Hirdetés

2024. június 24., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9195) mno válasza dfsz34 (#9194) üzenetére


mno
tag

Szinte mindenben egyetértek, ez a bajom nekem is, annyit lesebzek vele amit ki lehet belőle hozni és mégis rontja winratem. Kredit farmolásra és legénységi képzésre nagyon jó. Próbáltam Stugos legénységemmel, 3 full skill + 4. 60%, kiegészítve hetzeres 2 skilles emberekkel, kicsit jobb volt de nem sokkal.

Én töltésgyorsító, ventilátor, álcahálóval kezdtem. Első kettő szinte kötelező(szerintem), álcahálót tegnap cseréltem le periszkópra. Alap camoja gyenge, nem sokat segít ezen álcaháló, főleg hogy ágyú mind vízszintes mind függőleges eltérítése nem túl jó, mozogni kell álló helyzetben is sokat célzás végett -> álcaháló alig érvényesül, míg periszkóppal ha valakit bespotolsz, látható még akkor is ha ráfordulsz és addig nem aktív periszkóp. 390m alap látótávja ha periszkóp aktív nagyon messzire ellát, több segítség csapatnak meg magamnak is, jobban megy vele mint álcahálóval.

Jártam úgy én is többször med lerohant, mögém került, ha van szembe célpont, nem foglalkoztam vele hanem azokat lőttem, semmi esély med ellen még kuplungégetővel sem. A szembe lévőkbe meg 3-4 lövést leadtam és sebeztem míg teljes hp-mat leszedte a med.

Sokat gyullad ki, 150 csata alatt vagy 5-6szor tette ezt, automatikus tűzoltót érdemes rárakni, kredithaszna elbírja, és egyből olt.

üdv

[ Szerkesztve ]

Joe

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.