Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Qual:
1: GIOVANARDI 1:58.573
2: GARCIA 1:59.159
3: GENE 1:59.317
4: FARFUS JR. 1:59.377
5: TARQUINI 1:59.594
6: PRIAULX 1:59.630
7: COLCIAGO 1:59.659
8: TERTING 1:59.670
9: MULLER 1:59.685
10: THOMPSON 1:59.685
11: RYDELL 1:59.716
12: DE MICHELI 1:59.721
13: PLATO 2:00.186
14: MULLER 2:00.283
15: ZANARDI 2:00.319
16: BALZAN 2:00.341
17: ROSENBLAD 2:00.479
18: MENU 2:00.550
19: D'ASTE 2:00.689
20: LARINI 2:00.871
21: CORONEL 2:01.036
22: HUFF 2:01.072
23: CIRO 2:01.108
24: TAVANO 2:01.189
25: KLENKE 2:01.259
26: HENNERICI 2:01.526
27: JAGER 2:02.042
28: LARINI 2:02.110
29: DE LORENZI 2:02.336
30: VALLI 2:02.639
31: MASTRETTA 2:02.806
32: PLODERL 2:05.418 -
törölt tag
Hű Colciago eszi a mezőnyt!
nagyon meggyöző a Honda-val
szerk: na vazz..mire kimondom kiesik
[Szerkesztve] -
törölt tag
Colciago megérdemelné a dobogót...igazából a leggyorsabb volt a pályán mindkét futamon, ez jó hír a Honda-nak.
Szal megérdemelné, de kiforgatta Giovanardi-t..
berakta a Honda-t az Alfa mellé, de oda nem fért be.
[Szerkesztve] -
törölt tag
hajrá!
-
törölt tag
Grat a világbajnoknak!
-
-
törölt tag
Tom én
Azért egy nagy piros pont az Eurosport-nak, hogy végre tövig rághatták a körmüket a gyeplabda rajongói, a Porsche futam helyett...
jó értem én hogy van akinek spec. a gyeplabda a minden, de hogy még az Eusport2-re sem fért fel..
Markgx10 : Ez a Monroe csillapítók és a Brno-i jegy hogyan is van?
Nekem lehet hogy pont jó lenne..
szerk: aha
[Szerkesztve] -
törölt tag
Na ki mit szól a végéhez?
-
törölt tag
Eddig nagyon szép
első löketre 5. -
törölt tag
Na majd a Nordschleife-n szedd össze így az autódat
(de összeszedd vazz nem ám felmászol valamire!),
Nekem annyira tetszett hogy már nem is érdekelt az idő....végig néztem hogy mitől gyors a Norbi, mert azért a Zengőék csak most bólintottak be ide, szal valahol látni kell.
...és nem láttam, annyi néha megvolt hogy van ahol másként használja a rázókövet, meg lesodor szépen az autó, és mocorog is,...de szal rendesen megnyugodtam hogy jól van na kapaszkodik ahogy kell abba a kormányba
Coronel-nek kicsit örültem...nem kárba csak egy kicsit.
Nagyon parás lesz a verseny eleje.Szvsz Thompson kellene mellé, azért is hogy James a mezőnyben legyen, meg azért is mert tőle sokat lehetne ellesni.
Persze az ideális a másik Norbi lenne, de az nem lesz. -
törölt tag
Kezd alakulni az általam elképzelt legjobb trio!! (bár Juan-t is odaképzeltem régebben )
Két éve már, hogy figyeltem Wéber Gabit és Michelisz Norbit, ahogy a Zengő Motorsport színeiben kimentek külföldre, és felvették a versenyt nemzetközi szinten. Sőt, nem csak felvették, nyertek is! Jaramában ezúttal én is megélhettem a sikert.Kis Norbi is a Zengő-nél, nagyon jó hír!!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
atyaég, nem sok híja volt hogy nem gázolt le pár harcost..
-
törölt tag
Nem igen lehet csodálkozni rajta sajna, Turkington jó versenyző, kutya kemény, Norbi igazából jól helyezkedett, lett is volna esélye, de vagy ő vagy az autó fordult túl szűkre. Turkington meg amúgy is kivezette volna szvsz.
Nem tudom mi lett volna a jó megoldás, talán ha feladja ezt a támadást és a következő balosra koncentrál, de ehhez is közel azt kellett csinálni amit most csinált, minél közelebb lenni.
Ez egy qva nagy balszerencse
Szvsz Turkington, Norbi, és Muller is jól csináltak mindent...talán pont ez volt a baj.
Turkington a BTCC feeling-t hozza, Muller kutya dörzsölt, Norbi meg kicsit félszeg, de azért most éppenséggel szvsz mindent jól csinált. -
törölt tag
Ilyen teljesítménnyel, és ha ennyit vannak képen akkor sztem jó esélyük van rá.
Ez az első év, és ahogy nekiugrottak az érezhető volt hogy nem fogják olyan forrón enni ezt a kását, de 3 ilyen versenyzővel a tarsolyban (Kiss Norbi csak később sajna), a csapat bárkivel felveszi a versenyt ha a technika is ott van. -
törölt tag
szép bemelegítés volt
csak így a futamon is,..és figyelni a gumikra. -
törölt tag
bravo Norbi, szép verseny volt!
-
törölt tag
Nagyon töri még a kanyarokat vele Norbi, nincs meg még az alapbeáll
De ott van benne a sansz szvsz, majd meglátjuk mekkorát lépnek a Seat-k a motorral....de ha így maradna minden akkor Norbi fog tudni előrébb lépni sztem, nagyon csúnyán megy még ahhoz képest amit tud.
Szép első futam volt, hajrá a másodikon... -
törölt tag
hát ez szopacs, a rajtrács is, de hogy szervó nélkül csapat...ssszz.
Na mindegy amúgy is tesztfutamnak indult. -
törölt tag
válasz Motion_Blur #1163 üzenetére
Sztem elrontotta kicsit a rajtot, mert nagyon sebezhető volt a külső íven mindkét kanyarban, de nem is tudott volna belülre húzódni...a rajtnál lett volna esélye, de ott be tudtak menni mellé.
Tarquini viszont ...sansza nincs semmire,de azért frankón beleszól a VB alkulásába.
Szép kivédekezés lett volna, ha a futam elején nem teszi ki Huff-t, így viszont nálam csak egy 'önző disznó' -
törölt tag
válasz Ventur@ #1168 üzenetére
Én azt nem bírom, hogy ha vele szemben keménykednek, akkor rögtön sír, amikor meg ő löki ki a másikat akkor meg az benne van a túraautóban..
Ez már amúgy sem az, régen ezt nem hagyták volna, simán kiforgatnák....félreértés elkerülése végett: nem lelöknék a gumifalba, csak egyszerűen kis billentés rosszkor.
A BTCC még mutat valamit a 'régi' túrakocsi versenyekből, de ez a mostani WTCC már messze van tőle. Tarquini egyszer még sírt is mint Czollner amikor kiforgatták...ahogy Gyula is a Suzuki kupában amikor egyszer a véletlenek összejátszásaként odakeveredett a 4. helyre, aztán Tarquini-t játszott, ...aztán persze kibillentették, aztán ő is sírt mert hogy tönkretették a versenyét -
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #1171 üzenetére
Jó látni Kiss Norbi-t
A leggyorsabb versenyző akit ismerek, és meggyőződésem hogy bármilyen túrakocsi mezőnyben megállná a helyét, mind szimulátorban mind a pályán absz. a legmagasabb szint.
akár a VIP Porsche, akár az Astra kupa, vagy a Clio, vagy a Seat..mindenhol odatette magát nagyon.
Wéber a másik, ketten nagyon nagyokat mentek a Seat-ban..
Czollner annak ellenére hogy pénzben nem volt hiány, szvsz egyszerűen futottak még kategória, legalábbis ami futamot néztem.
De azt azért becsülöm hogy legalább megmérette magát.
Annak idején elindult az RTL klubbos csapat, Szujó is...ezt én pozitívumként értékelem, de ennyi. -
törölt tag
válasz Motion_Blur #1198 üzenetére
Bármibe ül az gyors lesz...talán a formula autók azok amik nem annyira mennek.
De jól ment a kamionnal, aztán amikor beugrott a Suzuki kupába ott is...Nagy felelőtlenség nem használni a tehetségét. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz [CS]Blade2 #1432 üzenetére
Norbi-nak még sokat kell tanulnia....annyira látszik, hogy mennyit számít a tapasztalat.
Talán ha maradnak a Seat-nál akkor most jobb lenne, de akkor a Bmw látszott jobb döntésnek...a lényeg hogy nem szabad feladni, ebben a mezőnyben Norbi nagyon fiatal még.
Nagy volt a lelkesedés, és ez így helyes....de ezt a mezőnyt nem lehet csak úgy megenni, még a privátok bajnokságát sem kis dolog összetenni, nem hogy az összetett első helyet.
Tanulni-tanulni, nem feladni....remélem sikerül.
Az nagyon jó dolog hogy már két autóval mennek, Wéber Gabi is megtalálja majd a helyét a mezőnyben, és minden egyre jobban megy majd.
Müller és Coronel is megeszi még Norbit reggelire...és ezt piszkosul nem kell szégyellni, ha kicsit sem becsülnék akkor régen megpöccintette volna valamelyik, ahogy tavaly és tavaly előtt is volt rá példa, a mezőnyben maradni is szép teljesítmény. -
törölt tag
válasz capulet75 #1437 üzenetére
Ellenvélemény, a mezőnyben jó rókák vannak...és olyanok nem fértek be mint mondjuk Thompson.
A mezőny nagy részétől nem kell félnie Norbi-nak, de Coronel azért ott van mérőpontnak.
Szimeztem Norbi-val, Wéber Gabi-val, és Kiss Norbi-val is...a legjobb véleményem van mindegyikükről....Kiss Norbi-t én a az egyik legjobb versenyzőalkatnak tartom..és tehetségben bárhova betenném, nem félteném.
Michelisz Norbi jó, és ha tanul akkor az egyik legjobb lehet sztem,...tanulni pedig nem szégyen.
Nem az a kunszt ha valaki a legjobb autóval nyer..bár ez is szép, még csak az sem ha valaki az egyik legjobb autóval nyer.
...az a legendaszagú, amikor valaki nem annyira nyerő technikával tudja ott tartani magát a legjobbak közt...nem is a nyerés a lényeg. -
törölt tag
-
törölt tag
gyors ő még most is...sőt sztem gyorsabb mint Norbi, egyszerűen teljesen más stílust állítanak, és ez a Zengőéknek sem túl jó...gyakorlatilag nulla beállítási háttere van, és a beáll nagyon fontos Coronel vs. Norbi pl. jó példa erre...ugye Coronel sokat tesztel.
..és persze a Bömös sem éltechnika, a Chevy és Seat, de lassan a Ford is jobb technika.
De én alapvetően Kiss Norbira tenném a voksom...szvsz ő a leggyorsabb.
De Michelisz Norbi elég okosan nyomja.
Gabi hátránya sztem egész idényben érezhető lesz, de sztem akkor is gyorsabb[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IreN!CuS #1924 üzenetére
Ez ilyen, nálunk kicsit alacsony a szurkolói izé..., és nagyon győztespártiak vagyunk, mert akkor nem kell aggódni, és persze sok a kivetített személyes kompenzáció is...sok versenyen voltam, és a 90%-n kerültem a magyarokat, sok rossz élményem van sajnos.
szóval ez ilyen, semmi jóval nem tudlak biztatni, más helyet kell keresni, kevesebbet kapsz látványban, de a személyes jelenlét a fontos. Te kint voltál és ez fontos. neked, Norbinak, Gabinak, Zengőéknek,... egy szurkolói klub jobban jár, de amit egy néző jelent a versenyen az körvonalazhatatlan, de nagyon-nagyon fontos.
Amikor nincs néző az rettenetesen elkeserítő.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz wildrain #1958 üzenetére
Semmi gond, az is vagyok
..ha azt mondom hogy nekem nem kell a 'hangulat' akkor az hülyén hangzik, de igaz.
..hasonló mint Brno-ban a Magyar zászló szekció.
Nem tudom mennyire jött le mikor dumálgattunk, de nem csípem a 'nyűzsit' , és félek a tömeg hangulatváltozásait felvállalni, én a saját fejem után megyek, ez néha összecseng többekével, és néha nem.
a 'mi' sikánunk nem a kedvenc kialakítású sikánom, nem dobósan rövid, de nem is nyújtott ahol be lehet férni.
De azért sikán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest