Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
rlazol
üzenetére
4 órán keresztül adta 4. helyeket, a bukókat, az elején arty általi kilövéseket.
Golyózik a szemem, szédülök, de a 9. után a 10. 20 percen belül meglett, a drága M10vel.
Még sose tűnt fel ilyen, de ma bármi lőtt belém, az első sebzés modulsebzés vagy legény volt. Nem volt olyan csatám, ahol ne használtam volna el a javítót és az eü csomagot is.
De meglett.
És az is eldőlt, hogy NEM fogok tokent venni. Ha ezek után olyan küldik jönnek, amik ugyanennyire esélytelen, akkor a hajára kenheti a WG.
136 csata, ennyit még sose mentem egy nap. 60 győzelem, ez 44,1% WR, 60 csatából 10ben tudtam top 3 lenni, és volt másik 20, ahol 4. Pedig a WN8am nem rossz, a nap folyamán többnyire 1450 körül mozgott, de a végén már a spottereket is elővettem, hátha, de nem. Tudom, nem a legjobb, de rengeteg lila csatát is mentem, ami nem volt elég. 4k WN8, 2 kill, win, túlélés, nem elég.
A végén döbbentem csak rá, hogy mennyivel többet számít a frag mint a dmg, a 9. körben 4 frag mellett alig 1000 sebzésem volt, 4-5. sebző voltam, ráadásul top tier mégis beadta.
Aki ezt kitalálta, az egy igazi geci volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 5G LTE! Whitespotos, Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest