Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz axel797 #5048 üzenetére
Kis VK-m sokáig volt, én nagyon szerettem, azzal a tankkal lőtetm ki nyolvcat Erlenbergen, Enszken IS-3-ast 50%-ról egyedül, úgyhogy megkedveltük egymást elég rendesen.Még töltésgyorsító is volt anno az enyémen, nagyon jó kis tank volt. Én mindenképp a a 8.8cm KwK 36/L56-os ágyút ajánlom hozzá, azzal elég jól lehet boldogulni. Jobb úgysincs hozzá.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
aginor
veterán
Akkor röviden össze foglalom a játék hibáit:
- a sebzés rendszer vicces (eltűnő lövedékek, irreális körülmények közötti sebzés vagy éppen nem sebzés, tereptárgyakon áthatoló lövések, íves lövések, critical hitek, szemből lőnek de a motor gyullad ki, egylövéses lehetetlen halálok, stb.)
- a láthatóság szánalmas (imádom mikor fedezékben vagyok és elkezdenek lőni a semmiből, ahogy azt is amikor egy észlelés után percekig csak menekülök mert lő a tüzérség holott már bizonyosan nem lát senki)
- a matchmaking "rendszer" siralmas
- tüzérség
- tele van olyan járművekkel, amik sosem készültek el a háborúban, és időnként akár több évvel utána zárták a projektet, ilyen formán persze, hogy gyengének tűnnek a német tankok..Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #5044 üzenetére
A 10 méter simán belefér a 30-50 méteres robbanási sugár miatt nade, motor találat helyett sáfőr, commander kill az azért durva.
Valóban elég sok a hiba de...
critical hitek nem tudom mire gondolsz de a játékban ez a sebzés nélküli modul találatot jelöli, ágyú, torony, személyzet, stb.
szemből lőnek de a motor gyullad ki kb ezerszer meg lett beszélve, hogy a német tankokon a váltó elöl van és a játék egy egységként kezeli a motorral ezért simán lehetséges szemből motor találat és kigyulladás. Ezért alap a német tankokon a poroltó és a tűzoltó skill a legénységnél. Hozzáteszem a pöccs óta nekem elenyésző számú kigyulladásom volt pedig a német vonalat viszem elsősorban.
egylövéses lehetetlen halálok azt ne felejtsd el egy bizonyos szintig mindig van olyan tank az ellenfél csapatában akinek te one shot vagy, majd a későbbiekben előfordulhatnak főként orosz vonalon az ammorack robbanások
a láthatóság szánalmas ebben maximálisan egyet értünk
a matchmaking "rendszer" siralmas ezzel nem tudom mi a baj egy-két kivételtől eltekintve mostanában egész elfogadható, majd ha megint tömegesen meglesznek a T-54-ek na majd akkor nézd meg.
tüzérség ezzel együtt kell élni szerencsére elég sok pályán lehet bújni előlük ahol meg nem ott nem állunk meg percekre és mindjárt nehezebb dolga van az artynak.
Ja és nem árt tisztában lenni a töltési időkkel mert sok kellemetlenségtől megkíméli magát az ember.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
marked one94
őstag
Egyre furább helyeken tud kigyulladni ez a KV:
[link]Na ma megvettem a SU-152 nem rossz tank csak piszkosul lassú, de a alap agyú nagyon vad 48% sebeztem egy ISen szemből
You'll Never Walk Alone
-
aginor
veterán
Valóban van még más is, de azok nem rontják el alapvetően a játékélményt.
Elmesélek egy esetet a sokból (bár nem egy lövéses, de azért elég érdekes). Két Stug3 áll egymással szemben, mindkettőn az L/48 ágyú, egyik 39%-on másik sértetlen (én voltam a sértetlen). Meglövöm lepattan, meglő -70%HP, újra meglövöm megint lepattan, ő is lő, meghaltam.. Roppant valószerű és indokolt valóban.
Nem az a baj, hogy nem kellenek kísérleti típusok (német oldalon is van jópár), de azok legyenek már világháborúsak, ne az ötvenes-hatvanas évekből emeljük már be, csak mert korábban nem volt olyan ami felvette volna a versenyt a német modellekkel (pl.:T-54, T32)..
Múltkor megnéztem a tervezett francia vonalat, hadd ne mondjam, hogy tele van háború utáni modellekkel, kb, a 3/4-ede.virkir: Sok esetben olyanra gondolok az egylövésesnél, ahol elvileg nem lenne szabad, nem egy két-három osztállyal magasabb tankra gondolok, hanem kb egy osztályra. Kritikal hit sebzés nélkül nálam csak a lánctalp esetében fordult eddig elő, minden más esetben sebzés is van mellé (pont ma: szemből meglőttek, erre felrobbant a lőszertároló, no comment.. ) Most megszereztem a 3601 protot, erre folyamatosan Ferdinándok (mondjuk azt sem értem, hogy akkor már miért nem Elefánt) T-32-ők, Lőwe-k és hasonlók jönnek szembe, gondolom mondanom sem kell, hogy ezekkel nem tudok mit kezdeni, még oldalról sem. Ma nem egy olyan mecs volt, ahol a csapatban 7db(!) ilyen szuper nehéz jószág volt, velem a tápláléklánc alján. A játék igen komoly hibája, hogy hiába szerzel jobb szekeret, kapásból kettővel magasabb osztályba tesz be vele, mint az egyel alacsonyabbal, tehát amíg el nem jutsz a legvégső tankokig, addig folyamatosan szinte leküzdhetetlen hátrányból indulsz.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Nézd a jó oldalát legalább téged eltalált xD
de viccet félretéve elviekben az ágyú csövön kívül ha melléd lő modul sérülést nem okozhat de bármelyik crew tagot kicsinálhatja éppen ezért random dolog a repeszromboló HE lövedék hatása.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
-
virkir
veterán
Érdekes olyannal nem emlékszem volna a T-54-et kivéve, hogy azonos tank one shot-olt volna az, hogy azonos tier-ben vannak ilyenek az meg természetes pl. a KV 152 ágyúja a maga 910-es sebzésével bármit kiszed egy lövésből T5-6 ban
Most megszereztem a 3601 protot, erre folyamatosan Ferdinándok T-32-ők, Lőwe-k és hasonlók jönnek szembe
Sajnos van ilyen néha napokig is bír szívatni a játék de ha eljutsz a Tigrisig a hosszú 88-as löveggel onnan azért már majd minden körben tudsz valami tenni.
A kis VK-ra meg fejleszd ki a 75 mm KwK 41 L/58 konisch-t azzal ahova berak majd mindent tudsz sebezni, igaz aránylag keveset de azt magas ROF-al aztán meg a 88-al már igazán jó az a tank."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
virkir
veterán
válasz BoogeyM@n. #5059 üzenetére
Az még hagyján lenne ha pályánként változna de pályákon belül is változnak a láthatósági értékek.
Amit a múltkor teszteltünk ott vettem észre ezt."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #5059 üzenetére
Boogey, ha te is full HD-n jáccol, akkó neked mé olyan nagy a minimap? Nálam meg tök pici.
Vagy csak a kéépek ekkora méretűek? Vagy hogy van ez?[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Szerintem a legjobb lenne ha nem tüntetnék el a tankokat így hanem mindenki el láthatna ameddig csak tud.
De viszont a minimapon jelölést és a piros kijelzést azt hagynák így ahogy van.Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz GrooveHero #5063 üzenetére
minimap pac-kot feltettem így 100%os nagyításon van a mapom xD
de pack tartalmaz 0% 10% 25% 50% 75%ot is meg az ikonok nagyítását is
sg-n ximix kolléga osztotta meg ezt kis fortélyt[ Szerkesztve ]
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #5065 üzenetére
áh, ez kellett nekem, most vettem észre, így tárgytalan az üzi
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #5065 üzenetére
majd elfelejtettem...köszönöm szépen
-
GrooveHero
addikt
kicsit furi, de patent:
[link]Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
KaLeun
senior tag
A JT milyen az object-hez viszonyítva?
Cila
-
-
sokoo
csendes tag
(imádom mikor fedezékben vagyok és elkezdenek lőni a semmiből, ahogy azt is amikor egy észlelés után percekig csak menekülök mert lő a tüzérség holott már bizonyosan nem lát senki)
1. Ne menekülj.. Amíg mozogsz, látni fognak. Ha megállsz 3-5 sec múlva "láthatatlan" leszel. Light tankkal, TD-vel, és arty-val futhatsz, azoknál nem számít.
2. A látótávolságot befolyásolja a magasság is, minél magasabbról nézel annál messzebb látsz.
3. Valszeg sikeresebb leszel, ha fikamika helyett pl utánanézel, hogy mit hogy számol a game, és ahhoz igazítod a játékstílusodat. Vagy írj jobbat, és játssz azzal.
Legjobbakat
- war. war never changes. -
-
GrooveHero
addikt
Az alatt a 3-5 sec alatt halott vagy, ha kicsit komolyabb csapat van, és esetleg farkasszemet nézel object-tel, IS-4-gyel és társaival, azt ugye tudod?
[ Szerkesztve ]
-
aginor
veterán
1. Jó tanács, akkor 3mp-n belül vagy négy gránátot kapok..
2. Ezt nem tudtam de logikus, mondjuk akkor sem menti meg a láthatósági rendszert.
3. Nagyon bölcs voltál öreg, csak ámulok és bámulok én mezei halandó.
[ Szerkesztve ]
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
bozont
veterán
Nagyjából egyetértek ezekkel, de számomra a legidegesítőbb, hogy rendszeresen akár 3 osztállyal magasabb tank is kerül a csapatokba és nem egy-két darab. Mondjuk a T-26 az egy jó kis tank (BT-2 szintúgy) és addig nem volt semmi baj az erőviszonyokkal, viszont a T-46 már kínszenvedés volt, állandóan medium és heavy tankok közé kerültem vele. Nem volt ritka a "one shot kill". Mikor tegnap végre meglett a T-28 medium tank örültem hogy lesz valami esélyem, de korai volt, sokszor futok össze class 7-es ellenfelekkel, szóval a one shot itt is megvan.
Nem tudom a KV meglesz-e vagy előbb hagyom abba, de előfizetni most még nem akarok.A másik meg a tüzérség, 1-2 is sok de legyen, még belefér. Viszont amikor 3 vagy akár 4 is van egy csapatban, főleg ha az ellenfél csapatában (és tudják is használni) az számomra teljesen ha tudja vágni a játékmenetet.
-
aginor
veterán
Jobb, ha felkészülsz, sosem lesz jobb. Hiába szerzel jobb tragacsot, kapásból az ellenfelek szintjén is emel vagy kettőt. Korábban linkeltem be egy képet, érdemes megnézni és nem várni a csodát, mert sajnos sosem fog eljönni. A kezdő ligában én is nagyon jól éreztem magam, mivel nem rakott össze jóval erősebb ellenfelekkel. A pz35, t-26, bt2 mind jól használható, nekem nem egy 6-7 kilövéses meccsem is volt, azóta ha egy megvan egy csatában akkor már örülhetek. A t-28 nem annyira retek, mint amilyennek kinéz, fejleszt ki hozzá a legjobb ágyút és akkor már legalább támogató tudsz lenni a csapatodban, csak vigyázz téged ne lőjön senki, mert akkor hamar vége partinak számodra. A kv-ra ne várj, az eddigi legszarabb tankom, lassú, nincs tűzereje, a játék nehéznek számolja, így annak is tesz be, drága rá minden fejlesztés és baromi lassan jön vele az xp. Állítólag a 107-es ágyúval jobb lesz, de amíg addig eljutsz elunod az életed én miatta hagytam abba az orosz vonalat.
-
GrooveHero
addikt
Nos, itt megint megmutatkozik az az állítás, hogy alapból minden tank szar. A KV-val is, és jelenleg ott tartok, hogy muszály ezzel is mennem a KV-3 mellett, mert még 5000 csillag és meglesz az IS, de pénzem még kéne vagy 200k, mert kapásból kell rá a 100-as ágyú, amit kifejlesztettem a KV-3-ason. És bizony most ott tartok, hogy KV-val kilövök 5-öt, köztük tier6-os kis VK-kat, és jön az 1000 csillag+25k credit, ami jól jön.
Szóval igen, a KV lassú, meg nehézként veszi a játék, de a 107-es ágyúval igenis van tűzereje, hogy ha az valamit eltalál, akkor az el is van találva. Arról, meg hogy szegényemnek kevés a hp-ja...hm...nem igazán tehet. Persze én is örülnék neki, hogyha kicsit több lenne neki, megy kicsit gyorsabban fordulna a buditorony, dehát ez van. És azért ha a 107-es ágyú megvan, onnantól könnyebben jön az xp, nekem átlag 500 simán megvolt, néha több, néha kevesebb, pénzt meg jól lehet vele keresni, mert nem drága a javítási költég, és a 107 AP is csak 270-be kerül.
Én simán bevállalnám újra, minden gondjával bajával együtt, csak azért, hogy nemsokára IS szériám legyen, és én is szopassam a kis mocskokat Mert megérdemlikbozont:
A HE töltényt akkor használd, ha olyan ellenfél jön szembe, akit sima péncéltörővel nem tudsz megsebezni. Amúgy ha azzal eltalálod, szinte mindíg megvan a critical hit, mert ez a fajta lőszer robban, és sokkal nagyobb eséllyel okoz kritikus modulsebzést, pöl9 motor, lőszer, kukucskáló, üzemanyagtartály, stb...[ Szerkesztve ]
-
-
sutyi^
senior tag
Na meg úgy általánosságban elmondható, hogy lowpen = HE use.
Vagy ha nem tudod átlőni normális ágyúval, akkor is marad a HE.
De pl. rövid 122-es sem rossz, lévén ha a HE nem megy át, még akkor is felét sebzi tehát 225HP-t, 6-os roffal nem olyan rossz az. KV-n pl. egyenesen jó Tier5-ben.
-Pedig nem is én utállak téged, te utálod saját magad! - ...és mégis egész nap együtt kell lennem saját magammal.
-
KaLeun
senior tag
Hát a láthatósági rendszert úgy sz@r, ahogy van. Valaki írta a hivatalos fórumon (van már magyar részleg is), hogy néhány szempontból jobb... Hát nekem csak abból az egyből jó, hogy az ellenséges arty sokszor már a játék kezdetén látható (scoutjaink még az bázison vannak...) így ha én is artyval vagyok és még a felülnézet is működik................
A többiről meg ne is beszéljünk: el- és feltünedező tankok, nyílt terepen mozgó tankok (még a lövő arty is) nem láthatóak közvetlen közelről sem, stbstbstststtsbbstbsttsbsttsststtstst....
Számomra a non+ultra: tegnap, bt7, himmelsdorf déli oldal, fenn a hegyen, balról épp kikerültem a várat és félúton vagyok a lejtő felé amikor is egyszer csak összeüközök valamivel.... pár másodperc után kiderült, hogy egy ellenséges A-20 volt az a valami...
Ennél már az is jobb lenne, ha nem is lenne semmilyen láthatósági rendszer. Esetleg valami "fog of war"-hoz hasonló egyszerű rendszer: a tank a látótávolságában mindent látna és ezt tovább adna rádión.
Már le is szedtem mindenről az álcahálót (úgy sem ér most semmit), így legalább felszabadul egy hely és vehetek rá valami hasznosabbat.
Cila
-
frame>24
addikt
Teljesen igazad van; nem tudom, miből állna nekik egy ilyen fog of war mintájú rendszert kipróbálni egy tesztszerón. Pofon egyszerű, kb. az összes stratégiában ez van.
Annyival bonyolíthatnák, hogy mondjuk a TD, arty kisebb sugarú körből látszik, azt kész! Mondjuk úgy nem lenne semmi értelme a bokroknak, de komoly összeget tennék rá, hogy SOKKAL jobban működő rendszer lenne!az A-20-a ütközés durva, de kár, hogy nincs valami replay funkció, amit jól be lehetne linkelni a hülye fórumukra, hogy nesztek, az új szisztémátok!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #5082 üzenetére
Vagy, hogy nehezítsük a fog of war rendszert, vegyük le akkor a piros sziluetettet, na? Felbukkanna az ellenség, de csak valódi színeiben látszana, és tiszta rálátásnál. Illetve annyi látszana, amennyi kilóg a ház mögül vagy a bokorból. Egyből lenne értelme a skineknek is, + nem lehetne oly boldogan szemétkedni a távolból. A teljes takarásban lévő, de felfedezett tankokból csak az ikont látnád.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Sixkiller6
őstag
a sok és állandó sírás után, hogy így szar a balansz, úgy rossz a láthatóság, hadd tegyek fel egy "szakmai" kérdést.
usa nehéz vonalat viszem (T32-nél járok, érik a T34), milyen cuccokat aggassak a vasra?
jelenleg lövésgyorsító, álcaháló (inkább csak hiszek benne, minthogy érne is vmit), és optika van benne.de mi lenne a legjobb összeállítás? melyik optika (amelyik csak állóhelyzetben ad plusz látótávot, vagy a másik)? plusz 10% skill a crew-nak? stabilizátor?
mi a legjobb kombó?
- no es importante -
-
Iron Funeral
őstag
válasz Sixkiller6 #5084 üzenetére
Szerintem kár Heavy tankra camo netet meg binot rakni, ha nagyon távolra akarsz nézni akkor inkább a coated optics, és a spall liner sem elhanyagolható(-15% HE sebzés (aka arty sebzés) cucc. Nekem a KT-n annó rammer,spall liner,wet ammo rack volt, a Tigeren meg coated optics,rammer, wet ammo rack. Szerintem aszerint rakj rá equipmentet hogy mi baja van a tanknak(ha van), tehát pl. gyakori-e az ammo rack lövés, vagy a benzintank-kigyulladás stb. Rammer meg általában jó minden tankra.
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Iron Funeral #5085 üzenetére
Semmit se ért HW előtt a spalliner IS7 simán kiszedte a GWtiger 1lövésből és sajna nem egyszer előfordult ezért le is szedtem mert csak a helyet foglalta és szerintem az orosz tankokon nem sokat ér IS3on is kipróbáltam ugyan úgy belém sebzett -500at su51 mikor mellém bepottyantott.
+volt szerencsém nekem is belekukkantani a játék fájlokba amikor még közzé tették és észre vettem az összes orosz járműnél egy 0-ás értéket a páncélvastagságnál ami nem biztos de szerintem a tetőlemeznek az értéke volt.
sajna már nincs fent nem működik a link ahol közzé voltak téve az adatok http://glui.x10.mx/scripts/item_defs/vehicles/
de ilyen jó dolgok voltak benne:JagdPanther
moving value="0.06"
still value="0.08"SU-152
moving value="0.1"
still value="0.37"az értékeket azóta már változtatták biztosan a pecsekkel
Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
BoogeyM@n.
aktív tag
Elviekben így néz ki a dolog változtattak és frissítették a kiírást is wotwikin↓
Minden tank más skillel bír(td, heavy) meg lehet fejlesztett( cew skill x%, camouflage x% ) vagy rászerelt cucc(camouflagenet, biocular, created optic, ventillation ) is és nem mindegy áll vagy mozog.
Visibility Checks
How often does the game engine check visibility?
(Pre 0.6.4) Far-distance visibility is checked about every 10 seconds. Sometimes even
sparsely. - out of visibility zone?
0.6.4 Changes
Visibility Check Point #1 -- Top, middle of Turret
Visibility Check Point #2 -- Gun Mattel of Turret
Visibility Check Point #3 -- Front Middle of the Tank Hull
Visibility Check Point #4 -- Rear, Middle of Tank Hull
Visibility Check Point #5 -- Right Side, Middle of Turret (added in 0.6.4)
Visibility Check Point #6 -- Left Side, Middle of Turret (added in 0.6.4)(Pre 0.6.4) Visibility is checked on close tanks every second. With distance, check interval increases by up to 10 seconds. - inside visibility zone. Keep in mind that visibility checks are very intensive computational operations and may occupy up to 50% of a server's CPU time.
The rate of visibility checks is as follows:
* within 50 m range - every 0.1 sec
* within 150 m range - every 0.5 sec
* within 270 m range - every 1.0 sec
* within 445 m range (maximum indirect visibility range) - every 2.0 secZotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
frame>24
addikt
válasz Sixkiller6 #5084 üzenetére
"Hevi" tankokra a következők kellenek:
- rammer
- spall liner
- a 3. helyre teszel, amit akarsz. Én ventilátort(csak +5% skill, nem 10), de sokan vertical stab.-ra esküsznek (imho nincs valódi haszna). Mivel a hevik mosztra, állva harcoló tankok, nem feltétlenül hülyeség a binokulár sem, bár a látótávod alapértéke elég nagy, hogy a coated optics is elég legyen, ekkor legalább folyamatos a bónusz.[ Szerkesztve ]
-
joergie
őstag
Ezt valaki magyarázza meg, hogy miért írnak ilyet, amikor szöges ellentétben áll a kettő egymással?
7. The special bonus for "killing all enemy tanks" does not exist! It will be more rewarding FOR YOU if you help your team to capture the base rather than wasting time hunting one lone enemy.
8. An early cap will result in a greatly lessened experience gain. The more tanks that your team can kill, the more experience the entire team will share.Nyilván van fedés a kettő között, de akkor is, logikailag egymás ellen beszél a kettő.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Motoxxx
tag
A rammer az melyik kiegészítő?
-
vhw
addikt
válasz joergie #5089 üzenetére
Extra xp-t vagy creditet nem kap a csapat azért, mert kinyírt mindenkit az ellenségből, viszont azok akik sebzik/kinyírják az utolsó tankot is, xp-t kapnak, mert ugye eggyel több tankot löttek szét. Nekik megéri, aki meg elkezd foglalni, annak meg az éri meg, mert ha sikerül befoglalni akkor azért ő kap xp-t.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
frame>24
addikt
válasz joergie #5089 üzenetére
Igen.
És meglep ez? Kitalálnak, meg rizsáznak ezek mindent, igaz Szovjetúnió hangulat!
Ezért jött létre pl. ilyen weboldal.▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Iron Funeral
őstag
válasz BoogeyM@n. #5086 üzenetére
Ezek az értékek a camo értékei a tankoknak. Valamelyik topicban a WOT fórumon még grafikonokat is rajzoltak hozzájuk Elvileg nem nyúltak az értékekhez csak bugfixelték a spotting rendszert
(#5090) Motoxxx: 10%-al gyorsított újratöltés.
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Iron Funeral #5093 üzenetére
Ezek elég régi értékek mivel kb 2011.01.16.-ai xml fájlból valóak bármikor változtathatnak kedvük szerint
+ csak példának toltam be az értékeket hogy látható legyen sok mindent tartalmazott
elve két td van összehasonlítva gondolod hogy a td-ken példálóznám a páncélvastagságot jó hogy a visibilty értékhez tarrozik vagy hogy gondolod moving valuét? ha megy a tank kevesebb armourt kap?Zotac GTX470^^E8400@4.0GHz^^4GB1066MHz^^ SoundBlaster7.1^^ Roccat Kave5.1^^ LG 22" W2452V^^ CoolerMaster Hyper212+^^
-
Iron Funeral
őstag
válasz BoogeyM@n. #5094 üzenetére
Nem változtattak rajta, mivel megmondták, hogy nem lesznek változtatva, egyedül a JagdTiger kapott valamennyivel több camo értéket (ha kapott egyáltalán) a többi maradt úgy ahogy volt.
Fáj a fejed azért vered ilyen sokszor a falba?
-
GrooveHero
addikt
válasz BoogeyM@n. #5094 üzenetére
Nem lenne rossz eza wiki, csak azt nem találom, hogy is-nek mennyi hp-ja van fullon. Meg néztem a hangokat, amiket hallani csata közebn, hát jó sok hiányzik, pölö azt sem mondja kapásból, hogy betöltötték az ágyút, pedig sztem tök jót dobna a hangulaton.
-
joergie
őstag
Jó jó, hülye nem vagyok, de akkor miért nem ezt írták, amit te is? Miért hadoválnak
Az kő írni, hogy kapsz xp-t a foglalásért is, a tank kilövéséért is(az utolsóért egy dekával se többet mint a többiért), a te döntésed, hogy melyikre hajtasz.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
frame>24
addikt
válasz joergie #5097 üzenetére
A legjobb ellentmondásuk az volt, mikor még tavaly ősszel mondták, hogy "nincs itt inbalance, a német tankok távolról jók, az oroszok meg közelharcban"
Aztán idén már írták, hogy ja, "a játék több ponttal jutalmazza a közelharcban résztvevőket"
Na, akkor most köszi, nem?
[ Szerkesztve ]
-
BoogeyM@n.
aktív tag
válasz Iron Funeral #5095 üzenetére
Te kapásból egyenlő vagy egy fejfájással bármikor megszólalsz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest