Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
smisa
őstag
Jól értem hogy ma reggeltől megy az új MM? :
We’ve developed changes specifically geared toward improving the matchmaking system. These updates have taken place with the morning server restart when the El Alamein Special has been started, and are intended to improve the matchmaking experience at all tiers of the game.
The changes look to address comfort levels players have with their tanks while they are still learning them, providing an optimal experience to ease you into each new tier of the game. While queue times have increased slightly with the implementation of the new monitoring system, it will allow matchmaking to make tier range within a match much tighter than previously in many cases.
We encourage feedback on the matchmaking system and will continue watching for ways we can improve the gameplay experience in World of Tanks.
-
marked one94
őstag
Valaki próbálta integrált videokártyával futtatni a játékot? Mert sajnos csak jövőhéten lesz vga-m addig a ATI HD3200vel kéne valamit kezdenem.
You'll Never Walk Alone
-
Paul119
addikt
válasz marked one94 #15202 üzenetére
én próbáltam de hááát 800x600 ban volt kb 15 fpsem igaz hd 4290el
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
jahrn
senior tag
válasz Paul119 #15190 üzenetére
Alapvetoen - fokent a Koreai haboru hatasara - az 50-60as evekre eltuntek a hvy tank fejlesztesek. A hatterben 2 tank all, az eggyik a Parduc ami az MBT-k elofutara, a masik meg a Centurion ami ugyan kozepes harckocsinak lett kifejlesztve 45ben de rajottek h a 105mm L7-el minden letezo feladatot el tud latni (jobban mint a kiserjonenek kifejlesztett Conqueror hvy tank) igy ez tekintheto az elso igazi MBTnek.
A hasonlo TD es tank agyuk kozott csak minimalis kulombseg van. Attol meg h az E-100hoz kepest a Stug E-100 kap mondjuk -0.02 acc-ot attol meg az az agyu szar marad.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz marked one94 #15202 üzenetére
Geforce 310M-es core i3-as notival próbáltam hétvégén és 30-120 között ugrált az fps. Meg is lepett rendesen. Persze minden low-on, de gyönyörűen futott.
Már alig várom ezt a MM reformot, végre nem stock IS-4 meg E-75 lesz az oldalamon állandóan.
[ Szerkesztve ]
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz Iron Funeral #15207 üzenetére
Remélem ez nem azt jelenti majd hogy fullos tankokkal meg majd csak a nagyok közé dob
=^-^=
-
joker1220
őstag
Nekem még jobb!
Tegnap este már megint Löwe ill is4 ek ellen rohangáltam a SU85 el, kb semmi értelme nem volt, hiába lőttem őket veszettül, csak a Löwe-t sikerült sebezni, azt is csak hátulról HE vel:S
Nekem i5 2410M + GF GT540M el High grafikai beállítás mellett 40-70 közt ingadozik az FPS de ez pálya és jelenetfüggő is.
[ Szerkesztve ]
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
AlexWolf
senior tag
B+, ma csak kampinovkát kapok, 5 meccsből 4 ezen van ma.
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Gyuri27
félisten
Ez az mm ugyanolyan ratyi mint előtte.
Árulja már el nekem valaki leopard vagy még inkább pz38 mi a túróst csinál állandóan t9 heavy és t9 td-k között?
Fel nem foghatom.Amd - Radeon - Ryzen
-
vbbb
addikt
Ejh...pedig már kezdtem örülni, hogy van egy tank amivel lehet majd masszívan támadni ha kivan fejlesztve és nem a bokorból kell suttyomba kacsavadászatot rendezni...no majd később!
jozefgucci1:
Nagyon gyengén hozza az xp-t mostanában a játék...korábban mint ha bőkezűbb lett volna. Nehéééééz így fejlődni...
[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyuri27 #15214 üzenetére
Ők a scoutok. Bár a pz38na egy nagy kalap ..., mert nagyon lassan gyorsul még a legjobb lánccal és motorral is, így szinte alkalmatlan scoutnak. Nem is értem, mit keres tier 4-ben szerintem tier 3-as tanknak kéne lennie (az ágyúja sem sokat ér).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-vitya-
őstag
overlord kipostolta a legújabb MM-t:
-=Витя=-
-
CactuS
Arcképgyáros
-
válasz joker1220 #15219 üzenetére
Az oszlopokban nem tank tier, hanem battle tier van (1-13-ig). A kettő nem ugyanaz, bár nem tudom pontosan melyik battle tier mit is jelent. Viszont az látszik, hogy a T10-esek csak 11-13 battle tierben vannak, abba meg nem tesz T5-ösöket (kivéve a scoutok és SPG-k).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-vitya-
őstag
válasz CactuS #15223 üzenetére
ez a táblázat tájékoztatás szerű, a fejlesztők maguknak készítik nagyrészt, jófejségből kiposztiolják
működés:
a játék battle tier-t számol, amikor csatát rak össze.
pl.
battle tier 8-at akar összerakni, ekkor ebbe a csatába be fog válogatni egy csomóféle tankot, de pl. tier 8 tankot már egyáltalán nem, és a tier 3-ból is csak az arty kerülhet be ide.-=Витя=-
-
vhw
addikt
Én pl jobban szeretem mint a Leo-t, lényegesen kisebb nála, 100%os legénységgel tud menni ez is, az ágyújuk meg egyforma.
A táblázatot meg úgy kell olvasni, hogy meg kell nézned a kívánt tank hanyas szintű, megnézed hány beszínezett téglalapja van, mettől meddig, azokkal a tankokkal fog egy csatába kerülni, ahol átfedés van a sávok között.
