvileg 6 vagy 8 induló lesz, TC1-ben meg ha jól tudom 14-16.
-
törölt tag
válasz N€T0X|N #4414 üzenetére
formára nekem sem jön be, franc se tudja hogy tengelytáv-nyomtáv, vagy csak kasztniforma, de valahogy nem tűnik agilis autónak.
Szemre mondjuk a Citroen is elég baltaapu, kicsit ormótlan, de valahogy mind a Chey mind a Citroen jobbnak tűnik szemre (elég nagy hülyeségnek tűnik első blikkre szemre osztani a lapokat, de ez van ) -
Integra
titán
válasz N€T0X|N #4423 üzenetére
persze, ez így van. engem jobban aggaszt, hogy az utcán kapható autóban ez a fos futómű van, miközben maga az autó kifejezetten szuper.. butafutóműves ctr, istenem, hova jut a honda...
jas-hoz nem fűzök nagy reményt, sosem voltak élvonalbeli építő cég.megnéztem a második futamot scrollozva, ez a baleset nekem versenybaleset, mindkét oldal véleménye érthető, nekem ez that's racing.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
proof88
addikt
válasz N€T0X|N #4554 üzenetére
nem olvastam el a cikket, csak beleolvastam, de teljesen jogos, és ezt Kiss Norbi is leírta a fészbukon múltkor (azt bírom benne hogy mindig nekiáll fészbukon vitázni ), hogy oké hogy Bennani nem vette el a gázt, de Coronelben is lehetett volna annyi, hogy nem kéne 1 héttel a következő futam előtt összetörni az autót. Mert lehet hogy erős volt, de most ott tk-s autó, és a kihagyott versenyhétvége.
Amúgy Norbi biztos jobban tolja majd a Ringen erőszakosság szempontjából is. -
Integra
titán
válasz N€T0X|N #4553 üzenetére
ha nincs más, marad ez. idén tuti és valszeg jövőre is.
dtm óriási dolog lenne, szerintem zoliék is álmodnak róla, de a realitás ez. tegyük fel, hogy megnyernék a wtcc-t. akkor sem hiszem, hogy a dtm kapuja csak úgy megnyílna. legalábbis nem nyílna másképpen, mintha holnap úgy döntenek, hogy akkor irány dtm. pénz, pénz, pénz. csak ezen múlik szvsz a dtm....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
proof88
addikt
válasz N€T0X|N #4664 üzenetére
Nem zárom ki, hogy Kiss Norbi egyből tudott volna eredményeket hozni anno a 2. Zengős BMW-vel.
Viszont! Wéber a saját játszóterére tért vissza, ha lehet így fogalmazni. Anno mikor beült a BMW-be Norbi mellé, nem is volt nagyképű megjegyzése ... Mindegyiküket kedvelem, azért védem. -
vlevi
nagyúr
válasz N€T0X|N #4959 üzenetére
Pont az ellenkezőjével magyarázták annakidejen a Suzuka East-t, hogy igy a rövidebb palya, több kör, többet latjak a nezok az autokat. Namost, a nordon elhuznak ketszer a celegyenesben, aztan vege, annak tenyleg nem sok ertelme van.
Viszont Zandvoortba elmehetnének valamikor. Coronel biztos örülne neki :-) Dtm is jart mar arrafele. Ha mar Zoldert hanyagoljak. -
albert8
veterán
válasz N€T0X|N #5034 üzenetére
Ja én szoktni, ha elkapom, de szivesen megnézném, ha fentvannak valahol, mert nem találtam még. Ott aztán vannak azért jópáran+ban is meg keményebbek is.
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
.LnB
titán
válasz N€T0X|N #5868 üzenetére
Mi lenne ha menne Bennani vissza szépen. Az ő mostani kocsijába pedig beülne Norbi?!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
rocket
nagyúr
válasz N€T0X|N #6434 üzenetére
Nagyon egyszeru a dolog, megvettek egy olyan pilotat aki az elmult evekben borsot tort a gyari Hondasok orra ala, sok-sok pontot elveve toluk, egy kiskoltsegvetesu privat Hondas csapatban.
Ez marketing ugyileg (amiert szerepelnek a WTCC-ben) hatalmas blama volt a Hondanak.Szerintem nagy hibat kovetett el Norbi, hogy elhitte egyenlo feltetelek lesznek, es azzal, hogy a mernok aki miatta ment oda nem dolgozhat vele, jol mutatja a Honda szandekat, hogy mi is volt a valos cel Norbi szerzodtetesevel.
#6436: Ez alap kellett volna legyen akkor a Norbival valo targyalasoknal, es szerzodesben kellett volna rogziteni.
Most igy kintrol ugytunik, minkettojuket bevittek a malnasba[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
MKLS
aktív tag
válasz N€T0X|N #6446 üzenetére
Huff egy relatíve kevesebb tapasztalattal rendelkező fiatal olasz mérnököt Nicola De Val-t kapja maga mellé. Szóval nem hinném hogy ezzel őrá építene elsősorban a csapat. Nekem sem tetszik a dolog ami Norbival és Gergővel történt, de hogy nem az a célja a Hondának hogy saját versenyzőivel szúrjon ki és ez által magukat gyengítsék abban biztos vagyok.
-
Yayoh
aktív tag
válasz N€T0X|N #6540 üzenetére
Egyszerű a képlet, Kiss Norbi mögött nincsenek gazdag szülők, ő csak szponzorokból teszi össze a költségvetést, a két fiatal mögött meg ott a családi háttér is , kapcsolatok stb.
Amúgy ezt a fizetés dolgot privát csapatoknál felejtsétek már el, a pilóta viszi a pénzt a csapatnak hogy versenyezhessen, ők a szponzortól kapnak fizetést.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz N€T0X|N #6540 üzenetére
Norbi szerint rögtön az elején mehet a pole-ért és a dobogóért... szóval valamit csak reszeltek a gyári Hondán, mert a tavalyi az fényévekre van a citromoktól. Ha az idei Honda tudja a citromok idejét, akkor óriási hátrány lesz, hogy tavalyi géppel mennek. Az alap annyira nem változott, szóval beállításoknál sem lesznek előnyben, annyi, hogy Norbi tavalyi beállításai megvannak a géphez, de nem teszteltek, és újonc pilóták vannak, akik nem vezettek ilyen gépet.
-
Ventur@
senior tag
válasz N€T0X|N #7054 üzenetére
...és tegyük hozzá, hogy pontot sem reméltek idén, erre hazai pályán összejött .
Az meg lényegtelen, hogy milyen dolgoknak kellett ehhez történni. Pontjuk van? Igen! Ott vannak ezzel a bajnoki táblán? Igen. Ennyi.
Ezen a hétvégén sem volt rossz Fecó. Folyamatosan gyorsult és R2-ön pl alig 2 mp-el ment rosszabb időt, mint a legjobb kör a versenyben. Úgy hogy 3. versenyhétvégéje egy számára totál idegen autóval. Lehet, hogy idén nem terem több babér nekik, de akkor is folyamatosan beszélnek, cikkeznek róluk a nemzetközi hírportálok is.
Mondjuk most szegény Danit fogom sajnálni, mert jön Nord és a Honda tuti kap egy +80 kg-ot. Jó lesz neki így versenyezni (reméljük tényleg kap most már motort a 2. Honda is!).
Másik:
Ezzel az idei közvetítésekkel még mindig nem vagyok megbarátkozva, amit az Eurosport-on művelnek. Nem a kommentátorok (szerintem ez a Lantos-Hatvani kettős ott van), hanem a kamerakezelések. Tökömet sem érdekli a boxban Coronel meg Thompson nője/felesége. Okés, nem volt most annyi akció, mint várná az ember, de akkor mutassanak több onboard kamerát, ha már vagy 7-8 autó be van kamerázva. Adjanak be több box beszélgetést. Mindezek be voltak ígérve és alig kapunk valamit belőle a közvetítéseken . A rengeteg reklámmal, meg a most azonnal búcsúznunk kell, mert Bivalyb*sznádon megyei hatodosztályú bundesliga meccs van, vagy a tour de tiszanekeresd kerékpár versenyre kell azonnal kell kapcsolnunk már csak hab a tortán. Na mindegy. Ezen úgy is minden éven puffogok egyet .
(#7055) quby: Szezon kezdetén Lanti írta a hosszabbításon, hogy mindegyik Cruze megkapta a 2016-os csomagot. Sőt az idén jön még valami fejlesztés hozzá. Legalábbis nekem ez rémlik, meg mintha a közvetítésben is lett volna szó róla .
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest