Hirdetés

2024. június 28., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-16 19:31:31

LOGOUT.hu

World of Tanks OFF topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9194) dfsz34 válasza mno (#9193) üzenetére


dfsz34
őstag

A jagtd 8.8 nagyon csapatfüggő tank. Amennyi babuin játszik mostanában nagyon nehéz vele érvényesülni. Egyszerüen nem alakulnak ki olyan csaták, hogy támogató TD szerepkört el tudná játszani. Nekem 1600 körüli az átlagsebzésem vele és 44% a WR, magyarul nem tudom vele a csatát érdemben befolyásolni és mostanság szeret az MM szop..ágra tenni, bár a babuinok bármit el tudnak veszíteni, az is hozzátartozik. Buktam vele 90% nyerési esélyű csatát is, többen nem is hittük el, de amikor a mi hülyéink kiállnak oldalt mutatva lövöldözni, akkor még az ellenfél hasonló játékosai is nyomogatni tudják a bal egér gombot és most ők voltak takarásban. 5 tank 1-2 percen belüli elhullását meg már nem lehet kompenzálni úgy, hogy az ellenfél gyakorlatilag hp-t sem vesztett közben.

Ez a kicsit sebzek, de gyorsan csak akkor jön be, ha az ellenfél tankját lefoglalja valami, máskülönben egyet sebzek és elbújik vagy visszalő. A kamofaktora borzalmas lehet, gyakorlatilag elbújni vele csak nagyon sűrű bokorban lehet, de ott sem sokáig, pedig van álcaháló is.

A felsőrész meg elvileg erős, de pl akár egy t69 simán átlövi (gondolom arannyal) és sok más tank is. Az alját meg amúgy is nehéz rejteni, mert nem jó függőleges lefele kitérítése.

A legnagyobb gondom az, hogy a klasszikus TD helyek nem nagyon működnek mostanában, mert annyira gyorsan kilövik egymást a tankok a hülyék miatt, akik elhullanak, mint a legyek egy pillanat alatt. Emiatt menni kell előre, de akkor meg kockáztatok egy motor lövést és kigyulladást illetve több ellenféllel csak akkor tud jól harcolni, ha nagyjából egy irányból jönnek, mert nagyon lomha.

A másik, ha megkerül bármilyen tank, akkor én már nem is erőlködök vele, hogy megforduljak. Minek? Vagy segítenek a társak (nem szoktak) vagy úgyis végem. Pl. a su12244-el, kuplungégetővel már lőttem ki comet-et, type-ot, akik azt hitték meg tudnak kerülni, de nem sikerült nekik. Ezzel a jagdt 8.8-al nagyon figyelni kell a gyors tankok mozgását és előre gondolkodni, különben ha meglepnek, akkor vége.

Összeségében nekem nem tetszik, de jól hozza a kreditet és a német legénységet is lehet vele jól fejleszteni és végül is ezért vettem.

Ha nagyon buta ellenféllel kerül szembe, akik egyesével támadják egy irányból, akkor tud nagyot alkotni. Láttam már ilyent, sajnos akkor még az én csapatom csinálta ezt és adott biztosan egy tank ászt akkor az ellenfélnek.

Az ágyúja meg úgy igaz, ahogy írtad. Nagyon keresni kell a gyenge pontokat, de azzal meg az a gond, hogy a program szándékosan eltéríti a lövéseket és ezért csak minden második-harmadik lövés fogja pontosan a gyenge pontot lőni. Akkor rossz, ha pl hull down-ban van az ellenfél és fontos lenne, hogy gyorsan kiszedjem. Hát nem fog menni, csak ha éppen úgy döntött a program, hogy most nyernem kell. Volt már ilyen, SP-t úgy szedtem ki, hogy minden lövésemmel betaláltam a gyenge pontját. A következő csatában meg minden harmadik lövésem talált csak és a másik kettő ment mindenfele. Nem igazán ezt várnám egy ilyen pontos ágyútól.

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  World of Tanks - OFF topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.