Vegyük a KV-t példának a 6os oszloptól van színezve a 10esig, keresd meg azt a tank tiert aminek az első mezője szintén a 10es oszloptól kezdve van beszínezve, a t9es heavyk és TD-k lesznek ezek, vagyis maximum csak ezekkel fog találkozni egy KV. A 10es tankok első téglalapja a 11-dik oszloptól vannak színezve, nincs átfedés a KV sávjával így ezek nem találkozhatnak.[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
joker1220
őstag
Ezek szerint a tier 5 ös TD max tier 8 as tankokkal találkozhat.
Csak akkor nem értem hogy miért rak be IS4 ellen ami már 9 es tank
és nincs átfedés a tier 5 TD és a tier 9 Heavy közt.Szóval ez nekem továbbra is magas, de azért köszi mindenkinek a segítséget!
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
-
joker1220
őstag
-
scope2007
addikt
üdv!
a héten kezdtem el a játékot.. eddig bejövős.. igaz még csak level 3as vagyok német tankkal.. de nem értem miért dob be olyan mapokra ahol majdnem mindenki 5ös.. elég nehéz már így
szerk: közben látom Ti is megemlítitek párszor ez a nagy dirrerenciát
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
válasz scope2007 #15233 üzenetére
Sokkal változatosabb így, hogy nem csak azonos tier-ü tanokkal játszol. Teljesen más játékstílust kíván az is, ha te vagy a top tank, az is ha középen vagy, és az is, ha a sor végén kullogsz. Plusz még sok múlik a tankod képességeidtől is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez úgy van, hogy ebből arra következtetsz, erősebb tankkal majd jobb lesz.
Aztán T5-ben meg még nagyobbak közé tesz, megint harcolsz, megint feljebb mész, hogy majd a top tankokkal nem te leszel a legkisebb, aztán hopp, ott tartasz, hogy esetenként még nyertes körben is veszteséges a magas tierű tank, kell venni prémium accot, vagy prémium tankot.
Nagyjából ennyi, lóvé nélkül T5-T6 ami még hozható, felette már problémás. Pl. T6-os KV-3 nehéz tank több jó lövés és nyertes kör esetén is hoz mindössze 11-15K-t prémium nélkül.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
person
senior tag
IS3-on is olyan mint IS az ágyúcső mozgathatósága? Alig lehet lefele mozdítani és így elég nehéz városon kívül, kis bukkanó és már nem is tudom lőni az ellent. Ez sok helyzetben elég macerás.
-
Paul119
addikt
kurva annyát annak aki ki találta ezt az új mmet 5 arty mindkét oldalon és jagpantherral olyan csatákba tesz be hogy én vagyok legalúl
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Iron Funeral
őstag
válasz person #15236 üzenetére
Igen, eléggé gyenge a gun depressionja az IS-2, IS-3, IS-7 tankoknak, az IS-4 kivétel ez alól, ott -8° mint pl. KT esetében ami azért eléggé jó, bár a T29-T3x után a jó fogalma relatív Próbálj meg nem buckák közé menni, inkább a csiki-csukira játtssz, azzal jársz jól
[ Szerkesztve ]
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
jahrn
senior tag
válasz L-e-f-i-e #15241 üzenetére
De, mar egy kicsit egyenetlen terepen is kijon a gebasz a negativ kiteressel. Felfele nincs nagy bajom vele, de lefele nagyon-nagyon gaz. Ezert mondom azt h van egy csomo helyzet amiben a Tiger II jobb/nagyobb tulelesi eselyekkel jatszik, hiszen gyakran ha el akarok talalni vmit jobban ki kell tenni magamat az ellenseges tuznek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
jahrn
senior tag
Nah, ez az uj MM sem koser, leguccso csatamban (su85-tel) 1 db hvy tankunk nem volt, tuloldalt meg rogton 3 Tiger II viritott elol... Jah, most jut eszembe volt hvy tankunk egy KV, aki amikor szoltam neki h segiteni kellene rogton ezerrel megindult a masik iranyba.
Dictator^: mondjuk en konnyen beszelek, (majdnem)mindent kifejlesztek mindenen. Teny h lassabban haladok a tier-letran, de siessen az akit kergetnek...
[ Szerkesztve ]
-
Flatron710
tag
Ez így szép... Amikor először találkozol egy KV-val... amikor először tudod sebezni... amikor először vezeted... aztán pedig, amikor először gondolsz úgy rá, mint egy könnyű prédára...
Sok sikert!AlexWolf üzenetére:
Tegnap nekem szinte csak Himmelsdorf volt. Arty-val is... Tesóékkal "assaultkodtunk" 3 db S-51-el. Be is gyűjtöttünk 5 kill-t.
[ Szerkesztve ]
Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
joergie
őstag
hát, én multkor nem hittem el, totál szemben állt egy királytigris 200m-re, háromszor lőttem bl9el a frontjának az alsó részére(azért 3szor mert nem hittem el hogy le kell pattannia), és mind3szor lepattant. amit elvileg simán át kéne vinnie, de legalább 3-ből 2szer.
Tényleg nagyon zavaró a negatív kitérítés hiánya is3-nál, de hát ezt tudni kell, és nincs gebasz. amúgy elég faintos. kíváncsi leszek összevetve a statom majd a királytigrissel. tigris vs IS fej fej mellett van majdnem mindenben. is3al eddig pazar a statom, de szerintem ez elvárható lesz a királytigristől is.
Én emlékszek rosszul, vagy az is3 frontja régebben tényleg 110mm volt?Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.